14 hozzászólás a “Jól működik a villámhárító” bejegyzéshez

  1. Szerintem is elég elcsépelt, de itt kifejezetten jól sikerült. A szimmetria amit a karakterek száma kiad és mivel a 4 nagyon hasonlít az A-hoz eléggé adta magát a dolog, emiatt nem tűnik olyan izzadságszagúnak. A film abszolút hidegen hagyott, egészen a Whiplashig, mivel az nálam rögtön landolt a top 5 múvi evör között, M.T. miatt adok neki egy egy esélyt. Kate Maránál majd nem nézek oda. Vagy Frank Underwoodra gondolok. Meglátom.

  2. Engem ezek a hangzatos, de roppant üres frázisok untatnak: ‘Change is coming!’ Igen? És mi fog megváltozni? A Box office toplista? Tök semmitmondó, nem tudom minek erőltetik, mikor a színészek, vagy maga a franchise adja el az egész filmet.

  3. BeryG igazat adok Neked. Ezeknek a szlogeneknek általában semmi értelmük. Epicnek szánják őket, de általában ilyen semmitmondó idiótaságok. Szerintem a plakátokra írt szlogenekre senki sem szokott emlékezni. Haszontalan.

    Egy valóban ötletes plakát sztem a színészek neve nélkül is felkeltheti az érdeklődést. Meg anélkül is, hogy feltétlen rá kelljen írni a rendező előző filmjét. Az a kedvencem, amikor az ismeretlen rendezőt azzal ellensúlyozzák, hogy helyette inkább ráírják az ismert producer nevét. :D

  4. Jajj, de most látom, itt se rendező, se producer: from the Studio XD Igen, ez roppant fontos. :)

  5. Igen, meg magyarul amikor moziban a trailer alatt benyögi a narrátor, hogy pl. A Harry Potter alkotóitól…
    De most az alkotói mégis mi a francot takar? A rendező, a producer, a stúdió, az operatőr, az író, vagy a zeneszerző?…. senki sem tudja, de mondják. :D Totál értelmetlen szerintem. Mert általában ezek közül csak 1 szokott lenni jelen az “alkotóiból”.

  6. “In space, no one can hear you scream.”

    Ez egy poszter szlogen és mindenki tudja, hogy mihez tartozik.

  7. De mi baj volt az előző csapattal? Miért reboot és miért nem folytatás az eddigi szereplőkkel? Ezt nem értem.

  8. heyerdal:

    Mert most ez a darkos, realista stílus a menő.
    Mert a két előző film sokak szerint szar volt.
    Mert ezzel a fiatal csapattal sokáig tudnak tervezni.
    Mert közben a régi fáklyából Amerika kapitány lett.
    Stb, stb

  9. Bleh, íme pószteren a film utolsó 5 perce, a nagy action. Majd a következő rész nem fog szenvedni a karakterindítás adta unalomtól.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.