Hardcore Henry még egyszer odavág

Az FPS filmből vágtak össze még egy trailert, amiben pörgetik a pozitív kritikákat. Ez minden, amit imádtunk, Raid, COD Bourne, meg mittomén még, amire szerintük repülnek az emberek. Ettől még jónak néz ki, eszméletlen őrültségek vannak benne.

hchenry

Számomra leginkább a Crank ugrik be, csak még feljebb tekerve. Az új trailer a tovább mögött.

human
írta
2016. 03. 08. 03:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Hardcore Henry még egyszer odavág” bejegyzéshez

  1. Önamgában is érdekes lesz az FPS miatt, de külön öröm hogy Sharlto Copley is szerepel benne, ráadásul hozza amit szokott, és megint valami őrültet nyomat.

  2. Szerintem meg inkább csinálhatnának valami jó akció filmet, jó történettel. Az FPS nézet és a talált kamerás megoldás is csak parasztvakitás. Ilyen megoldásokkal fedik el a nulla történetet és az alacsony költségvetést.

  3. de ez ugye nem lesz moziban? hogy fizetne ezért bárki pénzt? 5 perces jutub demo videónak még elmegy, de egész estés film, ebből? :D hát, oké.

  4. Továbbra is úgy érzem, hogy ebből másfél óra nagyon sok lesz, főleg egy a trailerek alapján zéró személyiségű főhőssel, tele idegesítő kamera rángatással. Otthon egynek biztos nem lesz annyira rossz, de moziba inkább nem megyek rá.

  5. @zsozso

    Ha alacsony a költségvetés és nulla a történet akkor már nem is lehet jó? Nem lehet szórakoztató? Csak a 100+ millio dolláros filmek a jók? Nekem kész felüdülés mert végre nincs benne szuperhős. A Mad Max-nek sem volt története, még is jó film volt. Ilyen FPS filmet még nem láttam. Nekem mindenképp megéri hogy megnézzem.

  6. Dody: Rosszul értelmezted, amit irtam. Ha lett volna a Hardcore Henry stábjának egy jó története, nagy költségvetése sztárokra, akkor megcsinálták volna a filmet normálisan. Persze ötletlenk nem rossz ez az FPS, de tartok tőle, hogy nincs mögötte több. A talált kamerás filmeknél, mi indokolja a szar képet és a kamera rángatást? Mit adnak ezek a megoldások a filmhez?

  7. Hú de unalmas már az “5 percben elmegy de másfél órában fúj”. Már az a pár jelenet ami a trailerből látszik, fantáziadúsabb és látványosabb az utóbbi évek önismétlő szuperhős filmjeinek 90%-ánál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.