A Logan is új trailer kapott: kaszabolás az apokalipszis után

Egy dolog biztos, ez baromi véres lesz, nem tököltek. Hugh Jackman utoljára Rozsomákként (Farkasként a nyomiknak), amint egy rá hasonlító képességű gyerekre kénytelen vigyázni. Sok mosolygás, sok gyilkolás, és depresszív “ez az út vége” hangulat. Ez várható a Logantól.

updatE: a poszt bővítve a RED BAND előzetessel.

logan-2nd-trailer

A képregényes poén csak hab volt a tortán. Videó a tovább mögött.

A RED BAND, avagy 18+:

71 hozzászólás a “A Logan is új trailer kapott: kaszabolás az apokalipszis után” bejegyzéshez

  1. Oké, ez megint ütött, nem vagyok oda az X filmekért (a Firts Class és a DoFP ami tetszett az egészből), de itt felültem a hype vonatra

  2. Én még bajba vagyok egy kicsit. Mert ez most nagyon bejött, de hogy egész filmként hogy áll össze, meg mennyire működik majd, az nekem még kérdéses. De már nem kell sokat várni, hogy megtudjuk.

  3. wow, a Hurt után a Way Down in the Hole. zenét jól tudnak választani!
    hátha a film is jó lesz akkor.

  4. Ez a film vagy egyszer netán kétszer nézős lesz vagy nagyon rossz. A kis színésznő meg eléggé csúnyácska, így alapból unszimpatikus. Szebbet is lehetne castingolni. Nem hinném, hogy olyan nagy színészi tehetséggel rendelkezik.

  5. Lehetene vitatkozni arrol szep-e vagy sem de ami fontosabb: miert kellene szepnek lennie? Trump-tol varnek ilyen kijelentest kb…

  6. Semmi pedofilizmusról nincs szó. Én csak azt mondom, nem szimpi a kislány és alapból nem látok benne nagy színészi tehetséget. De örülök, hogy sikerült ( se) értelmezned amit írtam.

  7. Ez vagy nagyon jó lesz vagy kurva szar, de remélem az előbbi. De eddig jó, várós, nézős.

  8. Kedves Jézuska! Tudom, nemrég nagyon csúnya dolgokat mondtam Rád ismét, amiért nem hoztad meg nekem (ismét) a páncéltörő turbólézerágyút, amit kértem Karira, de most viszont arra kérlek, hogy idén karácsonyra csináld meg Hugh Jackmannel a The Last of Us filmet légyszi légyszi légyszi.
    ui: A páncéltörő lézerágyúból van már wi-fis verzió is, így ha lennél oly kedves és…

  9. Nekem pont a kiscsaj tetszett a legjobban, ő az az X23, vagyki? Nem nagyon olvasok már Marveltől semmit, amit meg sikerült anno, annak 2% ha megmaradt…
    Jó az előzetes meg minden, valószínű mozis lesz a film, de kezdem unni Rozsomákot

  10. Eddig mindenki azt mondta hogy már most unalmas a film,mer annyi lesz hogy Logan bevédi a kiscsajt és kész…nos úgy tűnik nekem ez inkább fordítva van.xD

    A kiscsaj szerintem nem lógott meg a kiképzésről mint anno Logan. :D

  11. Örülök, hogy újabb mutáns filmmel gazdagodunk, de valahogy nem tudok sokat várni a filmtől.

    Trailer alapján nekem egy olyan origins szint jött le.
    Bár nekem azzal se volt különösebb bajon, szóval ha a teljes film legalább azt a szintet eléri én már boldogan jövök ki a moziból :)

  12. Jól néz ki, véres lesz király. Lehet hogy ez képregény material, de nekem semmi X-men feeling nem jött ebből az előzetesből. A kislányt meg nem tudom komolyan venni, hiába van erje, vicces látni ahogy ugrál, meg mérgesen néz.

  13. Nagyon bejött, én egyedül a kiscsaj miatt aggódom. Nekem ebből az jött le, hogy túltolja a filmben. Remélem jobban fog működni a filmben, mint a trailerben. Alap, hogy mozi!

  14. Király előzetes, de a zeneválasztás rettenetes, különösen a korábbi trailerhez képest.

  15. közben van belöle extended red band trailer is fuck-al meg vérrel .

    LOGAN Extended Red Band Trailer #2 igy keressétek

  16. A végén, amikor Logan kaszabol az erdőben… Csak: WOW.
    És nem félnek a vértől sem. Szerintem mindenki ezt várta egy Rozsomák filmtől, már 2000-óta.

