Egy kis Doctor Strange is

Az előbbi Civil Waros videó mellé kicsit a Doctor Strange-ről is beszélnek, amiben Benedict Cumberbatch alakítja a főszereplőt. Egy elvileg valami furcsább, elszálltabb film lesz, néhol az Ant-Man trippes részére fog hasonlítani, amikor naaaagyon kicsi lett.

A concept art alatt nézhető a videó.

doctorstrangeart

5 hozzászólás a “Egy kis Doctor Strange is” bejegyzéshez

  1. Sosem szerettem, amikor a képregényekbe valamelyik karakter mágiát hozott.

    A főbb karakterek csodaképességét általában tudományos oldalról közelítik meg: genetikai mutáció, vagy valami vegyszer/méreg, esetleg öltözet hatása. Nyilván hüleség az összes, de valahogy mégis beveszi a gyomrom: Pakert megcsípi a pók: BUMM – már mászik is, Bannert gamma sugárzás éri: BUMM – bezöldül. Folytathatnám, de minek.

    A varázslat/varázsló behozatala valamiért zavar és nem oda illőnek érzem. Ráadásul azt is utálom, amikor nem behatárolható egy szupererő. Ez a dr. Strange kb. mindenre képes, ami kétségkívül látványos de kiöl minden izgalmat (mert az utolsó pillanatban majd úgyis előhúz valami új trükköt a tarsolyából). De mindegy, az én bajom XD

    Az asszony egy igazi Cumberbitch, úgyhogy biztosan megnézzük majd. Illetve ha tényleg valami elszállt filmet készítenek, még jó is lehet, de a szokásos Marvel recept nem hiszem, hogy ide elég lesz.

  2. legvárósabb marvel film, remélem tényleg valami elszálltabb és “más” képi világot hoz.

  3. ja és a concept art nem tetszik, túl “hagyományos” varázslós kinézete van rajta Strangenek, itt főleg a sima köpenyt értem. Bár így jobban eladható, de jobban örültem volna egy elborultabb kinézetnek

  4. beiz: na igen nekem is nyűgöm sokszor, ha nincs egyértelműen behatárolva, hogy mire is képes valaki, egyszer csak deus ex bullshit.

    Picit off, de ezzel kapcsolatos: a One More Day (tetves kurva anyjukat….) sztoriban kegyetlenül felbaszott, hogy kibaszott sok varázsló, technológia, istenek stb. és nem tudnak egy kurva öregasszonyt meggyógyítani egy lőtt sérüléstől, na akkor kapjátok be a faszomat. Konkrétan amiatt (akkor) hagytam abba a képregény olvasást, pedig nem kis mennyiségben toltam őket.

  5. Én csak a Martin Freeman-Benedict Cumberbatch tengelyek találkozását várom! Remélem, összefutnak ebben.
    Ettől függetlenül már nekem is sok ez a sok varázslatos teremtmény. Azt hiszem, pont ezért szeretem annyira a Kapitányt, ő hellyel-közzel még megfogható (I wish : D). Bár ki tudja, lehet, hogy sikerül emberközelinek ábrázolni ezt a karaktert is. Most belegondolva, BC soha nem alakított még olyan karaktert, akit emberileg lehetne kedvelni, olyan távoli mindig. Prove me wrong, though.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.