Pacific Comedy Zod

General Zod újra üzenni fog. Egyelőre csak különböző nyelveken zörög valamit (update: közben lecserélték a teaser zörgést a tényleges trailerre).

Aztán jött egy Pacific Rimhez feltettek egy Drift Space című ígykészültet. Nem néztem meg a videót, de elvileg a 2 pilóta ügyre válaszoltak, úgyis az a mániátok.

Ezen kívül még itt van ez a vicces videó Vince Vaughn és Owen Wilson közreműködésével, a Youtube Comedy Week keretében került a netre, tudjátok, ezt reklámozta Swarci.

8 hozzászólás a “Pacific Comedy Zod” bejegyzéshez

  1. Szóval mentálisan is össze vannak kapcsolva a pilóták, érdekes. Ezek szerint akkor nem tartaléknak van szívroham esetére a másodpilóta, hanem annak az elkerülésére. Egy kicsit túl összetettnek tűnik ez a “két ember megosztott memóriájuk által egyé válik” koncepció, egy kicsit túl zen ez a dolog egy olyan filmbe ahol óriási robotok tankerhajókat baseballütőként használva transzdimenzionális űrgodzilla szupersárkány lényeket püfölnek péppé. Legalább meglepetés lesz a moziban, hogy az over-the-top akció és ez a fajta karakterhasználat hogy fér meg egymással. Remélem kellemes meglepetés lesz.

  2. Szerintem nem kell túlspilázni ezt a két pilótás dolgot. Max egy olyat tudok elképzelni, hogy ebből lesz vmi feszkó, hogy az egyik kiesik és akkor a másik meg jaj!

  3. Nem mindegy nektek miért van két pilóta? Azért hogy a filmbe csinálhassanak feszült jeleneteket, ahol egymásra vannak utalva. Egyik megmenti a másikat, az elején még riválisok lesznek aztán a végére megtanulnak összedolgozni stb.

  4. Ez a 2 pilótás ötlet nagyon szuper, örülök hogy nem csak a nagy zúzdára gondoltak a film készítésekor, hanem erre a Driftingre is. Én se értettem, hogy miért kell 2 pilóta de ez a megoldás nagyon cool. Még jobban várom így a filmet :)

  5. faszt se érdekel ez a memory fusion baromság, remélem nem erre fognak értékes perceket pazarolni

  6. és a man of steel-ből ez az előzetes győzött meg. igen, az eddigiek még nem, de ez.

  7. Vince Vaughn és Owen Wilson videója elég vacak lett. Vagy most csak engem nem sikerült megnevettetniük.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.