19 hozzászólás a “Mission Impossible 5-trailer: I’m gonna give you my love” bejegyzéshez

 1. Igen ezt szeretném kérdezni, hogy végülis ez már vígjátékba megy át?
  2. részt nagyon sokszor láttam, az elég komoly hangvitelű volt. 1-t nagyon régen láttam 1x, 3-4. részt moziban. Még 3 is úgy rémlik elég komoly volt, de negyedikben rohadtul nem értettem a Simon Pegg jelenlétet. Tudom comedic relief a karakter, de ez kell ebbe műfajba? Ezt komolyan kérdem, kíváncsi vagyok : )

 2. Két akciójelentet ismételgetnek folyton a trailerekben, az autós és a motoros. Ha csak ennyi akció lesz egy akciófilmben akkor a butyuta de überlátványos furious 7 már most megette reggelire.

 3. KeriJoe:
  Ezen az alapon a Transformers minden idők legjobb akciófilm sorozata:)

 4. Egyre jobb ez a széria,Simon Pegg pedig 1 üde szinfoltja lett.Akárcsak Renner,és egyedül azt sajnálom hogy Paula Patton nem lesz benne.

 5. Iszonyat várós a film, csak jöjjön már. A Ghost Protocol is teljesen rendben volt, ezzel se lesz baj sőt! Egyébként lehet bántani Tom Cruiset de még mindig nagyon jó színész és nekem rohadtul hitelessé teszi a filmet, hogy jórészt kaszkadőr mentesen csinálta meg az akció jelenetek is.
  Amúgy Alec Baldwin remek gonosz titkos szervezet vezető (lásd Mercury Rising). Nagyon jól áll neki a karakter.

 6. Lehet csak én vagyok vele így, de ez az előzetes alapján egy “civilizált keretek közötti Mad Max-Fury Road” :P. Narancssárga színvilág a kék ötvözetével, homok, kocsik és motorok ahol azt hirdetik, hogy CGI és kaszkadőr nélkül megy minden.

 7. A trailer végi “Oh my god”-dal mintha direkt a Troll 2-őt idéznék, még a hangsúlyozás is hasonló.

 8. A 4. résznek az volt a legjobb újítása, hogy humorizált Cruiseal. Nem öncélú humor, csupán teljesen jogosan röhöghettünk néha azon, hogy ő is öregszik, nem mindig működnek a reflexek, megcsinálja amit kell, csak néha kínlódva, bénázva. Nekem ettől kurvára életszerű lett a film és támogatom ezt a stílust. Sokkal jobb, mint a 180 kilósra hízott Segal, aki fél kézzel terít le most is mindenkit faarcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.