24 hozzászólás a “Jurassic World teaser” bejegyzéshez

  1. Nagyon reménykedem benne, hogy jó film lesz. Kellene már egy jó JP-film újra. :)

    A margóra: Egyébként hurr-durr nem is reális! Hol vannak a tollak a dínókról? Meg brontoszaurusz nem is volt. Full kamu az egész.

  2. Gyermekkorom meghatàrozò filmje, mègha kozel sem tokeletes. Az elso rèsz a filmtortènelem egyik technikailag meghatàrozò filmje. Gyerekkènt termèszetesen szarrà nèztem a vhs-kazettàn anno :).
    A màsodik rèszt az àllatok vàrosi kornyezetbe hordàsàn kivul fair-nek talàlom, a harmadikat màr fiatalon is eroltetettnek vèltem.
    Az emlèkek miatt tukon ulok, de persze vàrok a trailerig, hogy megbizonyosodjak, tènyleg a nosztalgiafaktorra mennek-e, vagy mutatnak valami eredetit is. Sokakkal ellentètben, szerintem van a tortènetben potenciàl, a konyv is izgalmas volt szàmomra.
    En semmikepp sem konyvelem el eme pàr màsodperc alapjàn, kivàncsian varom a pènteket. :)

  3. Ja igen, csak hogy trollkodjak is, azèrt is vàrom a trailert, hàtha magyaràzatot kapok, hogy a p_csàba tudtàk ujranyitni a parkot ennyi szerencsètlensèg utàn, ami ott tortènt? :D Ugy èrtem, màr minimum kètszer bebizonyosodott, hogy ezeket az àllatokat baromi nehèz kordàban tartani… uj vezeto ide, magasabb technològia oda, egy rakat ember megmurdelt a park miatt. Nem megsemmisiteni kellene a parkot legalàbb, mintsem megint megnyitni? :D A termèszet utat tor, vagy nem?

  4. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e legalább egy kis kikacsintás Attenborough/Hammond emlékének. Nagyon szép gesztus lenne.

    De őszintén szólva én ezzel kicsit szkeptikus vagyok. Nem tudom mit lehet ebből még kihozni.

  5. Elso resz nekem is nagy kedvencem volt (sot meg ma is az), remelem hozza majd azt a hangulatot. Nekem a 2 qrvara nem tetszett onnantol, hogy behoztak a gyikot a varosba, 3. meg nem lett olyan gaz, ahogy sokan mondjak.

  6. Szép ez a kis visszautalás. A lassított zene. A kinyíló kapu. Ugyanott buszoznak a dinók mellett, ahol Grant a gyerekekkel szaladt, illetve még a kamera is hasonlóan fog feltételezem az eszegető Brontosaurust megnézni a gömbben ülő utasoknál. Eddig ez nagyon szép. :D

    “Mindig így kezdődik, aztán jön a sikítás és a menekülés.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.