Itt az Ocean’s 8

Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna, és Helena Bonham Carter nézhető meg az Ocean’s 8 első hivatalos fotóján.

oceans8crew

human
írta
2017. 01. 30. 14:06
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Itt az Ocean’s 8” bejegyzéshez

  1. Én már nagyon várom, a többi részt is nagyon szeretem. A színésznőket pedig majdnem teljes nyolcában imádom. Lehet nagyon rosszat is kihozni ebből, de így alapötletnek nekem tetszik és remélem, érdemes lezs megnézni.

  2. Rihanna? Ez kimaradt, pedig már kezdtem várni, mert azért akár mennyire is ötlettelenséget sugall egy újabb klasszikus elővétele, a Bullock, Blanchett, Hathaway, Helena Bonham Carter négyes azért nem semmi.

  3. Basszus Rihanna engem is nagyon eltántorított most. Nem értem minek válogatnak be “zenészeket” hogy “színészkedjenek”. :D Még csak nem is húzónév mert csak a csapatban 100x jobb és híresebb nála mindenki. :D

  4. Én csak azt nem értem, hogy a bazi sötét metróalagútban mi a búbánatnak kell a napszemcsi. Amúgy Rihanna tényleg furcsa, de szerintem elfér az a film simán, ha nem csak a férfiak lesznek benne gonoszak/buták, mint pl. az új Szellemirtókban ahogy volt. (Egyetlen értelmes férfi karakter sem volt abban a filmben. Így nehéz azonosulni.)

  5. Nem tűkön ülve várom vagy ilyesmi, de megnézni tuti megfogom…előzetes utáni érzések, többi filmmel való naptári egyeztetés után talán még moziban is. Rihanna engem nem ijeszt el, mert SNL szereplésen (Shy Ronnie) kívül még nem igazán láttam semmiben (nem szoktam az ő videoklipjeit megnézni). Nyilván nem neki lesz a legtöbb szöveges jelenete, de valószínűsíthető, hogy kb csak magát kell adnia valamilyen szinten.

  6. Zoli: “(Egyetlen értelmes férfi karakter sem volt abban a filmben. Így nehéz azonosulni.)”
    Igaz. Most már könnyebb lesz megérteni/átérezni milyen problémái voltak sok nőnek sok más egyéb filmmel, ahol nem voltak mások, mint csak egy Kevin, vagy rosszabb. Én is mást szerettem volna látni benne, de legalább erre felhasználható példának :/.

  7. Par ev es johet a Rambolina, Rihanna kozlegeny meg Jessica McLane. Aztan a noi szereplos 12 duhos ember, a het mesterloveszlany es a Szellemirtonok. Hopp…

  8. Ha siker, akkor a következő részekbe várom Jennifer Lawrence-t és Lady Gaga-t, Rose Byrne-t.

  9. Jók ezek a heist moviek. Általában, ha legalább tisztességesen állnak hozzá, lehet sok híresebb színésszel is jó filmet csinálni. Az Oceans-trilógia erre remek példa.

    De az azért milyen mocsok már, hogy szinte ugyanazt a sztorit eladják, csak nőkkel. És igen, lehet, hogy máshova törnek be, meg kicsit más a felállás, de a cím kötelez. Ez azért kissé fura így. Ha meg gondolom nem ez a cím ami, akkor fele ennyi ember sem nézné meg. Szóval valamivel el kell adni. Csak mégis fura egy kicsit.

  10. nem ugyanazt adják el, tudtommal inkább spinoff. vagy az ocean’s 12 is ugyanaz volt, mint a 11 szerinted?

  11. ahelyett az Awkwafinaakármi helyett nem lehetett volna Lucy Liut betenni?
    Érdekel(ne) egyébként, de sztem hatalmasat fog hasalni..

  12. Szeretem a heist filmeket, tőlem jöhetnek.

    DarkEagle.
    Ott van mindjuk Elvis, Whitnei Huston, Jennifer Lopez, Will Smith, Sting, Mick Jagger, Dean Martin, Frank Sinatra, Qeen Latifah, Justin Timberlake, Barbra Streisand, Mark Wahlbeg, Donnie Walhberg, Cher stb.
    Csak pár énekes/zenész aki színészkedett is, és nem is rosszul, páran oscart is kaptak közülük.

  13. Nekem tetszik ez a koncepció.
    1. Poén
    2. Azért ez igen impozáns színész gárda. :-P Nézős lesz

  14. *persze az impozánst nem érinti rihanya. Vicc
    Bullock,Anne,Blanchett viszont jó kis csapat lesz

  15. Amennyire nem mozgatott anno a hír, kezd kifejezetten érdekes lenni a felállás. ezt a Rihanna elleni remegést meg én sem értem. vagány csaj, simán jó lehet egy ilyen filmben, arról nem beszélve, h profik is úgy fognak padlót adott esetben nem hozzájuk passzoló környezetben, hogy öröm nézni (illetve, nem, nem öröm).

  16. Miért kell ezt is?! Mi jön még? Női Wolverine? -__- Vicc amit “Hollywood” művel…

  17. Az eddigi Ocean filmeket sem láttam, feltehetőleg ez is kimarad.
    DE
    Várom már a Csárli angyalai férfi változatát, illetve Theo és Lui road movie-ját.
    Tudom, vót’ má’.
    Ahogy az eddigi kommentek 90%-a is…

  18. Rihanna, és Helena Bonham Carter helyett inkább Gal Gadot és Margot Robbie kellett volna ;)

  19. Kicsit olyan a kép, mintha egy luxusprosti kommandó menne bevetésre… Nincs pali szerintem, aki ellen tudna majd állni. :)

  20. De én nem hasonlót, hanem ugyanazt akarom.
    Ahogy a Szellemírtók és az Ocean filmek sem csak hasonlóak.

  21. Szerintem is baromság a Szellemírtók remake, de mivel az Ocean’s elvileg spinoff így legalább a trailert várjuk meg. Viszont szerintem az nem érv ellenük, hogy bezzeg a női filmeket nem férfiasítják, mivel a férfi filmek vannak ígyis-úgyis többségben, és nem csak számszerileg több készül, hanem az ikonikus filmek között is ez a helyzet. Ezek a nemcserés filmek egyelőre azért rossz ötletek, mert remake-ek, amik férfiakkal is szarul szoktak elsülni. Itt meg tényleg várjuk meg az előzetest.

  22. kreativitás:0
    pénzéhség: 100

    kész is a hollywoodi recept. és ez is bukta lesz. remélem. és nem a színésznők miatt, hanem a koncepció miatt amitől már egyenesen hányok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.