25 hozzászólás a “Do not try this at home” bejegyzéshez

  1. Denver dino jóbarát, már csak egy gitár hiányzik !! a dinók háziállatokká szelídültek ? hurrá

  2. Ha nem lenne a képen a raptor (nekem azért így is creepy), azt hihetném, hogy Chris Pratt pózol Indiana Jones-ként.

  3. Nem szelídültek…így programozták öket a születésüket megelőzően. Nem mozog valami magas szinten ez a film, de sokaknak gondot okoz eljutni a Science-Fiction mélységéig…Sztem nagyon jó ötlet, érdekes téma és legalább nem önismétlés.

  4. Születést megelőzően hogyan lehet valamit “programozni” Mi ez a faszság, ezt nem értem?? Egyáltalán állatot hogy lehet programozni? Vagy ez valami kockanyelv?

    Ez a filmelőzetes továbbra sem győzőtt meg, ratyi úgy ahogy van. Ma ez a divat. Divat a dinka ötlet.
    Ahelyett, hogy újjal állnának elő, megcsűrik a régit, aztán lesz belőle egy ekkora szarzsák koncepció.
    Egyedül a mad max ami jónak igérkezik a nagycím élesztgetések közül, a többit hagyni kell a francba.

  5. igen tök jó, és lehet a dinoknak cukrot dobálni meg simogatni a kis fejüket :)))) disneyland ezerrel :)))) fú ez annyira de annyira vagány akciófilm lesz

  6. Dns manipuláció. Megváltoztatnak bizonyos dolgokat. Így akár ösztön szinten emberbaráttá válik. Persze megmarad ragadozónak. Csak engedi,hogy megsimogassák és kézből etetést…Innentől meg nem annyira fantasztikum…van egy csomo házikedvenc amit kikevertek a háziasítás során…sőt van olyan, hogy tipikus vadállatnak készítették el a kézbarát verzióját, ha érdekel nézz utánna.

  7. Egyébként ha ilyen lehetséges volna biztos vagyok bene hogy az itt fikázók 100% venne jegyet a dino diznilendbe…raptort etetni…

  8. Jah és még anyit hozzáfűznék, a 3.részben mikor visszakapták a tojásokat, semmi okuk nem volt raptoréknak, hogy ne tépjék szét a kicsinyeiket veszélyeztető főszereplőket. Mégis ugy váltak el békében mint az üzletfelek akik régről ismerték egymást. Sokkal nagyobb hülyeség. Ott már feltételezhetően túl volt játszva az inteligenciájuk…Még szerencse hogy hálából nem rázták mancsot…nem sok hiányzott hozzá. Ebben a filmben pedig még kevébe hű másolatai az eredeti földön élt dínóknak. Söt mivel az első generáciojuk is béka dns-el volt feltöltve sem tekinthetők igazi dinóknak…csak másolatok,kópiák. Ezzel a szelíd raptor témával csak méginkább ezt mélyítik el. Ami a képen van nem egy dinoszaurusz…az egy génmódosított laboratóriumi termék, ami dinó dns felhasználásával készült…ezvan benéztétek!

  9. ok de attól mert elmegyek az állatkertbe, attól még nem szeretnék zsiráfokról filmet nézni, amint etetik őket, nekem az akciófilm fogalma nem ez lenne

  10. persze a 3. részben is voltak hülyeségek, de ott még legalább a látványos szörnycsaták és a színészek kárpótoltak ezért, nekem az első 2 rész tetszett a legjobban

  11. Nem nagy kicsit ez a raptor a képen? Elvileg az első JP-ben bemutatottak raptorok se érték el a valóságban azt a méretet, mint a filmben de ez itt még anál is nagyobbnak tűnik. Mondjuk a génmanipulált T-rex után már nagyon mindegy!

    Szerintem eleve a raptor-mém adta az öletet, hogy idomítható raptorok legyenek a filmebn!

