7 hozzászólás a “He’s Back” bejegyzéshez

  1. Könyörgöm hagyják már ezt a “he’s back, i’ll be back” erőltetést mert már baszottul kiábrándító hallani szerencsétlen Arnoldtól minden filmjébe.

  2. tádá tá tá támm,tá dá tá tá táámm,i be beck,mit mondjon,én vagyok a robi bácsi meg kell védenem kyle és sharat ,mig jim conort lenem gyártják.

  3. Se ő, se Stallone nem tud / akar túllépni önmagán, az egyik ezredszerre is Rockyzik, a másik meg egy megöregedett Terminátor. Ez a teaser kép tök szomorú.

  4. (Próbáltam pozitív hozzászólást írni, de minél jobban belemélyedtem a trailerbe, annál negatívabb lett az egész)

    Az teljesen jó, hogy használják az ikonikus dolgokat.
    Ahogy elnézem, megpróbálják egybegyúrni az első és második rész hangulatát, főbb karaktereit és emlékezetes momentumait, ami elsülhetne jól is, rosszul is.
    Ez az egy része számomra pozitív, amit a trailerből láttam.

    DE.

    Nekem az idős John Connort alakító Jason Clark (hiába mellékszereplő ?) és a Kyle Reese-t alakító Jai Courtney se elég hangsúlyos. Emilia Clark mint Sarah Connor meg, ehh…hiába ő Daenerys a Sárkányok Anyja meg hiába ő játszott a Terminátoros sorozatban, igaz utóbbit nem láttam.

    Nem is ismerem annyira a filmográfiájukat és megkövezhettek, de nekem ők túl csinoskák minden körülmények között, a T-1000-est alakító Byung-hun Lee is. Olyan mintha egy borotvareklám szereplői lennének. Michael Bien kb. ugyanannyi idős volt a Terminator idején mint most Jai Courtney, mégis sokkal markánsabb volt.

    Semmi marconaság, semmi elemi tökösség sincs bennük, kivéve az egy Arniet.

    Túlságosan B kategóriás színésznek hatnak és hiába a jelenetek, a film is olyan műhatást kelt mint a Transformers.

    Ahogy elnézem a rendező is nagyobbrészt sorozatokat forgatott, az egy Thor kivételével. A másik kakukktojás az író Patrick Lussier, ott se semmi a filmográfia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.