We’re The Millers (Családi Üzelmek)

Fogjuk a családi vakáció filmeket, aztán Apatow szellemében hozzuk őket 2013-ba, és megkapjuk a We’re The Millerst.

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért erőltetik a majdnem 2 órás komédiákat. A Millers is egész korrekten halad a történetével, erre a közepén úgy leül, hogy rossz nézni. A végére valamennyire összeszedi magát, de ott meg a tipikus tanulság részek nem segítenek eltüntetni a keserű szájízt.

– What, I’m homophobic because I don’t want a penis in my mouth?
– Exactly.

A történet annyi, hogy egy kisstílű drogdíler kénytelen Mexikóból áthozni egy nagy szállítmány füvet a főnökének. Ezt úgy akarja megvalósítani, hogy egy furcsa családot kerít maga köré, hátha így nem nézik át a kocsiját a határon. Így kerül össze egy furcsa srác, egy sztripper és egy hajléktalan lány. Aztán szépen összecsiszolódnak a megpróbáltatások alatt, jada jada tipikus húzások.

Sajnos nem lett túl kiemelkedő a Millers, pár helyen lehet nevetni, aki szereti a sitcomokat annak pedig a rengeteg ismert arc fogja feldobni, na meg pár meta poén is akad (Dexter és áltozatai, vagy a blooper reelben egy hatalmas), de mégis hiányzik valami.

Talán úgy lehetne megfogalmazni, hogy hiányzik az élet belőle, a pezsgés, egy kicsit kiszámított az egész film pár jó ötlettel megspékelve.

32 hozzászólás a “We’re The Millers (Családi Üzelmek)” bejegyzéshez

  1. A blooper-ek közti a legjobb poén az egész filmben, és ez sokmindent elmond róla.

    Nem mondanám, hogy rosz, sőt van benne pár korrekt poén. Inkább rémesen középszerű a vígjátékok között.

  2. Egyszer nézhető, nyáron láttam moziban. Nem vártam semmit, agykikapcsra nekem jó volt. Többször valszeg nem nézném, max. Aniston jelenetét.Azt.

  3. Számomra kellemes meglepetés volt, nem nagy elvárásokkal ültem be a filmre. Mégis úgy jöttem ki a moziból, hogy évek óta nem láttam ilyen korrekt és végig élvezhető vígjátékot a hasonszőrűek közül.

  4. Sose nézek vígjátékot moziba, de erre valamiért elmentünk. Totál nem bántam meg, nagyon szórakoztató.

  5. Szuper film volt, végig jól szórakoztam rajta, nem éreztem üresjáratot sem benne. :)

    Amúgy meg: IMDb: 7.1

  6. Nem tudom, én rommá nevettem magam rajta :) Idén a legjobb vígjáték volt számomra, a This is the enddel karöltve. Nem is éreztem, hogy leült volna a közepén. Pedig a bővítettet néztem.

  7. én őszintén szólva, többet nevettem ezen, mint a this is the end-en, pedig azt hittem az közelebb fog állni a humoromhoz. talán a poénok számával volt a baj, vagy nem tudom, de úgy rémlik ezt végigröhögtem. szerintem bőőven jó film.

  8. Nekem is bejött, pedig kevés vígjátékra mondhatom ezt az elmúlt időkből. Szerintem teljesen korrekt volt.

  9. OFF

    retek

    “Amúgy meg: IMDb: 7.1”

    És akkor mi van? OMG, le kellene borulni előtte, mert 71 000 embernek tetszett? Sose értettem, aki azt hozza fel, hogy mennyi pontszáma van egy filmnek imdb-n.

  10. Közepes elvárásokkal ültem be rá a moziba, és nagyon kellemesen csalódtam. Végig lekötött, és szinte végig nevettem rajta. Lehet, hogy pont jó hangulatban kapott el, de nekem az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka lett.

