Almost hírek: Don Kióte IMAXstellar NC-17 Grey Dumber

Terry Gilliam végül csak megcsinálja a The Man Who Killed Don Quixote filmet? Nagy úgy tűnik, hogy a sok évnyi próbálkozás után újra megpróbálja összehozni a projektet.

Nem akarok neki külön posztot írni, de basszus, It’s a Wonderful Life: The Rest of the Story terv van az egyik stúdiónál. A történet szerint George Bailey lánya angyalként segítene Bailey ükunokájának…

Nolan komolyan gondolta ezt az Interstellar + IMAX dolgot, így vett fel csodás felvételeket az égből:

Dana Brunetti a Fifty Shades of Grey producere szeretné, hogy ha a film mozikba kerülő R változata mellett egy NC-17 cut is készülne a házimozi kiadáshoz. Az NC-17 az ami mindent mutathat, pr0n szabatosságú lehet. Nem véletlen a dőlt betű, hiszen ebbe a sztároknak is bele kéne menni, szóval nagyon nem biztos, hogy el is készül úgy.

Dumb and Dumber To, avagy a várva várt folytatást jövő novemberben küldik mozikba odakinn.

Elvileg friss kép Electroról az Amazin Spider Man 2-ből.

Készen álltok az Insidious Chapter 3-re? 2015 áprilisában érkezik! Wan ugye azt mondta, hogy neki most kicsit elég a horrorokból, szóval egyelőre nem tudni ki a rendező.

9 hozzászólás a “Almost hírek: Don Kióte IMAXstellar NC-17 Grey Dumber” bejegyzéshez

  1. Az Interstellar a 2014-es legjobban várt filmem! A Fifty Shades of Greyből szerintem nem lesz NC-17, nem hiszem, hogy bevállalják a színészek.

  2. Ghostika: nem, nem így van. Az NC-17 a legmagasabb, nagyon kevés ilyen film van a piacon. Egy-két példa: Shame, The Dreamers, Blue is the Warmest Colour.

  3. NC-17-et az explicit/nem átlagos (szex)jeletekért adnak általában. Aki érdekelt a rating téma és az MPAA, annak ajánlom a “This Film Is Not Yet Rated” című dokumentumfilmet (magyar címe: “Besorolás alatt”).

  4. Interstellar!! Szeretem, hogy Nolan viszi az IMAX hagyományt, mert az azért elég szégyen, hogy a TDKR óta egy darab filmhez nem használtak IMAX kamerákat, és megmondom őszintén, látszik is a filmek minőségén. Nem tudom, hogy kinek milyen tapasztalata van, de a Gravity és a Thor 2 IMAX változatának is elég ótvaros képminősége volt (de ehhez az is hozzájárulhat, hogy egy 2K-s vetítőt használ a CC az ország legnagyobb vásznára). Most a Futótűzben ha jól tudom, lesz már ténylegesen IMAX kamerával rögzített jelenet, és persze Nolan szállítja majd az Interstellart jövőre.

    Kérdezném egyébként a hozzáértőket, hogy a nagyon éljenzett RED EPIC kamerákkal felvett filmeknek (Amazing Spider Man, Hobbit) van-e létjogosultságuk IMAX vásznon, vagy azok is élettelenek a nagyvásznon. Sajnos e két film egyikét sem ebben a formátumban láttam.

    Bocsi, ha offoltam. :)

  5. Van egy tök jó ötletem, hogyan lehetne életem egyik kedvenc filmjét még jobbá tenni! Ahelyett, hogy csinálnak a Az élet csodaszépnek egy folytatást, be digitalizálhatnák az egészet, megcsinálhatnák full-HDra, végre hozzá tehetnék azokat a jeleneteket amelyikeket a rendező mindig is oda akart rakni, csak a technológia nem engedte, mint a három szemű isten aki leküldi az arkangyalt, hogy rendet teremtsen, a vízi szörny aki a főszereplő öccsét lehúzza a vízbe és persze láthatnánk birodalmi lépegetőket is végre azoknál a jeleneteknél ahol a low budget miatt nem tudták beszúrni a készítők. It will be better!

  6. a Hobbit nagyon szép volt IMAX-ben (szerintem), megérte, és persze a TDKR IMAX jelenetei is ütöttek, de ott engem zavart, hogy mindíg váltakozik a felbontás, szerencsére az Interstellar már végig IMAX kamerával van/lesz rögzítve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.