Transformers: The Last Knight-előzetes: …

Na, Michael Bay elég szenet hozott a hype vonat kazánjába? Itt a Transformers 5 előzetese, ami felvezeti a robotsárkányokat, a kardozó embereket, Optimus Prime eltűnését. Most megtudjuk majd, hogy a sokmillió, vagy billió bolygó közül miért pont mindig a Földre jönnek a robotok. Nem csak Wahlberg tér vissza, de az előző részek kedvenc katonái is.

És persze ellőnnek egy durva fordulatot már az első trailerben.

transformers-last-knight-teaser-screenshot

Videó a tovább mögött.

70 hozzászólás a “Transformers: The Last Knight-előzetes: …” bejegyzéshez

  1. Az elözö rész ritka sz@r volt. Jó trailert meg bàrmiböl lehet vàgni. Kapd be Bay.

  2. egy két és fél perces teasert azért szerintem már lehet nyugodtan nevezni trailernek is, mert most várjunk egy 5 percesre vagy mit értesz rendes trailer alatt? :D

  3. Epizódról epizódra egyre szarabbul áll a föld, és az autobotok szénàja…
    Ez a gebasz nagy izé Unicron lenne?

  4. WTF? Hopkins? Miért…?
    Amúgy pont ugyanolyan trágyának tűnik mint a többi, aki még mindig beül rá ennyi idő után, legalább tudja mit kap a pénzéért.

  5. hát lányványba továbbra is verhetetlen a transformers
    és ennek a filmnek erről kell szólnia!!!!
    azért arra a fordulatra kiváncsi leszek nagyon :)

  6. Cardas rendes trailer alatt azt értem ami már mesél jócskán a filmről.A Teaser fogalma bevezetöt jelent,nem tartalmazza a film lènyegi sztoriját Csak hùzza a “mézes madzagot” lásd Batman v Superman legelső teasere. Az már más kérdés melyik stùdió mit ért bevezető alatt…mert itt már elöttek egy csattanót :D

  7. A látvány az még mindig pöpec,a történet ami egyre gyérebb szokott lenni,de attól még mozi nézős

  8. Igazából leszarom mit gondolnak. Elmegyek rá ügy is moziba. Szeretem az ilyen nagy csihi puhikat moziban

  9. Amilyen lendülettel irtotta az álcákat eddig is Optimus, nem csodálom, hogy átállt a sötét oldalra. Szóval a 4. rész végi nagy nekilódulásnak az lett a vége, hogy a Jupiterig jutott és jól berozsdált… fasza. Pedig ebből lehetett volna valami jó, hogy nem a Földön van. De gondolom pont ezért lett visszacsinálva és újfent a Földre helyezve a cselekmény, hogy a fontos emberek se maradjanak ki a buliból…

  10. Ez a film benne van abban a top 3-ban, amit 1000% hogy nem fogok pénzelni (a másik kettő a Power Rangers és a Karib 5).

    Amúgy az is mennyire beszédes, hogy míg ezt a vélhetőleg tucatlátványfilmet behozzák a mozikba (persze mert nyilván látványfilmet muszáj), addig a meglehetősen feszült, izgalmas és szerintem kifejezetten jól sikerült 13 órát meg nem (amúgy szerintem Bay a Sziget óta nem csinált ennyire jól működő filmet). És bosszantó, hogy ha ez a csávó tud minőségi filmet is csinálni, akkor mi a francért megy vissza Transformerkedni?! De Mark Wahlberg is, mi a fenét keres itt már megint? Baromi jó színész szerintem, most is a Deepwater Horizon-ban remekül játszott és Peter Berg-gel lesz majd a harmadik közös filmjük, ami szintén elég jónak ígérkezik. Sokkal többet tud a faszi, mint hogy eladja magát ennek a szériának.

  11. Az előző egy fostenger volt, el is aludtam rajta, pedig nem szokásom. Viszont ez valahogy bejön eddig. Város!

  12. akkor csak én néztem egy nagyot, hogy Űrdöngó és Optimus egymás ellen harcolnak? én sose voltam Transoformer hater, még nekem a 2. is tetszett, a 3 volt az amiben csak a látvány tetszett, de egyébként már el is felejtettem kb, a 4 se volt rossz, de az első rész szerintem még mindig kurvajó.

  13. Teljesen mindegy milyen a trailer, mert a film úgy is szar lesz. A trailer mindig rendben van a Transformers filmeknél, de a film maga…

  14. az előzetes nézése közben végig olyan érzésem volt, hogy már láttuk ezt, ezentúl itt már még jobban körvonalazódott, hogy Wahlberg-nek nem áll jól ez a szerep, nem arról van szó, hogy Labeouf jó volt, hanem, hogy Wahlberg még rosszabbnak tűnik szvsz, az hogy lehet?!
    pedig én szeretnék egy új és jó transformers filmet látni még egyszer valamikor, csak annyiszor nekifutottak már, hogy nem tudom mivel tudna már újat mutatni az egész.

