Bajban a DC? Kingsman folytatás, Bieber, Hawkeye humorizál, Robotech, Divergent

James Wannal (Furious 7) tárgyal a Sony a Robotech anime élőszereplős változata kapcsán. (Nekem úgy tűnik az Anime/Manga kap majd pár pofont Amerikától a nagy képregényfilm őrületben, Ghost in the Shell, Akira, Robotech..)

Komolyabb téma: Hawkeye a szuperképességeiről énekel (YT link), mivel tisztában van vele, hogy nem mindenki érzi fontosnak egy Avengers csapatban.

OMG Justin Bieber cameózik a Zoolander 2-ben! És ezt fel is fedték előre.

A FOX immáron hivatalosan is akar magának egy Kingsman: The Secret Service folytatást. Az első rész 400 milliót hozott világszinten, miközben csak 81 millióból készült, így nem meglepő a stúdió döntése. Sajnos a rendező Matthew Vaughn eléggé elfoglalt, úgyhogy nem biztos, hogy ő fogja összehozni, ami kb. alá is ás mindenfajta várakozást, bár elvileg a Kingsman amerikai részlegével foglalkozna a film.

A THR szerint a Wonder Woman filmen 5 író dolgozik, az Aquman alapból kettő kész forgatókönyvvel bír, és nincs igazi nagy elme az egész mögött, aki összefésülné rendesen a DC mozis univerzumát.

Jeff Daniels főbb szerepet kapott a Divergent mozfilmsorozat kétrészes fináléjában.

6 hozzászólás a “Bajban a DC? Kingsman folytatás, Bieber, Hawkeye humorizál, Robotech, Divergent” bejegyzéshez

  1. Dc-nel meg kellene keresniuk grant morrisont, es kicsit seggbe rugdosni hogy ebredjen fel. Lenne univerzum… Esetleg nagy huszarvagassal megfizetni warren ellist, hogy csinaljon valamit.
    Feige ioyen szempontbol marha nagy szerencse a marvelnek. Nagyban gondolkozik.

  2. kingsman folytatás vaughn nélkül? félő, hogy pont úgy el fogják rontani, mint a kickass 2. részét. (ne legyen igazam)

  3. 1. az anime biznisz annyira nem látszik felfutni, hiába sok a hír, kéne először egy átütő siker, hogy azokat is orrba-szájba gyártsák…ez eddig nem volt, talán nem is lesz. szerintem ebből nem lesz trend és 1-2 bukta után leállnak.

    2. nocsak nocsak…nehogy végül szar filmeket gyártson a DC. a végén még kiderül, hogy a Marvel buta, primitív, csak színes szagos, de ostoba filmjeit/univerzumát nem is olyan könnyű összefogni.

    3. Vaughn megint beindít egy izgalmas franchise-t és hátat fordít neki :) jó arc, ő aztán tényleg azt csinál, amit akar és nincs patthelyzetben így soha, ügyes.

    ugyanakkor SPOILER érdekes, hogy a rengeteg öreg tesz rendet film közül pont a nem kifejezetten erre a koncepcióra épülő Kingsman lógott ki mostanában a legjobban felfele, Colin Firth karaktere valami egészen zseniális volt. Nélküle viszont megint erős promó anyag kéne, hogy beüljek a folytatásra, ő volt a kiképzéses részek mellett az abszolút telitalálat. SPOILER VÉGE

  4. “A FOX immáron hivatalosan is akar magának egy Kingsman: The Secret Service folytatást.”
    Ide vele, már tegnap is késő lenne :)

  5. A Robotech amúgy nem is “rendes” anime, hanem egy három animesorozatból összehozott, “amerikanizált” széria. (Mint az eredeti Voltron is.) Próbálták már többször feltámasztani, volt belőle egész estés animált film is, de átütő sikert az eredeti sorozat óta nem sikerült elérni.
    Mindenesetre egy látványos és jól összerakott filmet megnéznék belőle a nagy vásznon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.