Alakul a Tomb Raider reboot

Gondolom már volt szó róla, hogy a játék rebootja mellett (eléggé Unchartedes lett a régi puzzle+pixelugrásos remekmű után) a Tomb Raider filmeket is újragondolják. Tessék, ez nem Memento, simán lehet örülni a rebootnak, hiszen az Angelina Jolies változatokban hiába volt szép nő, borzasztóak lettek. Így meg lehet, hogy kapunk egy normális kalandfilmet, wtf.

rise_of_the_tomb_raider-game-lara_croft-bear-1366x768

A friss hír, hogy Roar Uthaug (The Wave) rendezi majd, és Geneva Robertson-Dworet írja. Talán jobb hír, mint a legutóbb pletykált író.

human
írta
2015. 11. 18. 03:01
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Alakul a Tomb Raider reboot” bejegyzéshez

  1. Na, ennek lehet tenyleg orulni. A Jolies filmek szodaval elmentek. Azert vicces, hogy majdnem minden napra jon egy reboot/remake hir :D

  2. Uj rész ota hatalmas tábora lett. A Fiatal Lara jó ötlet volt. Itt most tényleg egy szép modell alkatú csaj kell majd.

  3. Modell alkatú csaj? A bevezető képsorok után meg is halna egy modell.
    Itt egy Angie kaliberű nőre van szükség, aki jártas a fegyver használatban és kiváló kondícióval bír.
    Egy Indiana Jones szerű kalandfilm, a régi Natla-s történettel és rengeteg egzotikus helyszínnel, komoly kombináció lenne. Én nekem még egy klasszikusabb verzió jobban feküdne mindenféle High tech kütyü nélkül. Térképek, kincsek, mitológiai alakok, stb.

  4. Már a legelső régi játék óta a kedvenc karaktereim között van, és bár a reboot erősen le lett már butítva, azért mégis várom, hogy játszhassak végre a második részével is. Szóval tuti nézem majd a filmet is. :)

    Vajon a filmben is egy még tapasztalatlan Larát kapunk, eredetsztori lesz, vagy már később játszódik, ahogy az új képregény, a Frozen Omen?

  5. A 2013as játék reboot iszonyat bejött. Élveztem minden percét, pedig előtte nagyon nem is játszottam Tomb Raider-el.

    Emily Blunt tényleg jó ötlet!

  6. Camilla Luddington-t a népnek! Úgyis is azt nyilatkozta régebben, hogy filmben is szívesen eljátszaná a karaktert a játékok után… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.