  15. Az első film, szerintem kurvajó. A második undorít rakász szr lett, főleg az idióta poénokkal, a harmadikra és a negyedikre megvettek a trélerek így azokat megnéztem moziban.
    Ezek a csalódásk kellettek ahhoz, hogy belássam, hogy a szrnak is lehet jó trailere, de semmi jót ne várjak a BayFormerstől.
    Ugyanakkor ezt is megfogom nézni, majd, ha megjelenik a videótékában :)
    Hopkins bácsi.. miért? bár az van, hogy a robotos történet az mindegyik részben jó volt, az emberek húzták le – mind a színészek mind a történetük, de akkor is, Anthony Hopkins, miértt??

  16. Ha valaki beül erre a moziba, az ennyi év után már tudja, hogy mit fog kapni a pénzéért. Én imádom a kocsikat és a robotokat is és még mindig nagy izgalommal lesem a vásznat, ahányszor csak átalakulnak a filmben. Annyira jó a látvány, hogy lesz@rom a sztorit. Ezek a filmek erről szólnak. Ha valami jó történetre vágyom akkor előszedek egy Nolan filmet. Ha csak ki akarom kapcsolni az agyam egy hosszú nap után és egy jó kis csihi-puhit néznék akkor tuti, hogy a Transformers valamelyik részét veszem le a polcról.

    Sokan még mindig fennakadnak azon, hogy semmi történet, csak a látvány… meg, hogy miért adnak mindig pénzt Baynek ezekre a filmekre… mert műkődik! Még mindig ezzel lehet becslaogatni a legtöbb embert a moziba.

    Amúgy qrva jó az előzetes.

  17. Hatalmas OFF: figyi Human, nekem Chrome-ban összeomlott az oldal. A háttérbe betett képet látom, és fekete betűket (olvashatatlan). Simán lehet, hogy nálam a hiba, de gondoltam szólok, hátha mégsem. :)

  18. slow cover song, inception bwah, jurassic park t-rex scream, és még egy suttogós oh my godra is futotta :D wooww, sure this looks original :D

  19. Off:

    @human vagy valaki! Az style.css nem töltődik be az oldalhoz (alapból functions.php -> wp_enqueue_style résznél) valami hiba van a meghívással. Https-en keresztül szeretné az oldal betölteni. :) Gondoltam szólok. Nézzetek rá. :)

  20. Egy kis BvS teaser zene lopás, egy kis Hopkins monológ. Ez is ugyanolyan bugyuta gyerekfilm lesz mint a többi, csak komolynak akarják eladni.

  21. Rodimus Prime-ot és Ultra Magnust a népnek! Haljon már meg Optimus, kezd
    nagyon unalmas lenni.

  22. A második résznek is jó volt az előzetese, a film meg tudjuk hogy milyen lett. Csak a látvány miatt biztos hogy nem fogok rohanni a moziba…

  23. Hú, valamiért de nagyon vártam azt a mondatot, hogy “Turn yourself back online, Optimus”

  24. Hajnalban írtam 2 hozzászólást, elsőként, nem jelent meg egyik sem. Most még1x nem írom le, leszarom, csak tesztelem, ez az írás vajon megjelenik?

  25. Happy Zoidberg: melyik filmben volt ez a jegesedéses szöveg? Itt visszhangzik a fejemben, de nem akar eszembe jutni.

  26. Ez bizony első ránézésre Unicron az előzetesben!!!
    Valószínűleg átformálta Optimust, vagy pedig a benne levő Mátrixot érte el a sötétség, mint a képregényben! Unicront csak a Mátrix tudja elpusztítani, de csak akkor ha jóság van benne. Képregény szerint legalábbis.
    Meg mintha Megatron is a képregénybeli kinézetét vette volna fel, egy pillanatra Ő is látható! Arra leszek még kiváncsi hogy hogy kötik ezt össze Arthur királlyal.

    Ha követik a képregényt akkor esküszöm, hogy megbocsátom Baynek a második részt, meg a negyedik hülyeségeit is!

  27. Roli: gondolom volt benne valami amit nem szeretett a motor, ilyenkor csak azt kell írni, h eltűnt és megnézem a spam mappában. nincs összeesküvés ellened. vissza is tettem.

  28. Hát hiába látványos egy film ha szar a története akkor bizony pénzkidobás.
    Nem hiszek már abban, hogy ez jó film lesz.
    Remélhetőleg meg fog bukni és Bay inkább a Bad Boys 3-mal fog foglalkozni nem ezzel a szarral amit nagy tehetséggel fel majd leépített.

  29. Öböl Mihály, mégegyszer nem etetsz meg. A Fő Optikus meg csak azért kattant el, mert meglátta walberget. Ez nem is csoda. Mérgemben én is kinyirnám még a haveromat is, ha elém kerülne az a fej.

