Itt a Spider-Man: Homecoming harmadik előzetese

Valahogy mindig meglepődök, hogy ez jön még nyáron (július elején). Nem csak azért, mert nem igazán várom az újabb rebootot, bár tippre azért jobb lesz, mint az Amazing Spider-Man 2. része volt, hanem mert valahogy fura a kampány, és az első idei Marvel már lement, ősszel meg jön a 2., amivel megvan az évük. De mégsincs, mert most 3 filmjük lesz, méghozzá ezúttal fiatal, vicces pókemberrel, meg egy jónak kinéző Michael Keatonnel. És semmi pókcsípés nem lesz benne.

A borzalmas és a jó poszterek alatt két új videó is van.

33 hozzászólás a “Itt a Spider-Man: Homecoming harmadik előzetese” bejegyzéshez

  1. Ezt én valahogy pont nem a Sonyra fognám…az eddigi jó pár Spider-filmhez sikerült nekik bőven normális posztereket csináltatni…

  2. A plakát rettenetes, konkrétan nem is értem, ezt hogy gondolták. Viszont az előzetes meghozta a kedvem a filmhez. :D Jófélének tűnik, komolyan.

  3. De amúgy eskü remek marketing, mert mindenki osztogatja mindenfelé, olyan szörnyű, egy plakát meg úgy se riaszt el senkit a filmtől

  4. Ez a hazai plakát, ami tényleg botrányosan csúnya, kezdő PS szint (Peter gyakorlatilag felismerhetetlen a képen, mi a f*sz). A nemzetközi sokkal jobb, nem tudom azt láttátok-e.

    Btw tudtommal is a marketing a Sony részlege.

  5. Akkor legyen a Sony, mi lett velük? Szóltak nekik, hogy jobban megy a neten az ocsmány plakát? Merthogy ezt eddig mindenfelé láttam a nemzetközit meg még nem XD

  6. Amúgy tényleg egy kicsit olyan, mintha bele lenne (kényszerből) erőltetve a Vasember. Mintha nélküle nem lenne elég tökös, fiatalos stb. S ez a túl hytech vonal nekem nem jön be! Mintha a ruha nélkül senki se lenne, ami persze a Stark sikere kb.!

  7. Miért tetszik ez nekem?
    Borzasztóan meguntam már a Marvel filmeket de ezt úgy várom mint egy kisgyerek a karácsonyt :D

  8. Gagyinak hathatnak a poszterek valóban, de ha ez szándékos… szándékosan retro cucc.

    Az meg h vasember benne van, szerintem tök normális… mivel egy univerzum, és a civil warban nem részletezték de Tony felfedezettje a srác még szép hogy odafigyel és egyengetni próbálja az útját.

    Plusz, ez kell az embereknek :)

  9. Candyman
    “Mintha a ruha nélkül senki se lenne”
    pont erről szól majd a film, ha láttad a 2. trailert. be kell bizonyítania hogy anélkül is megvan.

  10. Hát ez a poki.borzaszto tényleg ocsmány. De 656 milliót így is össze fog szedni.

  11. Vasemberrel akarják eladni. Az ő feje a legnagyobb a plakáton. Csak Keaton miatt lesz moziban nézős.

  12. Én a pókember suitra gondolok vagy az mindig is ilyen hyper cumó volt?

  13. Marveles filmek közül ezt vártam eddig is legjobban az idén és ez most méginkább így van!!!!

  14. Próféta: Dehogy volt… Pláne nem kezdőként. Ez szerintem is baromság, hogy ilyen überszuper mechanikai rucit kap, hogy úgy legyen csak igazi Pókember. Bleh.

  15. Elkepeszto tehetség volt az aki rabacta pokira azokat a fekete sávokat. Megérte a pénzét, nagy dizájner lehetett.

  16. Az a youtube-os jelenet rohadt gáz. Tényleg levitték Pókembert egy mai iskolás gyerek értelmi szintjére? Pókember a feliratkozókra hajt a harc közben vagy mi a fasz?

  17. Zsocso: Még mindig komolyabb mint az általad istenített X-men Apokalipszis.

  18. zsocso: 15 évesen mégis mit csináljon 2017-ben?
    Van egy elképesztő képességed és épp hracba indulsz, amit nem veszel komolyan, csak a szereplőit és persze h meg akarod mutatni a világnak ezért youtuber leszel :)

  19. #képregényhű
    Ennyire összetett a Pókember karakter és a saját univerzuma, hogy ne lehessen végre egy hiteles szpájdit csinálni?

  20. össze-vissza beszéltek, ajánlom guglizásra: ” Iron Man and Spider-Man: The Complicated Comic Book Friendship ” illetve a “Amazing Spider-Man Vol 1 529” . bár a képregényekben nem kicsit máshogy alakultak a dolgok, a mester-tanítvány kapcsolat meg a csilli-villi ruha nem most lett kitalálva. szerintem inkább örülni kéne hogy nem csápok lógnak ki belőle mindenhonnan.:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.