28 hozzászólás a “A CGI akcióban: BvS” bejegyzéshez

  1. Scott a sokak altal ajnarozott Civil Warba es a Strangebe mennyi idot oltek? Az utobbiba szerintem semmit. Copy paste a Vasemberbol.

  2. EVJ nem dicsértem a Civil War-t a Strangert meg pláne nem… elmondtam a véleményem erről a filmről, önmagában, más filmektől függetlenül

  3. E V J: én azt néztem elsőre és még így is alig értem a végére. akkor próbáljam be a theatre cut-ot?
    az összehasonlítást meg nem igazán értem, csak flame-et keltesz
    max látvány szinten érdemes megemlíteni a másik két filmet, a CW szerintem nem volt jól megcsinálva, a Strange szép és érdekes volt és ez is korrekt.

  4. E V J: mióta mentség egy rossz mozifilmnek az, ha a bővített verzió már jobb?

    Egyébként én csak a bővített verziót láttam, és így sem jött be.

  5. Mitől is jobb a bőviotett verzió? Több unalmas jelenet, időhúzás, plusz kinyírják Jimmy Olsent. Nekem nem adott semmi hozzá semmit.

  6. Én csak a bővített verziót láttam. Nem mondom, hogy hátast dobtam, de nem volt nekem annyira szörnyű, mint ahogy lehúzták. 5-6 pontra lőttem be.

  7. @Akos: pont azoktól amit te “unalmas jelenetnek” hívsz, na azok valójában a sztori szempontjából sokat tesznek hozzá, világosabbak a motivációk, stb. Ettől még lehet neked nem tetszik, nem kötelező, nincs ezzel baj. De hogy a bővített verzióval jobb lett a film, az kész tény.

  8. @Akos: Sajnos mostanában divat a stúdiók részéről agyonvágni a filmeket, mert azt gondolják, a nézők nem ülnének többet két óránál a moziban. Szóval a “bővített” verzió általában az a változat, amit a készítők gondoltak a tényleges filmnek.

  9. Csigusz ott a pont. Csak a Warner gyáva volt! Ezt a 181 perces filmet kellet volna moziba rakni és akkor esetleg(!!) nem kapott volna annyi sárdobálást a film!Teszem hozzá így se érdemelt ennyit!bezzeg a Squad nem kapott ennyit és az tènyleg egy fostenger!

  10. A bővített verzió valóbban jobb. Több okból kifolyólag is. Egyet mondok: Steppenwolf. :)

  11. Batman vs superman király film volt,akinek nem tettszett az ne nézze meg majd a justice ligát se,nem érdemli meg,az meg hogy itt károgjon hogy milyen szar arra meg senki nem kiváncsi.

  12. “mióta mentség egy rossz mozifilmnek az, ha a bővített verzió már jobb?”
    Gondolom a Blade Runner sem az eredeti, mozis verzió miatt lett kult és kapja most a folytatást.
    Szóval ha van jobb verzió, akkor mégis miért foglalkozik még mindig mindenki a rosszabbikkal?! Talán mert a bővítettbe már nem lehet annyira belekötni?

  13. Aa: ugye viccelsz? tény h javít 1-2 pontot rajta, de még azzal is max a közepesbe megy.

  14. human: nem lehet annyira, nem azt írtam, h egyáltalán nem. De ha jobb, és javít rajta 1-2 pontot, akkor miért nem ezt a verziót tárgyaljuk és hagyjuk a fenébe a mozisat.
    Nekem jobb mint közepes a bővített, azokat a hibákat, ami engem is zavart a mozi verzióban, majdnem mind kijavította, lásd vágás, tempó.

  15. 17.

    Nem volt, de akkor is. Király karakter. Nekem számít, hogy ott van még ha csak kis időre is.

  16. EVJ:
    Mióta mentség egy mozifilmnek, hogy másfilmek is szarok? XD ezzel kvázi beismered h ez is szar … no comment

    Belehetne már fejezni a filmek megvédését azzal hogy de a másik is milyen xar …

    Normális érvet még tőled nem hallottam a BVS film védelmében csak hogy a másikat ócsárolod …

  17. Aa: ennyi erővel akkor felesleges moziba menni, hisz úgyis jön majd a bővített verzió, az jó lesz, elég megnézni azt. Egyébként egyáltalán nem kötöttem bele a filmbe, mint írtam, csak a bővített verziót láttam, és így sem tetszett.

  18. BVS közel sem érdemel akkora gyűlöletet amit kap, és közel sem érdemel akkora feldicsőítést amekkorát kerítenek neki, kár, hogy a fanboykodás miatt nem lehetett sehol sem rendesen kitárgyalni,persze tisztelet a kivételnek, például human kritikája pont rendben volt, elmondva hogy mi nem tetszett és mi volt nagyon is jó benne(az első két harmad borzadványa vs az utolsó harmad tényleg nagyon is rendben volt). És itt jön be a bővített változat, mert pont azokat a részeket javítja amit a rendes kritikák jogosan lehúztak, kár, hogy nem volt human féle írás róla. Hogy ne csak off legyen, azt hiszem a CGI minőségébe nem nagyon lehet belekötni, szinte tökéletes munkát végeztek.

  19. “ennyi erővel akkor felesleges moziba menni, hisz úgyis jön majd a bővített verzió, az jó lesz, elég megnézni azt.”

    Ennyi erővel igen, de ez mond a stúdiónak.
    De ez azon nem változtat, h ha van egy jobb verzió, akkor azzal érdemes foglalkozni nem a rosszabbikkal. Általánosságban, akit foglalkoztat annyira a film, hogy hónapokkal később is beszélget róla, akkor az legalább nézze meg a jobbnak titulált verziót is, különben nincs értelme érdemben vitatkozni velük a filmről. (Ezt mind általánosságban mondom, nem kifejezetten rád értem, Bumburnyák)

  20. Imádom ezt a filmet, én is nagyon remélem hogy többet nem teszi ezt a Warner Snyderrel (főleg hogy amúgy nem egy ember kért bocsánatot tőle a bővített verzió megjelenése után), meg úgy egyik rendezőjével sem, azért pozitív változtatásokat látok eszközölni náluk fejes cserékben és stb, szóval optimistán állok hozzájuk. Remélem idővel többen átértékelik majd a filmhez fűződő hozzáállásukat, mert nem kevesen olyan túlzásokba esett, mintha legalább ez a film (vagy a MoS) ölte volna meg a szüleiket egy sikátorban a Zorro vetítés után.

  21. “nem egy ember kért bocsánatot tőle a bővített verzió megjelenése után” linkelnél ilyet? csak mert bocsánatkérést egyet sem olvastam, max olyat, hogy valamivel tényleg jobb a bővített. de igazi éltetését még annak sem, legalábbis olyantól, aki lepontozta a mozist.

  22. ““nem egy ember kért bocsánatot tőle a bővített verzió megjelenése után” linkelnél ilyet?”

    Twitteren a BatmanVSupermanUltimateEdition tag alatt tényleg voltak bocsánatkérések nézőktől,mikor megjelent a bővített és gondolom akkor más közösségi oldalon is voltak. De gondolom ez neked nem elég jelentős. De az biztos, h a hibáztatás nagy része most már a WB-re terelődik Zach Snyder helyett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.