  17. Gyűlölöm a gyerekszínészeket, ez is teljesen elvitte tőle a kedvemet. Kislány pattog, meg gyilkol meg csúnyán néz FUJ

    AZ öreg utolsó filmje, miért nem lehetett volna csak róla szólót csinálni.

  18. Így igaz. Ez az utolsó wolverine filmje, igazán megérdemelte volna, hogy róla szóljon és nem egy kis megjátszott hörcsögröl. Amikor leveszi a táskáját a katonák előtt és keménykedik 9 éves létére, attól a résztől szabályosan herótom van. Nekem nagy hátrány ez a kölyök ebben a filmben. Béna

  19. A csaj unszimpatikus, de amúgy tetszett a trailer. Az a boltos jelenet meg kicsit a Terminátor 2-re emlékeztetett, a fémcsontvázú csávó és a gyerek egy világvégi kis benzinkútnál szórakoznak :D

  20. Sokan a gatyájukba élveznek a jól összevágott trélertől (mint mindig), a végeredmény meg egy sablonszar lesz (mint a hasonló témájú filmeknél szinte mindig). Mondjuk legalább a keksz-men filmek karakterei valamennyire szimpatikusak, a dizni-félékkel ellentétben. Ennyivel többet tud ez a széria. A film teljes cselekménye persze már most el lett mesélve 2 percben (meg amúgy is láttuk már párszor), így csak még meglepőbb a sok optimista komment. Részemről csak egy valóban jövőbeli díszlet (ha már ott játszódik) dobott volna az összképen. Sajnos az olcsóbb megoldást választották. Persze így is kerül majd 120 millióba minimum, mert hát valahol tisztára kell mosni ama pénzt.

  21. Ne írjátok mán’ le, hogy UNSZIMPATIKUS! LÉCCCI! Antipatikus lesz az.
    Kíváncsian várom a filmet, a trailer tette a dolgát nálam rendesen.

  22. Na ne, azért +18-os a trailer, mert káromkodnak benne? Vér meg nem gond már a másiknál akkor?

  23. Mekare: Igen, ez az X-23, csak itt még kölyök (úgy tudom sosem volt eredet sztorija, csak talán utalás rá, hogy őt is felnőttként öntötték ki alemóniummal, ezekszerint ez nem így van)
    Kérdés, hogy a háttér az Old Man Logan sztorivonalat követi e, vagy azt nem merték meglépni a Fox-nál :D

  24. szpojleres mókus: Eddig az volt az emberek baja, hogy az X-MEN filmek főleg Rozsomákról szólnak. Most meg már az a baj, hogy más is van filmben?

    Az Uratok: X-23 ilyen a képregényekben is. Nálam az plussz pont, hogy hüek az alapanyaghoz. Ha már beletették, akkor ilyennek kell lennie.

    mof: Az unszimpatikus is egy létező szó. A németből lett átvéve. Kár ebbe belekötni.

  25. Aki fikázza a filmet azt én fogom letiltani hatalmas nagy hacker tudásommal,amit észak koreában szereztem…

  26. Nem vagyok meggyőzve, hogy én ezt moziban akarnám megnézni. Szeretem az X-Men filmeket és helyén tudom kezelni őket az olykor előforduló saját korlátaik és bárgyú megoldásaik ellenére is, de ez valahogy negatív irányba kilóg még a korábban felállított mércével mérve is. Sajnos ez nem tetszik. :(

  27. Faszántos lesz ez kérem szépen. Remélem azért a végre felveszi a sárga rucit bár kétlem. :/

    Remélem ezentúl nem lesz Farkas már. A kis csaj egyébként nagyon jónak tűnik pont mint a Stranger Thingsben Millie.

  28. Hát én meg pont ugy vagyok vele hogy igy trailer alapján nagyon nem x men film,de majd meglátjuk,bár a kiscsaj már most idegesít.

  29. Amúgy egy baj van csak a Kaleo-s muzsikával, hogy volt használva az Orange is the New Black promóban is és én ott hallottam először, szóval azonnal beugrott és most már Logannel is összekötöttem, csak arra tudok gondolni, hogy elmegy őrnek :D, plusz így kicsit ölte a hangulatot, de erről nem tehetnek.