  30. Aztak…a:D jöhet ezerrel ez a sztori nélküli CGI szörnyeteg, vizuális műpina :D Én igazából nem foglalkozok azzal, hogy legyen mondanivalója :) Én ezt a filmet nem azért nézem, mert merengeni akarok rajta :D Azért nézem, hogy tátott szájjal habzsoljam a kihűlt popcorn-t és pislogás nélkül nézzem a látványt :D
    Ennyi, kérem kapcsolja ki :D

  31. Hmm…nem hiszem hogy az Unicron lenne akit láttunk. Nekem úgyfest mintha a Cybertron lenne darabokban. Unicron kb 3x-or nagyobb lenne mint a Föld. Bár a fene se tudja. Megatron meg qrva jól néz ki a trailerben..még ha csak keveset látni. :)

  32. Hol látható Megatron? Aki egyébként nem is lehet Megatron, azt/őt a 3.részben elpusztították, a 4.-ben már Galvatronként létezett.

  33. Ezek szerint apokalipszis van?Mi van az alkotókkal, akikből mutattak egy keveset az előző részben?

  34. Tudod az a bay, hogy miért nem a Bad boys 3.-at rendezted meg?! Ez sem tűnik rossznak, de remélem ez után mást is csinálni fog!

  35. @Anak: 1:39 ill 1:49. Megatron/Galvatron az két külön személyiség volt a TF univerzumban. :) Csak volt hogy Galvatron nagyobb állat volt mint Megatron…pedig ő se gyenge. :D

  36. A képregényekben Galvatront Unicron alkotta újjá. Igen két személyiség, de vissza-visszatért Megatron emléke Galvatronba. Ebben a filmben ez már nem játszik, mert az előző részben az emberek alkották újra.

  37. StonedOrc I am glad. ;)

    Amúgy, ha ez a nagy bigyó Unicron, akkor lehet az űrben sodródó rozsdás Optimust fogta el és átalakította? Mint mondjuk a rajzfilmben Megatronból csinált Galvatront…
    Mekkora csavar, wooooow! :O

    Bay bácsi, még mindig bekaphatod. De tényleg.

    Tud egyébként jókat rendezni, amiket írtak előttem többen is.
    Többen kérdeztétek, miért vállal akkor ilyeneket. Jesus. Ez ugye költői kérdés? Szerintem az árvákért és a szegény rászoruló bikini és fehérnemű modellekért. Hogy az emberiség egyesüljön a reklámok szent égisze alatt.

    Nyilván sok dellát toltak az orra alá. :P

  38. Szerintem Optimus mellédöf, mert nem vesztette el teljesen az irányítást, hiszen miért mondaná, hogy bocsáss meg, ha annyira bekábult, gonosz Unicron-szolga lenne ? Vagy Bumblebee kivédi, látszik is a keze egy pillanatra.

  39. Úristen, de penge lesz már megint, IMAX-ért kiállt! :)
    És a zene… hát az megint beszívott… mint a temetői szél;)

  40. Unikron irányiccsa optinuszt es rákuldi szegeny orrdongóra. Atyauristen mi lesz itt ha ez moziba kerul.

  41. ja meg tényleg nem hiányozhatott az előzetesből egy oh my god beszólás; most a csaj süti el, az előző rész trailerében meg a stanley tucci, az azelőttiekben meg shia, de ez a megatron dizájn odaver, + a hús és a fém jelenet/mondat úgyszint, és akkor most megyek megnézem az elsőt, ami -ahogy olvastam itt is – a legjobb az összes közül, ha már ebben az előzetesben mutatták a stadionba becsapódást, ahova talán jazz vagy optimus érkezett a legelsőben ? :o
    De amúgy jogos, mi a szarnak kellenek ide a nácik ??

  42. Nem értem azokat, akik Hopkins szereplésén értetlenkednek. A műanyag Odint eddig nem vettétek észre?

  43. Ha most nem lesz jó sztorija akkor soha! Nézzetek azért a kulisszák mögé is egy picit, mert elég jó írók rántották össze a screenplayt! Az operatőrről nem is beszélve! Egyébként is ez egy újabb trilógia nyitó epizódja, új háttéremberekkel, akik, ha legalább annyira értenek a filmkészítéshez, mint itt sok kommentelő akkor tuti jobbnál jobb Trafó mozik jönnek majd! :D

  44. Régi álmom egy dark-ra vett Transformers reboot, széttrancsírozott, rommá lőtt tengerészgyalogosokkal, fémre fröcsögő vérrel, minimál és nagyon morbid poénfaktorral. Tudom, hogy HASBRO, meg gyerekek, meg több bevétel, de mégis…

  45. @Wierzbowski Nem, mert ezzel az írógárdával 3 filmre szerződtek, elvileg! Az Age of Kihalás után megnyomták a reboot gombot! XD

  46. Akik szerinte néha kell olyan film, aminél csak a látvány számít és kikapcsolhatod az agyad, azoknak azt ajánlom, hogy
    NÉZZETEK PORNÓT!
    és ne pénzeljetek ilyen alpári gyártósorról lepottyan szemetet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.