Blockbuster watch: tarolt a Lego

A LEGO movie potom 69,1 millió dollárt hozott az első hétvégéjén, ezzel a második legjobb februári nyitányt hozta el. Mármint úgy az utóbbi évekből csak a Passion of Christ múlta felül a Lego bevételi adatait. A nézők 55%-a volt férfi és 59% volt 18 év fölött, ami érdekes adalék.

Közben elindult a Monuments Men is odakinn, méghozzá egy korrekt 22,7 millióval, George rendezései közül eddig ez nyitott legerősebben. Közben a Vampire Academy durván megbukott a maga 4,1 milliós bevételével.

A Robotzsaru csak a héten nyit odakinn, mi előbb láthattuk. Ott ahol eddig bemutatták már 28 milliót hozott.

7 hozzászólás a “Blockbuster watch: tarolt a Lego” bejegyzéshez

  1. human: Miért írtad korábban, hogy (szerinted) meg fog bukni a Lego-film? Szerintem lehetett látni előre, hogy szépen fog szakítani. (Animált filmek nagggyon ritkán buknak meg, hát még ha ilyen híres a “témájuk”, mint a Lego.)

  2. 18 év feletti számokról azért nem csodálkozom, mivel én is már jó ideje elmúltam annyi, de kisgyerekként tekintek erre az animációra és szerintem sokan mások is, kis nosztalgia kap el e láttán.

  3. Ha magamból indulok ki akkor én is bukónak neveztem volna. :) Én csak a kisgyerekeknek szánt DUPLO legókat rakosgattam…..soha nem voltam egy legós építős kisgyerek. Biztos már akkor is drága volt. ;)

  4. Woow, hát én nem gondoltam volna, hogy pont a felnőtt férfiakat vonzza majd.

    A Robotzsaru már elég várós a hétre. :D

  5. Akkor velem van a baj, mert én ezt már az előzetes alapján tuti sikernek és teljesen nézhetősnek ítéltem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.