Komolyan gondolják a King Kong vs. Godzilla dolgot

A legutóbbi fejlemény ugye az volt, hogy a Warnerhoz került a King Kong franchise, akik nem tökölnek, és egy Kong vs Godzilla filmet terveznek még 2020 előtt.

Most viszont valaki kiszúrta, hogy a Skull Island forgatókönyvében utalások vannak a Monarch-ra. Ez volt az a szervezet, aki szörnyekre vadászott a Godzilla filmben, hozzájuk tartozott Ken Watanabe karaktere.

A jelenlegi sorrend elvileg: Skull Island 2017, Godzilla 2 2018, és akkor utána Kong vs Godzilla.

king-kong-vs-godzilla

22 hozzászólás a “Komolyan gondolják a King Kong vs. Godzilla dolgot” bejegyzéshez

  1. Kicsit püfölik majd egymást, aztán legjobb barátok lesznek és jókat fognak dumálni a kedvenc kávézójukban.

  2. “Kicsit püfölik majd egymást” = Kong nekimegy Godzilla kislábujjának, a hüllő lép egyet, és sosem veszi észre, sosem tudja meg, hogy az imént véletlenül pont megölte címszereplőtársát?

  3. “Még három szó: Nem kötelező megnézni”
    Igen. De attól még baszott sok pénzt elköltenek rá.

  4. Na én meg baszottul örülök ennek a hírnek!!a szörnyek királyai egymás ellen!!nem sharkoctopus vs megafaszom ledz az biztos!kong ot biztos vagyok,hogy megnövesztik! A 98as Godzi se volt gyenge de a tavalyi brutálisabb!

  5. damoqles: Remélem nem. A második részt egy buddy cop filmnek képzelem el, ahol Kongnak már családja van és kertvárosban él, G pedig maradt a nőcsábász rosszfiú de fel kell melegíteni a barátságukat mert a világ veszélyben van.

  6. ÉS arról mi hír, hogy ezekkel a hírekkel párhuzamosan pedig hallani olyat, hogy a Pacific Rim 2-nek lőttek végleg???

  7. Ventillátor: És az téged miért zavar, hogy a stúdió elkölt rá egy csomó pénzt? Azt csinálnak, amit akarnak. Mi pedig vagy megnézzük vagy nem.

  8. fasza, csak lehetőleg ne művészfilmet csináljanak belőle, mint az új godzillából, meg jó lenne ha tényleg az akciójelenetekről szólna, nem arról, hogy elkapkodja a kamerát, mikor végre megy a bunyó

  9. Ezek teljesen hülyék? Lehetett volna mindkettőből egy komolyan vett külön álló sorozat de így teljesen nevetséges lesz az egész. Kétlem, hgy Edwards repes az ötlettől.

  10. Hát beteg gondolat de ilyen Leathal Weapon duóként is eltudom őket képzelni, akár több rész erejéig is :DD

  11. Ventillátor nem mindegy, hogy mennyi pénzt költenek el rá, nem a te pénzed :D am ebből még akár valami jó is kisülhet!

  12. Ja tényleg srácok bocsánat!
    Elfelejtettem, hogy én vagyok az egyetlen ezen a planétán aki igényes filmeket szeretne látni.
    Egy felhőkarcoló méretű gyík és egy óriásmajom csatája tényleg baromi jó ötlet és nagyon sok potenciát látok benne.
    Biztos mély és érdekes karakterek lesznek benne és nem két cgi szörnyeteg animált harcát kell majd néznünk. Tele lesz drámával és a forgatókönyv csavarjai is 10 percenként fognak a székbe préselni.
    Nem az én pénzem. Ezt tudom, de innen megmondom, hogy kb 300milkót fognak a projektre költeni amiből nem egy, nem kettő, de nem is tíz igényes filmet lehetne készíteni, ami nem két óriási szörny harcáról szólna… hanem lehet, hogy valami értelmes dologról…
    De jöjjön csak. Örüljünk egy újabb méregdrága, borzasztó nagy marhaságnak :)

  13. ??? rengeteg igényes film van. mondjuk a blockbusterek között ritkább, de most is itt az ősz, jönnek a kiváló drámák sorban majd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.