  11. Emberek, gyűlölöm a szinkront, de ez egy olyan film, ami magyarul kb. kétszer olyan vicces, mint angolul. Moziban néztük meg, és utána meg akartuk tudni pár poénnak az angol megfelelőjét. Akkor derült ki, hogy az eredeti szövegben ott nem is volt poén, csak a magyar szinkronosok szálltak el a régi szép idők emlékére (ala Haláli Fegyver)

  12. Egyszer mindenképpen megéri megnézni,én jót szórakoztam rajta,vicces.
    Spoiler
    Amikor kiderül,hogy 1000 peso és nem 1000 dollár kell a rendőrnek,az odabaszott :D
    Spoiler off
    De legalább 8-10 tényleg röhögös poén van benne ,meg a többi poén meg sem rossz.
    Ez szerintem sokat segít a filmen,mert elég sok vígjátéknak az a rákfenéje,hogy túl sok átlag alatti poén van ( horrible bosses,hangoverek,bingbangtehory stb. ) ami megöli a hangulatot.
    IMDB kivételesen korrektnek mondható

  13. Valószínűleg a humorérzékemet minősíti, de nekem csont nélkül bejött a film. Év vígjátéka és hasonló címeket simán megérdemel. A sok vígjátéki tipikus húzás ellenére volt benne bőven meglepetés is.

    A film közepén tényleg leült egy kicsit, de főleg az elején nagyon odatették magukat, nem is tudom mikor röhögtem utoljára hangosan ennyit egy filmen. Tökéletes szórakozás volt, és többet nem is várok el egy komédiától ahol a legnagyobb sztár Aniston, akit mellesleg mindenki lejátszott. Mellette pont Ed Helms volt még idegesítő picit, akitől totálisan idegen volt a drogbáró szerep. Pedig kedvelem, jó színész, de hozzá jobban illenek a szerethető lúzer szerepek.

    Mindent összevetve 9/10, végre egy igazi komédia!

  14. utóbbi évek vígjátékai nem jöttek be, ez valahogy igen, sztem is az utóbbi évek egyik legjobbja. még meló közbenis röhögtünk mikor egymásnak meséltük a poénokat
    kissrác volt a legjobb

  15. Nem volt rossz de majdnem 2 órás játékidő kicsit hosszú ehhez a filmhez, simán lehetett volna másfél órás, és akkor nem lett volna annyi üresjárat benne, tele volt hosszu felesleges jelenetekkel.
    A másik dolog meg az hogy szinte minden ötödik percben a filmben és ezt már túlzásba vitték, elhangzik valami utalás, olyan mint egy nagy reklámfilm. Dexter, TLC, Apple, Batman, rengeteg….
    egy idő után már idegesítő volt. Viszont a stáblista alatt a

    SPOILER

    I’ll Be There For you a friends-ből nagy volt.

  16. Szerintem hatalmas film volt. Szórakoztató, nem erőltetett, nincs túlhúzva. Volt ugyan egy olyan 15-20 perc, amikor tényleg leült egy kicsit (a hasonló vígjátékokban szükséges kavarnál) de amúgy mindenkinek csak ajánlani tudom. Az év legjobb vígjátéka, magasan veri a hulladék Másnaposok 3-at, és Gyakornokokat.

  17. Mivel ez mégiscsak egy eredeti ötlet, így csak plusz ponttal nyithatott nálam. Régi nagy kedvenceim között a témában abszolút helyen igaz még mindig a Chevy Chase-s családi káosz filmek állnak, persze ez nem olyan, de ez is jó, csak máshogy. Nehéz is a hetvenes, nyolcvanas évek woody kombijában világnak vágó szedett-vetett amerikai családot vászonra vinni. Mégis csak 2013 van… A lakókocsis beütés nálam mégis a retro hangulat miatt totál bejött. Na meg a sztereotípia, hogy a “háááülló háwárjúú” amerikai 42 fogas üdvözlés is bejött, bajuszvitézzel egyetemben. :D Nem “egyszernézős”, de két megtekintés között el kell tellenie úgy 1-2 évnek. 6/10

  18. Ezt a darabot 1-2 héttel a Női szervek után néztem moziban. A női szervekre emlékszem, ennek már a címe sem rémlett, nem hogy a poénok. Az első valóban könnyesre röhögős (szinkronosan), ez pedig egyszer nézhető volt. Talán én rossz hangulatban néztem, de még csak nem is nagyon mosolyogtam rajta. Nálam messze lemaradt a HEAT mögött. Aniston dögös volt.

  19. OMG, le kellene borulni előtte, mert 71 000 embernek tetszett?

    Öcsem, te hogy el vagy szallva magadtol.
    Divat fikazni az IMDB-t mi? iPaded van? Kavehazban mutogatosan hasznalod, igaz?

    71.000 ember kb 69.000 emberrel több, mint amennyivel “reprezentativ statisztiká”-kat gyartanak manapsag.

    Ha az a 71 ezer ember annyira ertekelte, akkor eleg valoszinü, hogy a 71.000:1 (Te) aranyban fel lehet kerekiteni a vilag populaciojara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.