Alicia Vikander az újabb Tomb Raider-képen

A Tomb Raider reboot játékban, amire épül elvileg a film, sokat használt nyíl elevenedik meg az új képen. Megcsodálhatjuk az elvileg 18-19 körüli Larát alakító színésznőt. A rendező Roar Uthaug (The Wave), és Vikander mellett feltűnik többek között Dominic West, Walton Goggins, és Daniel Wu.

human
írta
2017. 09. 07. 18:48
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Alicia Vikander az újabb Tomb Raider-képen” bejegyzéshez

  1. Még hónapok múlva is ott fogunk tartani :/ ez határozta meg a karakter életét… mindenki tudja, hogy csak úgy tudja azt a sok okosságot azokról a régi limlomokról, amit talál, hogy a nagy melleire van tetoválva az enciklopédia, márpedig, ha ilyen kicsik egy oldal se fér rájuk no…

  2. Nekem tetszik, jó választás volt, de tényleg jöhetne már az előzetes. Hihetetlen, hogy ez az egy kép is mennyire megidézi a játék hangulatát.

  3. Persze hogy sunáznám! De basszus mia q élet folyik itt már? Se a Baywatchban nem volt egy deka csöcs sem, megnéztem azt a hulladék TheLayoverst Alexandra Daddarioval meg Kate Uptonnal a két kebelcsodával, erre ott se mutattak lfszt se, most meg Lara Croftot is egy kismellű csaj alakítja .. azért álljunk már meg!

  4. Csöcsre vágyóknak lehet ajánlani a pornóverziót, abban van minden ami nem tartozik ide.
    A színésznéni eddig jól alakította minden karakterét, bízzunk benne hogy itt is megállja a helyét.

  5. Jaj ne már srácok aki csöcsöket akar nézni az inkább indítson egy Pornót most komolyan ha nagyok lennének neki akkor sem mutatnák most tényleg kár ezen pörögni…

  6. Sony: végülis nem köt a mellméretébe, amin mindig kiakadnak a fehér lovagok. Bár azóta elszabadultak az indulatok. Lehet a Tomb Raider posztoknál le kell tiltani a kommentelést?

  7. Nem láttam a régebbi filmeket, de ezt tutira megnézem! Már csak Vikander miatt is.. Szerintem sokkal jobban ráillik a karakter mint Andzselinára.

  8. “Lehet a Tomb Raider posztoknál le kell tiltani a kommentelést?”

    Támogatom az ötletet mert kurva unalmas a sok csöcsölés. Most komolyan aki szerint a TR a csöcsökről szólt bármikor is az nem látott még egy TR-t sem. A történet lényege a régészet és a történelem és nem a pornó. Aki az utóbbira vágyik talál más fajta feldolgozást a TR-ből, nem is egyet. Nem hogy örülne a nép hogy olyan nőt castingoltak aki színészkedni is tud és nem csak kirakati baba.

    Meg lehet nézni a Jolie féle TR milyen volt, pedig ott volt bögy dögivel. Hát kösz de abból nem kérek még egyet. :D

  9. DarkEagle: történelem meg régészet..? Centire kiszámított ugrások meg farkasokat lövöldözni (meg csöcs), erről szólt a TR…

  10. “Centire kiszámított ugrások meg farkasokat lövöldözni (meg csöcs), erről szólt a TR…”

    Éppen, hogy a legutolsó 2 – nevezzük modern – reboot részekkel ki tudott ebből lépni a csajszi.

    Az akció és a történet is elég ütősre sikerült, igaz háttérbe szorult az ügyességi rész.

  11. Telitalálat a szerepre a színésznő, aki még tehetséges is. Nagyobb baj tényleg az, hogy a játékadaptációk szarok szoktak lenni. legutóbb ugye Assassin’s Creed.

  12. Most nyilván pl az, hogy egy drámai jelenetben még kiakad az első ölése után, aztán simán elintéz egy csomó embert egy filmben elkerülhető, míg egy játékban azért valamit csinálnia kell a játékosnak. Simán átírhatóak ezek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.