Blockbuster watch: Pitch Perfect 2 > Mad Max: Fury Road

A nézők döntöttek, a Pitch Perfect folytatása lett a hétvége királynője. A lányok 70,3 milliót vittek haza, pedig a kritikák nem olyan jók, kicsit felesleges folytatásnak tűnik. Világszinten 108 milliónál tart a film.

Azért a Mad Max sem bukás, hiszen R besorolású akciófilmként 44 millió nem rossz. Világszinten 109-nél jár. Persze 150-be kerül, és a végén öntötték a reklámozásba a pénzt, de ránézésre rendben lesz.

Közben az Age of Ultron 4 hét alatt 1142 milliót szedett össze világszinten, szóval izé, a Marvelt még nem kell temetni. Az igazi próbájuk mindenképp az Ant Man lesz még idén nyáron.

16 hozzászólás a “Blockbuster watch: Pitch Perfect 2 > Mad Max: Fury Road” bejegyzéshez

  1. Hajrá Mad Max! Elvileg baromi jó lett a film. Jövőhéten mi is bepróbáljuk.

  2. A Mad Max 44 milliója nem túl acélos a 150-es költséghez viszonyítva, egy hét múlva jobban lehet majd látni, hogy kb mennyi lesz a vége, tippre talán pénzüknél lesznek. Arra leszek kíváncsi, hogy Ultron leelőzi-e a Furioust, ami már csak 30 milliónyira van az Avengers 1-től.

  3. Az átlag amcsi néző monnyon le! Pitch perfect 2., eszem megáll, ha emiatt nem lesznek újabb Mad-Maxek. Jo, OK, teljesen mas a célközönség, de a csajok ha berangattak erre a valamire a pasijaikat, az bizony szipkazott nezoket a Mad-Maxtol boven.

  4. norberto: pénzüknél lesznek, de a forgatási nehézségek meg ilyesmi után nem bukta, plusz az esetleges folytatás olcsóbb lesz ha nem lesznek bajok a forgatással.

  5. 1. szép ez a Maxtől, főleg az R miatt és hogy pár hete 30M+ körül adták, a jó kritikák felhúzták rendesen. ha 150Millióig elmegy, egy szavuk sem lehet Milleréknek, mert azért a sok hercehurca miatt egy vaskos bukta is a képben volt egy darabig.

    2. lehet anyázni minden hírnél a kommentekben, hogy Holloywod monnyon’ le, univerzumok, szar folytatások, csak képregényfilmek stb…de amikor egy Pitch Perfect 2 70M-val nyit, az szerintem sokkal aggasztóbb, mint akármelyik világ építgetése/dominanciája.

  6. Szerintem eddig ez a legmgelepőbb május bevételek szempontjából!

    Ok, engem annyira nem csigázott fel a MM, hogy beüljek rá, de ha mennék most valamire, akkor inkább arra, mint a PP2-re!
    Úgy értem abban énekelnek! WHAT??? Ki a fene kíváncsi ilyenre?

  7. Aki tud az járuljon csak hozzá a Mad Max mozis bevételeihez! Ilyen szintű akciófilm már nagyon régen nem volt a mozikban. Mestermű.

  8. Kint vannak a vegso hetvegi szamok. A tegnapi becsult adatokhoz kepest a Mad Max egy millioval tobbet hozott (45,428 millio dollar), a PP2 egy millioval kevesebbet (69,216 millio dollar).

  9. végre készül egy rohadt jó film ( vagyis remélem a mad max az, még nem láttam ) és erre ilyen x faktor szintű szarra mennek az emberek, ez annyira undorító

  10. mert ennél végre van értelme a 3dnek? szal ez nem konvertált vagy csak jobban konvertált mint mondjuk egy ultron,ahol feleslegesnek tűnt a 3d

  11. OEMGÉ, tobben neznek egy fokuszcsoportos pg-13as eneklos komediat, mint egy R posztapok autos ipari gyalulást. aki ezen meglepodik vagy zsánerhalált vagy akármit vizional az szerintem ideje hogy a szatyorjat nagyobbra cserelje.

  12. citizenx: ja az komédia? én biztos diliházba kerülnék ha végig kellene néznem

  13. Én azt mondom Miller megcsinálta!!! Moziban nézzétek, mert naaaagggyóóón jóóóóó a film! Moziba be emberek és legyen a Mad Max-é a győzelem! Régen láttam ilyen jó szépen megkoreografált akció filmet! Még mindig a hatása alatt vagyok! Otthon 21.-én mutatják be!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.