Need for Speed-előzetes biacs

Love.
Vengeance.
Motor oil.

Itt a Need for Speed jobb CGI-os, történetmesélős előzetese, amiben megnézheetjük, hogy mennyire a bosszú lesz az egész mozgatórugója. Amúgy nem írták el a címet, és Burnoutnak akarták eredetileg ezt hívni? Olyan balesetek vannak benne, hogy beszarás.

34 hozzászólás a “Need for Speed-előzetes biacs” bejegyzéshez

  1. Háááát…
    Nem tudom, valahogy nem fogott meg a trailer.
    Olyan semmilyen lett, főleg, hogy a végét egy az egyben lenyúlták a RÁZÓS FUTAM-ból. Amikor a szakadék felé mennek a kocsival és Casey a virust tartalmazó láda helyett az autót köti a helikopterhez. Örök klasszikus a film.

  2. Ezzel a trailerrel csak rosszabb lett. Még azzal is jobban jártak volna, ha tényleg nem csak a nevet veszik a franchise-tól és az NFS:UG “sztoriját” dolgozzák fel.

  3. Ez a Mustang festés tiszta NFS: Most Wanted BMW festés. Amúgy nem tetszik olyan meh az egész. Inkább F&F bármikor.

  4. hát nem tom. Kicsit úgy érzem, hogy a Fast sorozat feltámadása után gyorsan mások is meg akarják lovagolni a hullámot. NFS meg már rég nem tündököl régi fényében. De 1nek jó lesz. csak szép autók és jó látvány. a nagyvászonról még nem győztek meg, de nem zárom ki…

  5. no de ha ennyire szigorúan van azzal a fickóval, akkor miért nem veri meg hatdmagával a sötét sikátorban, ahelyett hogy autózni megy vele.

  6. Végre kapunk egy értelmesnek tűnő autós filmet, normál versenyekkel, nem egy Fast and Furious-t, s még így is mindenki rinyál…
    Amúgy meg mivan akkor ha Need For Speed a film címe?
    Mindegyik játéknak más nem nagy szám sztorija van, ami itt történik simán felfogható még egy NFS sztorinak…

  7. Engem sem fogott meg a trailer. Csak egy újabb F&F tucatfilm. Jobb filmekben is kaphatna szerepet Aaron Paul.

    BTW a CGI még mindig érdekes 2:00-nál a háttérben. Elég gáz, hogy a két trailer között nem volt idejük ezt javítani.

  8. Miután az F&F átment egy könnyebb akciófilmbe szép kocsikkal, ez szeretné átvenni a helyét illegális versenyekkel, szép kocsikkal és pici akcióval? Hát nem tudom, azon túl, hogy a főhősünk első ránézésre tök érdektelen és unszimpatikus valaki Nekem, Én buktát jósolok de nem a pénztáraknál, ott a neve eladja.

  9. Szerintem remekül hozza a Need for Speed hangulatát ez a film. A főszereplő Pinkman meg nagy arc, jó lesz erre a szerepre! Bitches!

  10. Olyan mint az aktuális évi NFS game trailere.. Színes, szagos, kicsit hangulatos, aztán majd jön a pofára esés… Minden esetre várós, de tuti nem moziban.

  11. Dorcia: Most egy olyan kult klasszikust hasonlítottál egy közönséges, egyszer nézős “tucatfilmhez”, aminek az autókázáson kívül történetben semmi, ismétlem ZÉRÓ köze a VP-hoz. Olyan ez, mintha a hulladék amerikai pitét hasonlítanád a zseniális Breakfast club-hoz, mert mindkettő a serdülőkorról szól. Gratulálok. Egyre gyakrabban nem értem az ide irkáló emberek észjárását.

