A Kickboxer remake újabb színészekkel gyarapodott

Scott Adkins és Tony Jaa. Persze persze, Van Damme klasszikus meg a többi, volt már róla szó, és a bejelentett színészek alapján nem felejtődött el a projekt. A filmet Stephen Fung (Tai Chi Zero) rendezi. Az említett nevek csak ellenfelek meg társak lesznek, mivel A Damme szerepre Alain Moussi lett kinézve, aki nem túl ismert, na de majd ez a film után hohóó.

human
írta
2014. 08. 06. 04:13
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “A Kickboxer remake újabb színészekkel gyarapodott” bejegyzéshez

  1. Megnézve a srác tudását,kétlem,hogy egy az egyben a muay thai-t fogják lekoppintani,s talán pont Tony Jaa lesz a főboss és látványos koreográfia lesz sok pörgős ugrálással..edző-karakternek fiatal..Scott megint csak,de őt meg megnyomorodott testvérként felhasználni szintén vétek a tudása miatt ilyen filmben :)

  2. xido: Pedig Tony Jaa lesz Chow, az imdb szerint. Dave Bautista pedig Tong Po. Alain Moussi lesz Van Damme, Adkins a testvér és Georges St-Pierre pedig a helyi katona csávó, aki segített van damme karakterének.

  3. Most, hogy ránéztem Tony Jaa adatlapjára, a következő filmje a RAID 3 lesz a Kickboxer után. Azért ha összeeresztik majd Iko Uwais-sal, az kb. egy atomrobbanás lesz! :)

  4. és surprise: két nulla iró már megint a film mögött. hihetetlen mennyi ismeretlen, tapasztalatlan irót foglalkoztatnak manapság Hollywoodban, aztán csoda, ha a végeredmény meg vállalhatatlan. (Ez nem egy nagy projekt ugyan, de pl. Herculesnél is érdemes megnézni mit csinált előtte a két arc.)

  5. Nem hangzik rosszul :) Sajnos az írók mellett sok alkalmatlan rendezőt is foglalkoztat Hollywood, mikor a két csoport összejön abból lesznek ám gyönygszemek :D

  6. 6 os. Állati nagy írói tehetség NEM kell ahhoz hogy csináljanak egy Kickboxer koppintás filmet, csak most másik harcosokkal. A sztorihoz nem valószínű hogy hozzábarmolnak, ellenben ezek az emberek bravúrosabb, még pörgősebb bunyóval fogják a szintet emelni, kb. ennyi lesz amit talán hozzá akarnak adni a régihez az ujrázásban feltételezhetőleg.
    Bár nekem még mindig Van Damme letisztult, freestyle elemektől mentes bunyója ami a legjobban tetszik.

    A régi Tong Po /Michel Quissy/ azé-azé oda vissza veri a Bautistát. Legalábbis menőbb pofa volt a filmen! mint ez a pankrátor szteroidmalac.

  7. 9:

    ki mondta, hogy állati nagy tehetség kell hozzá? de egy gyakorlott, rutinos irópáros talán koherensebb könyvet tud összerántani, nem? de persze, porolják le a régit, pimpeljék fel új bunyókkal, aztán kész is, hiszen igy megy ez. egy 25 éves film esetében véletlen sem indokolt az, hogy át kell ültetni a mai környezetbe és feszesebbre kell szedni a cselekményt. Arra meg mindenki képes, azért is olyan baromi jók a mai akciófilmek, szinte virágzik az ipar (valószinüleg pont az ilyen hozzáállás miatt tartanak itt minőségben.)

  8. Azért van különbség egy mai Van Damme film és egy John Woo közreműködésével készült régi darab közt is elhiheted! Tehát nem hülyeség amit írsz 9 esben.
    Bár a történet az egy ilyen nagyon bekorlátozott filmnél akkor sem biztos hogy jobb lenne. Ráadásul a happy end is több mint valószínű, hogy borítékolható, hiszen egy lebutított bosszúfilmről van szó.

  9. :) szerintem kicsit elbeszéltünk egymás mellett. én sem azt mondom, hogy ültessenek mellé komoly irókat – főleg, hogy ez valószinüleg majd megy a süllyesztőbe, vagy max 30 milliót hoz amcsiban, kis projekt ez -, de örülnék, ha az akciófilmek esetében is rutinosabb irók kapnák meg ezeket a relative jobb projekteket (jobb, mert egy Adkins, és Jaa nem kicsit látványos dolgokra képesek).

  10. Jó lesz ez! Tony Jaa nagyon adja.

    8-as
    Nincs baj Bautistával, csak jó sok Muay Thai tréninget kell abszolválni ahhoz, hogy méltó Tong Po legyen. Anno meg Quissi is el volt maszkírozva, hogy Thaiföldinek nézzen ki. Az már más kérdés, hogy közel 2 méteres benga Thaiföldi nem nagyon létezik :D

  11. Hong Man choi, iszonyat magas fickó, mégis keleti. Ott is lehet agyalapi mirigy tultengésben szenvedni amitől ilyen létraméretűvé válhat.
    A 1-2 részben az igazi Tong Po volt Quissi, a 4 részben már egy másik faszkalap játszotta Tongot.Neki látszott a fején hogy valamit belenyultak. Közel sem volt olyan jó.
    Bautista olyan mint egy modern Hulk Hogan, az egész fickó egy nagy kétajtó feelinges pankrátor. Tony Jaa, Adkins sokkal jobb testűek a pörgős bunyóhoz. Utcán ezek egy perc alatt kettérúgnák a lomha, túlsúlyos Bautista fejét.

    Bár lehetett hallani, hogy ketrecharc, MMA szabályrendszer szerint tolják, tehát nem színtiszta full contact kickbox lesz a szabályrendszer, főldharcban viszont már jobban ki tudja használni magát Bautista a többlet erejével.

    Csak akkor meg mi a ffasznak hívják kickboxer filmnek…

  12. Engem bezzeg sose irattak be semmilyen csihi-puhira, pedig nagyon szerettem volna… :(

    Kíváncsian várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.