15 hozzászólás a “A Teenage Mutant Ninja Turtles korrekt teaser poszterei” bejegyzéshez

  1. Nem szoktam ilyeneket írni soha, de ezt biza kitenném a falra. Áldott gyermekkorom:).

  2. Van olyan felnőtt akit ez érdekel? Hiába szerettem 20 évvel ezelőtt én is a teknőcöket gyerekként, fizetének sem nézném meg.

  3. Én is 100% hogy megnézem és szerintem még rajtam kívül még sokan. Szerintem a trailer is elég korrekt volt és nem is értem mi bajuk van azoknak az embereknek akik a teknőcök arcával viccelődnek. Szerintem semmi gond nincs velük.

  4. Hú, nekem még megvan valahol elfekvőben a legeslegelső képregény. Emlékszem, Balatonbogláron nyaraltunk, akkor könyörögtem ki anyámtól, hogy vegyük meg. Mindez 20+ éve, atyaég!

  5. Én 31 vagyok és igen megfogom nézni, pénzt adok majd érte. Már csak a nosztalgia miatt is. Ha tetszik majd, akkor meg polcra teszem Blu-ray-en.

  6. Az elején kicsit sem voltam elragadtatva a gondolattól, hogy lesz ez a film, de az előzetes nagyon tetszett! Szerintem nagyon jól néznek ki és én se értem miért akadtak ki a kinézetükön. Én is 30 elmúltam és tuti megnézem a moziban és még anyámat is elcipelem akitől az első képregényemet kaptam kiskoromban. De a mai napig nem értem miért vette meg nekem csak úgy lányrétemre baba helyet… Jó lesz ez a film!

  7. Én a 28 évemmel inkább ezekre a vartyogikra szavazok mint a lövöldözős mosómackóra.89′ 90 es évek legelején ez egy nagyon menő cucc volt, kb ovodától ált.isk. közepéig sláger volt nálam, meg az akkori haveri társaságnál. Hétvégén délelőttönként meg a rajzfilm sorozat…

    Fejre teljesen más a koncepció mint a régiben. Azóta nagyon sokat változtatgattak, mind gané volt a CGI rajzfilmek!!+videójátékok azóta. Az első óta ez az egyetlen ami bejön amit most csináltak.

    Leo-nak kurvajó a pofázmánya, Mikéélandzselót viszont elbaszták, neki elég Shrekkes feje lett.
    MEgan Fox pöpec, én elvagyok vele…

  8. Vajda Gábor: Én is a Balatonnál olvastam először, csak én Akaliban. Kb. ugyanakkor. Egy ismerős srác adta kölcsön….
    Bennem is befigyelt a nosztaliga azért lassan 31 évesen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.