  12. Mushmushi: a breakfast club szerintem egy túlértékelt ócska film, de ez nyilván személyes vélemény, viszont azt nem értem, hogy a te észjárásoddal minek oktatsz ki másokat arról, hogy mi jó és mi nem?(főleg úgy, hogy ezt a filmet még nem is láttad)

  13. Ettől várja az EA a tucatxarjainak eladási fellendülését? Szélnek eresztették azokat, akiknek a nevükhöz fűződik az összes eddigi jól sikerült rész. Inkább beléjük feccöltek volna lóvét, nem ebbe. Ha kijön egy film az UG2 idején, akkor biztos, hogy moziba mentem volna érte, de ezért nem fogok. Az az üzletpolitika, amit jelenleg az EA alkalmaz, számomra beárnyékolja ezt a filmet is. Ettől függetlenül még lehet jó a film, de savanyú szájízzel fogom megnézni, hacsak nem ígérnek be köözben egy UG3-at a Black Boxtól… :)

  14. rupertpupkin: Témába vágó megjegyzés volt…not. Senkit sem oktattam ki, a párhuzamot nem értettem. De ezt az észjárásoddal biztos nem láttad át. De oktass ki, van tán az otókázáson kívül valami összefüggés a VP és a NFS között? Láttad a VP-t? Válaszod inkább fog kapcsolódni az általam problematikusnak talált párhuzamhoz, mint hurrogásod.

  15. De maradjunk tárgyilagosak és ne személyeskedjünk. A példámban mellékes, hogy egyiket jónak találtam, a másikat pedig szinte biztos, hogy nem fogom, de hirtelen pont ez jutott eszembe. Ezzel az erővel felhozhattam volna, hogy “Ó, ez olyan lesz, mint a Ronin, mert abban is voltak jó otós üldözések!” Igen…olyan lesz. :D

  16. A 15 m magasan repkedő kocsikra és a sztori ürességére már csak legyintek, de milyen zene volt ez könyörgöm? Muse 4 speed? :D
    Szégyen.

  17. Ez a gyerek Matthew Perry eltitkolt fia is lehetne akár!
    Így első blikkre a gyerek, a csapat, a főellenség nagyon nem szerethető. A kocsik okés. De amikor azt mondja, hogy kell egy gyors kocsi, bevillan a Mustang, na hagyjuk már baz**eg! Ha a magyar tuning Astrákat kéne letolnia az még okés, de nézzük már meg a felhozatalt mik vannak ott. Jó, mi itt európában behugyozunk, ha látunk egy Shelbyt, de akkor is, az arányok észrevehetők… Hova tűnt Baumgatner Zsolt?!?!?!?!

  18. Épp a minap olvastam, hogy a Ford tényleg megépítette azt a Mustangot a film kedvéért és nem csak kívülről hanem belül is, a motor pedig 900 LE, szóval nem kéne lefikázni.

  19. pffffffffffffffffffff

    Pffffffffffffffffff

    és Pfffffffffffffffffffffffff

    MINEK? Kurvára elegem van abból, hogy az autós nézői réteget megint semmibe veszik….

    Lassan a tuning F astra érdekesebb.

    Fapados hülyegyerekfelnis mustang az aztán a fast car.
    Gratulálok, remélem itt is ellövik mint az F&F ben
    A triptronic váltót automatára állítva lökdösi D ből N be miközben 300 al megy és olyanhangot ad ki mintha föl meg le váltana.

    SZAR.
    Inkább nézze meg mindenki 1 című filmet. Úgyis feledésbe merült pedig 3453453x jobb mint a szar Rush.

    HUMAN!!!!!!!!!!! ajánlom figyelmedbe a 1 filmet, igazán érdekes laikusok számára is. Remélem jól szórakozol kéz csók.
    http://www.imdb.com/title/tt2518788/

  20. Fikázza a fene.
    A Mustang sok jót képvisel, főleg a régi, ami előtt sírva borulok le, de ez… 900 LE? Miért mem tették bele a motort egy Smartba akkor már? Pár száz kilóval könnyebb is.
    A Fordnak meg szerintem rohadtul mindegy, hogy milyen kocsit, mikor és miért épít meg. Ha bejön a film, akkor na látjátok ilyen fasza verdánk van? Ha nem jön be, akkor is ugyan ez a szöveg, csak pár ezerrel olcsóbban boltolják majd el. Másrészről ez is tipikus amerikai hakni, hogy beleépítenek egy ekkora motort egy ilyen kocsiba. “Az én apukám erősebb…” című előadás. Köszi.

  21. Csak nem értem,hogy minek kell erőltetni ezt a luxus vas ágat..a második kanyarban borulna a Veyron meg a Zonda..ezek nem erre valók!persze film meg minden,de felesleges rongyrázás..maradjunk meg a 60 Millás kocsik alatt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.