Mission: Impossible – Rogue Nation előzetes OMG

Simon Pegg szavai írják le ezt a teaser trailert, amiben Ethan Hunt egy “anti IMF” ellen veszi fel a harcot, és ebben régi megbízható társai segítik.

Pár őrült kaszkadőrmutatvány, pörgő akciók, harcias nők. Ez jöhet, poszter és teaser a tovább mögött.

A ready or not remix is jó volt, de a legjobb pillanatban úszik be a klasszikus zenei téma.

23 hozzászólás a “Mission: Impossible – Rogue Nation előzetes OMG” bejegyzéshez

  1. Nekem speciel a Ghost Protocol tetszett eddig a legjobban, de többivel sem volt szerintem komoly baj (talán a másodikkal). Teaser-t nézve ez is simán jöhet a Jack Reacher direktorától, és az Edge of Tomorrow írójától.

  2. Amúgy a teaser végén azt a repülős dolgot Cruise valóban megcsinálta. Mondjuk nem csodálkozom, az Edge of Tomorrow-ban is rengeteg kaszkadőr mutatványt produkált.
    Az USA-ban ellenérzéseket kiváltó emberek azért ezt is figyelembe vehetnék néha.

  3. A világ egyik legeseménytelenebb munkája lehet Tom Cruise kaszkadőrjének lenni. Évente egyszer állsz munkában maximum :D

  4. Play: hát kb. :D Nem tudom hogy bírja az iramot 52 évesen ilyen jól, de irigylem :D Egyébként nagyon várós a film, szerintem király lesz.

  5. Igen, a legtöbb jelenetet maga csinálja, ami respektálandó.
    A trailer meg meh, nem csigázott fel. Talán ha lesz hosszabb. A zenéről már nem is beszélek.

  6. Ez a franchise teljesen olyan nekem mint a Halálos Iramban. Jöhet 100 rész, mindegyiket imádom, bármeddig elnézném őket :D

  7. van.e jobb színész a Föld nevű bolygón mint Tom Cruise, aki valaha élt ? tudom, hogy nincs, ne válaszoljatok

  8. Ezt látva ismét megbizonyosodok róla, hogy egy új Mission: Impossible mindig ott van az év legjobban várt filmjeim között.

  9. jó életbe, nem rajongok a M:I filmekért, de mennyire menő már a repülős jelenet?! 100 év CGI se tudná ilyen gyomorba markolóan visszaadni az igazi kaszkadőrmunkát. respect.

  10. Szerintem is jó lesz ez. Remélem a motoros részek is rendben lesznek és nem látunk olyan bűn rossz jelenetek mint amik a 2. részben voltak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.