Bond, csokis perec, Trap, Idris Elba és a Star Trek, Paul Walker, Jason, Zoolander

Spectre teaser trailer jön odakinn péntek este, szóval szombat hajnalban nálunk.

Kezd befutni Idris Elba szekere: egyrészt a Star Trek 3-ban lehet az egyik rosszfiú, többet erről még nem tudni, egyelőre tárgyalnak vele, és közben Harmony Korine (Spring Breakers) új filmjében a The Trap-ben egy rappert fog alakítani, akinek a régi haverja visszatér bosszút állni, mert helyette ült. Rajta kívül Benicio del Toro, Al Pacino, James Franco és Robert Pattinson is fel fog tűnni.

Elkezdtek Felicity Jones mellé castingolni a Star Wars: Rouge One-ba, méghozzá úgy tűnik, hogy Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises, Killing Them Softly) esélyes egy szerepre.

A Weta Digital dolgozott a Furious 7 részén, méghozzá specifikusan a Paul Walker halálához köthető problémán. Az előző filmekből kivágott, eddig nem felhasznált jelenetek képanyagából valósítottak meg olyasmit, amihez az igazi Walker kellett. Érdekes lesz ebből a szempontból a moziélmény a jövő héten.

Nick Antosca (Hannibal) dolgozik a legújabb Friday the 13th forgatókönyvén. A legfrissebb pletyka, hogy elvileg megmagyarázzák Jason elpusztíthatatlanságát.

Pár “divatfotó” a Zoolander 2 kapcsán.

Lana Condor lesz Jubilee az X-Men: Apocalypse-ben.

Bradley Cooper rendezői székbe ül, méghozzá A Star Is Born musical legújabb feldolgozását fogja tető alá hozni.

Kevin Smith twitteren fedi fel, hogy eddig kiket győzött meg a Mallrats 2. részébe való visszatérésről. Első kép, második, harmadik. Egy csokis perecet a hír mellé?

Vivica A. Fox, aki Will Smith karakterének a csaját alakította az Independence Dayben visszatér a folytatásra. Gondolom a már bejelentett, Will kölke téma kapcsán. Ezen kívül Travis Tope (Broadwalk Empire) is csatlakozott a szereplőgárdához.

12 hozzászólás a “Bond, csokis perec, Trap, Idris Elba és a Star Trek, Paul Walker, Jason, Zoolander” bejegyzéshez

  1. na akkor a péntek 13-al talán egy fantasysebb sztorihoz térnek vissza, ami jó lenne, a múltkori rész kicsit túl tini közhelyesre sikeredett, beképzelt nagy arcokkal meg szerelmi szállal

  2. Már lehet olvasni a F&F 7 kritikáit, és ott mindenhol kiemelik, hogy a lehető legnormálisabb módon oldották meg a helyzetet. A CGI alig vehető észre.

  3. Remélem, valami épkézlábabb magyarázattal jönnek Jason halhatatlanságára, mint anno a Jason pokolra jutban azzal a démonféreggel. Az volt a sorozat legalja. :S

  4. “Spectre teaser trailer jön odakinn péntek este, szóval szombat hajnalban nálunk.” – komoly hír… ja nem, nem az… ilyeneket minek kiírni?? Tedd ki a videót, ha kijött és kész.

  5. “Elvileg megmagyarázzák Jason elpusztíthatatlanságát.”

    Jaj hát az nagyon jót fog tenni a szériának.
    Most minden eddiginél badassebb lesz,mert tudjuk mitől halhatatlan.Az kb. csak azért kellett,hogy vissza tudjon térni minden filmben plusz a misztikuma úgy része a karakternek,mint a hokimaszk.
    Remélem az lesz,hogy a gonosz gyógyszercég vegyi anyagokkal szennyezte a Kristály-tavat.Pff.

    Reméljük ez megmarad pletykának.

  6. SG: mert valaki várja? mégha külön posztot kapott volna megérteném a sírást, de hogy 10 rövid hír közül az egyikként miért szúrja a szemed az rejtély.

  7. amúgy ja, minek kell mindent ami misztikus megmagyarázni? Jason hentel és kész :))) de nekem tetszettek azok a részek amiben a csaj telepata volt, vagy mikor valami alien lény lakott benne és azzal magyarázták hogy hallhatatlan, egyszer a villám csapott bele, attól kelt életre, meg volt, hogy Freddy hívta vissza vagy mi

  8. Zsoltiabéka: A 7. részben harcol a telepata lány ellen.A hatodikban villám hozza vissza és az a sorozat egyik legjobb része,
    Freddy pedig a crossoverben hívja vissza (Freddy Vs. Jason).

    Mivel az űrt is megjárta már(Jason X) gondolom nehéz újat mutatni,ezért mennek vissza az eredetsztorihoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.