Tervezik a Bad Boys 3 egyik akciójelenetét

A rendező Joe Carnahan (The A-Team, The Grey) osztotta meg velünk ezt a két képkockát. Ez tényleg csak terv, mármint a grafika minősége miatt mondom. Gondolom így dolgoznak a jeleneteken, hogy mi hol legyen, milyen sorrendben, és hasonlók.

ca4kpqhviaaxy0x-png-large

ca9ubobuyaa79tz-png-large

human
írta
2016. 02. 13. 03:43
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Tervezik a Bad Boys 3 egyik akciójelenetét” bejegyzéshez

  1. szóval nem Michael Bay. nekem ez új. és sajnálatos. a bad boys 2-t imádom, remélem sikerül majd visszaadnia valamit a hangulatából

  2. Mivel nem bay fogja rendezni, szerintem egy pofázunk és védünk szintű valamit fogunk kapni. Kicsit több akcióval. Ez elég nagy baj…

  3. Őszintén szólva.. szerintem már a második is egy kalapszar volt. Viszont mindkét színész lejtőn van (Smith el is ment gyorsan képregényezni), így lehet ez kicsit visszahozza őket.

  4. Na ne, ezt bezzeg nem Bay csinálja, a hülye transformersekkel szarakodik, és ami igazán neki való volna, azt nem vállalja be. Joe Carnahan pedig olyan semmilyen, A szupercsapat mozival is mit csinált? egy langyi idióta akciófilmet

  5. faszság bayt siratni, Joe Carnahan kb az ilyen filmekre szüületett. én imádom a palit. a BB1 és BB2 meg az egyik legjobb akciovigjáték ever…

  6. Ez nekem is új, hogy nem Bay rendezi. Nem siratjuk, csupán mindenkiben benne van az első két rész iránti rajongás, és tudják, hogy Bay képes lenne egy ennek megfelelő 3. epizódot is levezényelni. Nagyon örülnék, ha ez a 3. rész jó lenne, sőt legyen is az, de amiért szerettük az előzőeket, az már itt csak haloványan lesz meg.

  7. human: de az nem A-Team volt, hanem csak egy műanyag akciófilm, nem volt benne az eredeti sorozat szellmisége

  8. vilmos: tény, hogy felpörgették, de szerintem a csapatdinamikában benne volt az eredeti sorozat lelke, és néhol a humora is.

  9. human: majd megnézem még egyszer valamikor, lehet csak az akkor csalódottságom miatt emlékszem így rá

  10. Én is sajnálom, hogy nem Bay rendezi.
    Így vsz nem lesz az igazi, nem lesznek benne Bay sajátosságai, a lassítások meg a körbeforgó kamera, ami ugye a védjegyévé vált.
    Én szerettem ezeket a jeleneteket a filmjeiben.
    Mondjuk ettől függetlenül megnézem majd ezt is, mert az első rész nagy kedvencem, kb 15x láttam. :)
    A második rész is jó volt, az ekis részen sírva röhögtem a moziban. :D

  11. Nem bay rendezi, ez akkora baj? Láássuk mivel jár ez:

    Nem lesz idióta követhetetlen kamerarángatás
    nem 200ms lesz átlagosan két vágás között akciójelenetek során
    nem fog a kőszikla is hatalmas lángcsóvák közepette felrobbanni
    talán nem 10 éves értelmi szintre belőtt poénok lesznek benne

    Good riddens.

  12. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy Carnahan rendezte a “Fehér pokol” című remeket, szóval nem teljesen reménytelen a helyzet. Amúgy az ilyen pót/helyettesítő feladatokra Brett Ratner szokott jó választás lenni, aki anno az “első” X-Men trilógiát is szépen zárta le. Ha nem csak a látványra és a parasztvakításra mennek rá, találnak egy hangsúlyos ellenlábast és összekalapálnak egy értelmes sztorit, normális és vicces, de nem idióta párbeszédekkel, még jó is lehet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.