    Skate: Ez már csak így megy, az erőszakot jobban lehet mutatni, mint a szexuális témát vagy csúnya szöveget

    MStipee: Kösz az infót

  30. Jól nézz ki csak fáj, hogy fel-hypoltak az Oldman Logan-re aztán kaptam egy X-23 sztorit…
    Most akkor dobták azt a vonalat? Nagyon ködös…

  31. Soldierdsgn

    Nem, bár szeretnék, de az utóbbi évek slágerfilmjei közül alig akadt ami elnyerte volna a tetszésem. Szinte mind a másolat másolatának másolata, vagy nevetséges blődli, mint az Arrival. A hírek meg többnyire ezekről szólnak, így a hozzászólásaim is negatív hangvételűek. Remélem változik majd a helyzet. Pár pozitív kivétel azért akadt, de azokat már csak a dvd megjelenés után láttam, amikor már nem volt hírértékük.

  32. En mar annak is orulok hogy nem Farkas a cime :D. Amugyse lesz tul sok film a moziba szoval johet haromdebe.

  33. Ó, szóval ez is egy idióta gyerekkel történő önreflektálós roadtrip lesz. Hát, majd on-demand, az ilyen filmektől falra tudok mászni.

  34. “Hugh Jackman utoljára Rozsomákként (Farkasként a nyomiknak)”

    Torkosborzként az akadékoskodóknak.

  35. Végre fröcsög a vér ahogy kell. Remélem siker lesz és kapunk több ilyen R kategóriás alkotást.

  36. Gabor Vajda, Skate: bár csak gördítitek a poént, de a Rozsomák a képregényes neve, amit nem értem minek neveztek át pont Farkasra.

  37. Egyébként az a képregényt amit lapozgat nem létezik! Az a ruha meg főleg nem, amit a lapon láthatunk. Nézzétek csak: A szeme kilátszik és az egész testét befedi a ruha, nem úgy mint a képregényekben. Na szóval ha a történet szerint róluk csináltak képregényt akkor elég nagy valószínűséggel hordta az a sárga ruhát még fénykorában az új idővonalban. Tehát végre láthatjuk flashbackben a sárgában. Végre!

  38. human: Ezen már volt korábban vita, szerintem nagyon egyszerű ok miatt: az emberek fele nem tudja mi a rozsomák (aminek közismertebb neve ténylegesen a torkosborz), a farkasról viszont mindenki tudja, hogy micsoda.

    Másfelől azzal a névvel el tudsz adni egy karaktert, hogy Farkas, azzal viszont kevésbé, hogy Rozsomák. Pontosan ugyanazon ok miatt amiért magyarban a képregényben sem Torkosborznak nevezték el, pedig minden joguk meg lett volna rá.

    Egy szó mint száz: a Farkas közérthetőbb és jobban hangzó név a nagyátlagnak mint a Rozsomák.

  39. Az internet korában már nyugodtan hívhatja így mindenki. Mellesleg A Deadpool-ban végre rozsomákként említik. :D

  40. Gabor Vajda: Szerintem ha most jelenne meg az X-MEN, akkor Rozsomák lenne a neve. Mostanra már sokan ismerik a karaktert. De 2000-ben sokan azt sem tudták, hogy az X-MENt eszik-e vagy isszák.

    Huskar: A sárga ruhát megkaptad a képregénnyel. El sem tudom képzelni, hogy pont ebben a filmben mutatnák őt sárga ruhában. Még a flashback sem illene a hangulathoz. Még az Originshez illett volna valamennyire, de ott sem merték bevállalni.

  41. A kiscsaj leveszi a táskát, majd mikor kitolja a karmokat megint rajta a táska? What?
    Amúgy bejövős, ha ez nem moziban nézős idén akkor semmi.

  42. Miért ne lehetne flashback?! Úgy bírom, hogy a kis tizenévesek jobban tudják, hogy működik egy film. Egyébként ha az előző Wolverine filmből indulunk ki, amit ugyancsak az rendezte aki ezt, tele lesz flashback-el a film.

  43. “Nekem nagy hátrány ez a kölyök ebben a filmben.” Ja, eleg durva, hogy egy kolykot egy kolyok jatszik!

  44. Huskar: De rég voltam én már tizenéves. Én a sárga ruháról irtam, hogy még flashbackben sem illene a film poszt apokaliptikus hangulatához. Azt hittem ez egyértelmü.

  45. Frankie: Ez egy összevágott trailer, lehet, hogy ott eltelt vagy 5 perc és felvehette a táskáját, ne akarj belekötni szerintem :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.