  12. Ne aggódj, azért mert elfogadják a cukrot a raptorok, még simán csoportba fognak fütyszóra vérre menni, a D-rex ellen…Számomra csupán az első rész volt értékelhető. a folytatások elég elvontra sikeredtek…Azonban ez tuti moziba nézős :)

  13. Komolyan mondom jót mosolyogtam, azokon a hozzászólásokon, akik belekötöttek egy sci-fi filmbe hogy mi létezhet és mi nem :D
    Jó hogy azon fenn nem akadtok, hogy dínók am meg nem is léteznek …

    Emberekről megmondják, születése előtt hogy fiú lesz vagy lány, sőt már már egyes betegségeket is megtudnak állapítani hogy mibe fog szenvedni.
    Ergo simán úgy állítanak elő egy dínót hogy az szelíd legyen… pl. a házi macska is ragadozó attól hogy hagyja magát megsimogatni.

    Nekem inkább az számít hogy a film a teljes játék idejére lekössön. És szerintem ezt hozni fogja ;-)

    Akik azon vitatkoznak hogy mi lehetséges meg mi nem egy (sci-fi vagy fantasy) filmben azok inkább ne is nézzenek ilyesmit :)

  14. Kicsit furák a méretarányok ezen a képen :D Páran úgy beszélnek itt mintha már látták volna a filmet…cöcö

  15. #damoqles köszi, épp e téren akartam okoskodni..ismét. :D

    Amúgy meg, ezek a dínók már a JP1 ben sem voltak ‘igazi’ dínók béka DNS- mindlány-nemváltás-szaporodás vonalon haladva:)
    A filmek közt eltelt X év alatt egy amúgy is csak dinoszaurusz-szerű kiméra X-ik generációjának miért kéne “felróni”, hogy hogyan viselkedik?

    A szelídség témnára:
    A JP világában génsebészerti úton teremtenek “dínókat”- miért ne lehetne a szelídséget okozó génekre szelektálni ezzel a módszerrel.
    Vagy, ha nem is génsebészet.. ajánlom Dimitrij Beljaev rókakísérletének kiguglizását :)
    Talán a Beljaevéhez hasonló eredményekhez nem is kell ekkora intervallum,(mivel alapból mesterséges állatokról beszélünk) ergo, ha a dínó-kimérák felügyelett mellett lettek szaporítva, még génsebészet sem kell ehhez:):)

    Mindig fun amúgy egy -még be sem muatott- sci-fi “valóságtartalmán” “vitázni”

  16. Engem aztán nem érdekel lehetséges-e vagy nem. Egyszerűen csak nevetséges ez a dolog, a képre ránézve is nevetőgörcs kerülgetett. Olyan műanyag szaga van az egésznek, írók itt se erőltették meg magukat. Starlord bajszát nem ültették bele a raptorok génállományába? úgy lenne igazán badass.

  17. itt nem a valóságtartalmán vitatkozunk, hogy lehetséges-e, kit érdekel ? egyszerűen azon, hogy béna, nyálas ötlet, majd ilyen kis cuki disney dinók lesznek akikkel lehet játszani? ugyan már, erre a szintre ne menjünk már le

  18. Zsolti, ha te lennél a főszereplő kapnál egy sörétest és mehetsz vadászni…sztem az akció hormonjaid is addig tartanának. Kicsit megnyugtató érzés ha az ember kezében fegyver van amivel meg tudja magát védeni…hát még ha egy nagytesű harcikutyi is van mellette….ez van nem jasonsztetem film…ha nem tudsz megbarátkozni vele sztem ne foglalkozz a filmel, csak magad idegesíted. Egyébként azért mert dínók miért ne lehetne velük játszani? Te csak arra korlátozódsz, hogy amint kikelt a tojásból egyből egy vérszomjas vadállat lessz…na ez az igazán legalja szint szerintem, ami alá még a labdázó dínókkal se lehetne lemenni

  19. A kép valóban gagyi ( ó a “raptor” anatómiája ..).

    Csak továbbra sem értem, egy még be sem mutatott filmből ismert 1/8-ad történetrész alapján miért kell zsigerből szarozni.
    Az meg, hogy valaki nem “ezt” akarná látni? – Sajnos nem te vagy a forgatókönyvíró :)
    Személy szerint én pl. a JP univerzumában játszódó horrort is szívesen látnék.
    Nyilván nem lesz ilyen, mert maga a franchise esz szórakoztató (családi?) kalandfilm.

    A dinoszaurusz nem kutya- csakhogy a Parkban nincsenek dinoszauruszok :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.