Comic Con extra #1

Mivel San Diegot ellepték a geekek és a marketing csapatok, így a következő napokban jó pár erre a közönségre célzott filmről lesz hír, apróság, ilyesmi. Meg pár sima hírt is beleveszek azért. Pl rögtön az elsővel ezt teszem.

A How To Train Your Dragon első részét nagyon feldobta Jonsi dala? Gond egy szál se, hiszen a második rész zenéjében is közreműködik.

Ilyen bannert kaptunk az Oldboyhoz. A trailer remélem megvolt.

Mi volt a Rise of the Planet of the Apes és a jövőre érkező Dawn of the Planet of the Apes között? Online képregény formájában tudjuk meg.

Brad Bird régen 1952-nek, most már Tomorrowlandek hívott filmjében Britt Robertson (Under the Dome) lesz a főszereplők egyike. A többi szerepben ugye George Clooney és Hugh Laurie, ez utóbbi lesz a rosszfiú.

Az EA komolyan gondolja a Dead Space filmet (újra?). Ezt skubizzátok, hogy milyen világklasszis írót szereztek: Justin Marks (Street Fighter: The Legend of Chun-Li). Alapból más narratívát terveznek, hogy kevésbé hasonlítson az Alien & Event Horizon duóra.

A FOX végül úgy döntött, hogy a Chronicle-t író Max Landis helyett új embereket dolgoztat a folytatás forgatókönyvén. GG. Máris kevésbé érdekel.

A 300-folytatás posztereit folyamatosan frissítem (tegnap és ma is került bele), nem hiszem, hogy minden arcnak külön poszt járna.

A Getaway kapott egy új posztert. A trailerből ugye már mindent tudunk.

A The Crow remake rendezője, Javier Gutierrez elejtette, hogy októberben nekiállnak a rendes előkészületeknek, és jövőre forgatnak. Az interjú során persze leginkább arról volt szó, hogy mennyire nem a Lee-s filmhez, hanem a forráshoz mennek vissza, realista, mocskos meg darkos lesz. A szokásos bullshit. Viszont van ilyen concept art is mellé.

4 hozzászólás a “Comic Con extra #1” bejegyzéshez

  1. Amúgy az új Thor filmhez is kijött egy előzmény képregény. Már a második szám jelent meg nemrég. Star Trek meg Acélember után nagyon ráálnak erre szerintem.

  2. Az eredeti holló nem volt mocskos és darkos?Vagy mit akarnak ezzel hangsúlyozni?

  3. Biztos, hogy ez a hollós egy koncept art? O’Barrnak rengeteg ilyen rajza lehet. És ha a Wolverine következetesen Rozsomák, nem lehetne ez inkább Varjú? :)

  4. Szerintem is egyszerűen néhány James O’Barr rajzot vettek elő, némelyiket mintha láttam is volna már :)
    Sajnos a varjús vonat már éppúgy elment, mint a rozsomákos, a magyar fordítók “legendásak” a kreativitásukról, és nem nagyon szoktak változtatni…viszont ha az eredeti történetet vennék alapul, ahol Eric sebezhetősége nem a madártól függ, hanem attól, hogy beleavatkozik-e az élők dolgába, akkor az a “realista” dolog még meg is valósulhat. Bár a Lee filmben ezt állítólag azért változtatták meg, mert a képregénybeli Skull Cowboy-t nem tudták rendesen megcsinálni az effektesek-maszkmesterek, márpedig eredetileg ő Eric túlvilági “mentora”, aki közli vele, hogy sebezhető lesz, ha beavatkozik az élők ügyeibe. A madár jelentősége sokkal kisebb…érdekes viszont, mert ha ebbe beleteszik azt a csontváz-zombi figurát, akkor az nem épp a realitás érzését szolgálja majd :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.