24 hozzászólás a “Forog az Ocean’s 8” bejegyzéshez

 1. Hát a Szellemirtóknál tuti jobb lesz, itt legalább színésznők vannak nem ripacsok. :D Meg ugye itt alapból nincs akkora hátszél se és felelősség.

 2. @kosevoly en is lisa kudrowt lattam az elso kepen:D
  Amugy meg a reszemrol nem tudom mi ez az eloitelet, sok magas kvalitasu szineszno fog paradezni egy poenfilmben, ez miert ne lenne jo nekunk? Fuggetlenul attol hogy copy az egesz.

 3. Mikor jön a Bölcsek kövére női változata vagy esetleg a Sandler filmek remakjei?Ezek után már bármit elképzelek.

 4. Én csak azt nem értem, hogy a 8 nő mellé miért nem lehetett 3 faszit is hozni (mondjuk feketéket, kínaiakat), hogy legalább a 11 meglegyen…? Értem, hogy girl power, de 3 perem karakter nem fogja ellopni a showt…

 5. Az a baj, hogy már az Oceans 12 is kurva szar volt. Nem tudom mit javithatna ezen a sorozaton egy női verzió. A végén még megcsinálják az Expendabelles-t is.

 6. human, csupán abból gondolva kérdeztem, hogy egy jólhangzó rendező és pár jónevű szinész után mindenki farkast kiált mintha ez lenne a világ legellenszenvesebb filmje

 7. kocsolas: nem, a jelenlegi trendre kiáltják, nem arra, hogy ocean’s remake. pl. miért nem csinálnak új franchiset csajokkal.

 8. lemmy89

  Elvileg Bullock karaktere Clooney karakterenek a testvere. Szoval ilyen szempontbol meg az “Ocean’s …” cim se hulyeseg, hiszen nyilvan neki is ez a vezetekneve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.