SDCC: Doctor Strange-előzetes

Hát ez beszarás. Idén érkezik még a Cumberbatch főszereplésével készült Doctor Strange, és végre olyan trailer jött, amiben szinte befejezett effektek vannak… és agyeldobós a látvány. Vagy legalábbis agycsavarós. Persze Inception ihletésű, le sem tagadhatná.

Valamennyire vártam eddig is, de basszus, kötelező őszi program lett. A poszter alatt ott a videó.

doctor_strange_poszter

27 hozzászólás a “SDCC: Doctor Strange-előzetes” bejegyzéshez

  1. hát az összes Con trailert egyszer hanéztem ezt többször, várós…lehet, hogy “másolat” még így is ez nézz ki a “legeredetibb” filmnek

  2. én nagyon vártam a filmet, de az első trailer kicsit kiábrándított.
    De ez most megint lázba hozott :)

  3. Az milyen frusztráló lehet pl az alkotóknak (v igen, a Doki rajongóinak), hogy e karakter eredettörténetét valamint világát bevallottan koppintotta Nolan mind2 esetben (Batman begins, Inception). S mivel ezt csak kevesen tudják, ezért halál lazán mondogathatják, h ez a film a “másolat”… Pedig az ötletek pontosan, h ennek a figurának a pszichedelikus sztorijaiból vannak csórva. A filmet még ezek forgatása előtt már tervezte a Marvel (még a Pókemberben 2ben említik is amikor nevet keresnek Doktor Oktopusznak), és kb 4 rendező (köztük pl del Toro) mondott le róla akkoriban, mondván a kellő technika még nincs meg hozzá. Igen Nolan előbb jött ki a filmjeivel, okos húzás volt tőle, h így meghazudtolva másokat “sajátjaként” adta el a vászonra vitt ötleteket… Mert pl hányszor emlegette hogy mi inspirálta ezekre a művekre? Ha eleget tett volna a kreditelésnek, és nem más kreativitását kihasználva építi be ezeket hírnevébe, akkor most nem lenne az h ez a másolat… Mondom mindezt úgy h mindkét emlegetett filmjét imádom. Ez a mostoha bánásmód, ráadásul ez az elutasító hozzáállás ami zavar az emberekben. Sorba beböfögik h vmit felismertek ami csak pár éve történt, de a párhuzamot nagyobb léptékben már nem lennének képesek ilyen könnyen kiszúrni.

  4. Tilda Swinton-Benedict Cumberbatch-Mads Mikkelsen egy filmben. Azt hiszem az Égető Bizonyíték stáblistája óta nem vártam még filmet ennyire, még akkor is ha talán csak egy tisztes iparosmunka lesz. Egyébként a wifi jelszavas poén tetszett, de vajon ha én letöltök filmet ebben a dimenzióban, akkor a másikban már könyörögnek, hogy seedeljek? :P

  5. lemmy89. Biztosan elég lenne. Ha jól tudom Doktor Starge a legnagyobb hatalammal rendelkező lény (lesz?) a Marvel univerzumban, ha akarná az egész létező világot elpusztíthatná.

    Nekem ez az állandó Inception párhuzam kicsit erőltetett, csak mert csavarodnak a házak,.. A film nagyon várós, a Zsivány egyes után erre várok leginkább idén.

  6. Kat: most gondold meg a John Carteresek mit éreztek, de ettől még mégis a John Carter film jött később és volt megfáradt téma sokaknak, mivel Lucasék már szétlopkodták.

  7. In sum: ha ma délután nézhetném, akkor sem jönne elég korán! Ide. Vele. Most!!!

  8. Ez tetszik a legjobban a CC trailerek közül. Ez jobban eladta a filmet, mint az első trailer.

  9. Egész addig város volt amíg meg nem jelent ez a “csavarodós Házak” dolog. Szerintem több fantasy kellene pl: teszem azt látja a másik síkokat is az utcán járva és azok lényeit, stb. Ez olyan reális képi világot adunk a “fantasynak” dolog nem jön be.

  10. Marvel formulát követve, a feka meg fog “halni”, de aztán kiderül h mégsem

  11. Kocsolas- Legutóbb 12 évig volt rabszolga Benedict mellett is, és akkor is túlélte :P

  12. Ez is eszméletlen jó lesz. Szerintem Tilda Swinton fog meghalni, ha már totót játszunk…

    Vajon mi lenne, ha Dr. Strange átlátogatna az X-Menek idősíkjára? Vagy esetleg megmentené Quicksilvert és tanítaná a Skarlát Boszorkányt is erre-arra még?

  13. Platschu: Én is ebben reménykedem, ez lehet a Disney Jolly-Jokere.Innentől bármilyen karakter is vándorol vissza hozzájuk, csak simán átmennek egy másik “dimenzióba” a Dr. Strange-el aztán “elhozzák”. ÉS ha éppen a Foxxal úgy döntenek, hogy a világ összes pénzét akarják, akkor valamelyik Bosszúállókba az X-Menektől kérnek segítséget.

  14. Nem számít hogy ki ötlete volt,hanem csak az,hogy ki csinálta először. Anno az oroszoknak is megvolt az ötlete,hogy leszállnak a Holdon…….mégse vádolja senki az USA-t, hogy lopta volna. És onnantól már minden csak utánzás.Bizony a világ így működik. Én nem sajnálim,mert akkor most szegényebbek lennénk sok jó filmmel ha arra várt volna Nolan is pl. hogy Marvel kezdjen már végre valamit az anyaggal. Halogatták, így jártak…..bizony így övék a koppintás.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.