21 hozzászólás a “Dawn of The Planet of The Apes-teaser: a majmok uralma, mint mostanában?” bejegyzéshez

  1. Jónak ígérkezik és mivel ez sem lőtt el mindent, így a film előtt más mozgóképes anyagot már nem is nagyon kell megnézni belőle.

  2. Valaki tömören le tudná írni, hogy az első részben elszabadult 100 majom, hogy pusztította ki az emberiséget?:D Vagy csak nekem esett ki valami?

    Köszi,

  3. A szomszéd pilóta széthordta a világban az emberekre halálos vírust. A majmok meghúzták magukat az erdőben és ment a rise. Rövid és tömör.

  4. Voogi: amikor beadják az új gyóygszert (vírust) a majmoknak, az egyik dokinak leesik a maszkja, ez megbetegszik, hazamegy, ahol a balhés, pilóta szomszéddal dumál egy kört, aki elkapja, és a járatával szétterjeszti. A credits alatti videó jól bemutatja. A vírus az emebreket megöli, a majmokat megokosítja, így kiegyenlítődnek az esélyek.

  5. Plusz még fontos az is, hogy Cézár örökölte az anyjától az értelmet, tehát az újonnan születő majmok eleve okosak lesznek.

  6. Akkor most fogunk kapni 1 kis átmenetet is h mi történt az emberekkel,vagy 1ből ezt kapjuk:az emberiség maradéka? eskü nekem a régi jobban bejött,csak az Osborn gyerek miatt néztem meg az elsőt is!

  7. Mar miert ne lenne happy end? Ugyis mindenki a majmoknak fog szurkolni (ahogy mar az elozo reszben is).

  8. Még mindig nagyon várom, de kicsit csalódott is vagyok, HA tényleg rögtön ekkora ugrással kapjuk a filmet az előző részhez képest…
    Oké a credits alatt röviden bemutatták hogy szétterjed majd mindenfelé a vírus ezt tudjuk, de én látni akarom ahogy az emberek pusztulnak, a majmok meg okosodnak és veszik át a hatalmat “szépen”, “lassan”…

  9. trebron55 Eter köszi! Nem vágtam a plusz jelenetet.
    A film meg nagyon várós. Már sokszor őjranéztem az első részt. Az is nagyon bejött. Már a trailer előtt is nagyon vártam a következő részt.

  10. Én várom. Baromi jó ez a CGI még mindig és hangulatos a traielr is. Csak aztán ne csalódjak.

  11. Kíváncsi vagyok, hogy az eltelt évek alatt Caesar megtanult-e teljesen emberi nyelven beszélni.

  12. Már ez a kevés is meg fogott, szóval várós. A fentieket olvasva lehet én vagyok az egyetlen aki az embereknek fog szurkolni (sosem csíptem a majmokat) annak ellenére, hogy tudom mi lesz a vége.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.