Alakul a Transformers: The Last Knight

Egyrészt Bay egy extrém videót tolt fel a Transformers 5 forgatásának helyszínéről. Plusz valami olyasmi pletyka került elő a napokban, hogy Artúr király korába lesz flashback a filmben, mert valahogy ott is feltűntek már a robotok… A cím alapján simán elhiszem a szóbeszédet. Akkor Bay videója a tovább mögött.

18 hozzászólás a “Alakul a Transformers: The Last Knight” bejegyzéshez

  1. Annyira izgulok, vajon sikerül a negyediket is elúlmúlni és már amúgy is 0 szimvonalat csökkenteni.

  2. Na, azért az első rész bőven hozta azt, amit egy Transformers filmtől vár az ember, viszont azóta tényleg egyre mélyebbre süllyed.

    Ennél az új résznél meg már az sem érdekelne, ha Optimus egy csillámpónin lovagolva küzdene Dart Vaderrel, én egy forinttal sem fogom támogatni Bay agymenését.

  3. Az elsőt szerettem, a 2. kuka , a 3. is türhető volt, de ez a 4. valami borzalom, nem sok jóra számitok, pedig alapból alacsony a léc

  4. “Azért az is egy teljesitmény, hogy 4 filmből egyet sem sikerült jól megcsinálnia.”

    a teljesítmény nem ez, hanem az, hogy eladta neked mind a négyszer a filmet.

    sőt, ahogy látom, mind a négy kommentelőnek. és nem azért mondom, mert büszke vagyok arra, hogy a harmadik kritikáit látva nem erőltettem:)

  5. Edge: Azért már az első rész is erősen gyerekes volt a pisilő robottal és Shia idióta családjával. Tény, hogy a 4 rész közül az első a legjobb, de ez még nem jelenti azt, hogy jó film lenne.

    gort: Én meg arra vagyok büszke, hogy saját magam alakitom ki a véleményem és nem kritikák alapján. De ahhoz előbb meg kellett néznem a filmeket. Honnan tudnám előre, hogy jó vagy nem? A trailerek egyik résznél sem voltak rosszak.

  6. Szeretem a Bay-féle akciókat, robbantásokat, lövöldözéseket, autós töréseket, színezéseket, vágásokat, vicceskedéseket. Nem vagyok (nagy)Transformera fan, de ha csak szórakozás miatt ülsz le megnézni egy Transformers filmet, amit ő rendezett, nem fogsz csalódni a látványban. Ilyen filmeknél nemigazán a történet a fontos. Egy ami nem jön be… A szokásos amerikai zászlós, lassítottfelvételestávolbanézősmozgókamer
    s drámai dolgok. A Transformers zúzzon, romboljon és lőjön szét minden ellenséges Álcát robbanásokkal, kocsitörésekkel, szanaszét lövésekkel és persze szétöklözésekkel és csuma. Ha van kardja vagy valami más fegyvere, amivel egycsapással szétüti a másik fejét fogaskerék méretűre az már csak ráadás..

  7. Nagyon gyorsan forgassák le, adják moziban, adják ki blúréjen, és még gyorsabban felejtsük már el végre!

  8. Na, már csak a kerekasztal lovagjai hiányoztak ebből a franchise-ból. Ez olyan, mint amikor hányás közben még a hasam is megy. Szuper

  9. “nem fogsz csalódni a látványban.”
    Emlékszem, amikor a 2. részt láttam a tévében… Azt hittem, elokádom magam, annyira gagyi effektek voltak benne, míg az első rész még mindig egész tűrhető szinten van.

    “Ilyen filmeknél nemigazán a történet a fontos.”
    Ja, meg kapcsoljam ki az agyam, mi? Szórakozni akarok, nem leépülni. A látvány ne legyen minden, mert az már régen rossz, ha valamit azzal adnak el az embereknek…

  10. Még mindig egy WFC vagy FOC szintet kéne megütnie Bay bácsinak..hát..sosem fogja.

  11. Bay maradhatna az olyan filmeknél, mint a Pain and Gain, meg a 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Ez utóbbit piszkosul élveztem.

  12. gort, tévedsz. Elsőt néztem csak moziban, hatalmas csalódás volt. A többi résznél hallgattam a kritikákra és nem adtam ki rá több pénzt.

  13. Bay nem szar rendező. A Bad boys filmek és a Pain and Gain is zseniálisak. A 13 óra is egesz jó lett. De valamiért ebből a robotos témából nem tud egy épkézláb filmet kihozni.

  14. Bay egy kiváló iparos, aki a patikamérlegen kimért alapanyagokból, a legszélesebb tömeg mozibajárós igényeit maradéktalanul kielégítve összerak egy olyan filmet, amilyet a stúdió elvár tőle. Amiért Kína egyre fontosabb bevételi tényező, azért az ottani ízlésnek megfelelő (értsd fos) elemek is egyre hangsúlyosabbak. Az, hogy erre van igény, az már megérne egy gondolatmenetet hogy kinek a bűne, a stúdióé, Bay-é, a médiáé, az oktatási rendszeré stb (szvsz a nagy tömegek sosem voltak értelmesebbek vagy nyitottabbak vagy kulturáltabbak mint manapság).

  15. Na azért a második résznél moziban majdnem rosszul lettem, mert amit ott leműveltek a harcnál az valami botrányos volt :D Szinte semmit nem látni belőle. Na jó az erdős harc jó volt benne de a többi, főleg a sivatagban jaj.

  16. Az a baj ezekkel a filmekkel, hogy a címükkel ellentétben nem a robotok, hanem az emberek a főszereplői, plusz csak nyomokban van közük az eredeti képregény/rajzfilmek hangulatához és világához. Helyette kapunk egy idióta Shia-t, meg a amcsi hadsereget népszerűsítő 2,5 órás reklámot. Bay maga is tudja, h szart csinál, de sztem úgy van vele, h mellette rommákeresi magát, robbantgathat amennyit akar, plusz így könnyebben kap zöld utat (meg büdzsét)az olyan személyes projetjeihez, mint pl.: a Pain and Gain.

    Hogy az 5. (?) részhez is hozzászóljak: remélem kiderül hatalmas csavarként, hogy Arthur király is egy tízmillióakárhányéves őstranszformi, aki kicsit megunta a középkort, és Excaluburrá alakulva várja, hogy Marky Mark rátaláljon és suhuntson vele két robbantás között párat. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.