Ben Affleck helyére Jake Gyllenhaalt?

Azt hiszem ezt a pletykát muszáj lesz lehozni: a jelenlegi állás szerint a végül majmok bolygójás rendezővel készülő The Batman-filmbe fiatalabbnak írják majd a karaktert. És Ben “tuti marad, a Comic Conon is mondta” Affleck helyére Jake Gyllenhaalt akarják megszerezni.

“I just don’t think I would fit there. As I get older I am much less interested in hoping people see me in a certain way and more interested in just doing whatever I’m doing. They can like it or not. This is where I am.” – Gyllenhaal a Marvel filmek kapcsán.

A fenti idézet alapján mondjuk pont Jake-re nem fogadnék, viszont a “fiatalabb Batmant akarnak” már több helyről is elhangzott, szóval tippre a Batman-filmben nem Affleck lesz tényleg. Ellenben a Justice League folytatásában igen, elvileg arra még érvényes a szerződése, avagy a “Lecserélik Batmant” clickbaitnek ne dőljetek be egyelőre, mert csak a külön filmről van szó. Kivéve ha a Justice League akkorát hasal, amekkorát még nem láttunk. (A JL filmről a kritikánál beszéljünk, ne szórjuk szét.)

human
írta
2017. 11. 17. 11:16
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Ben Affleck helyére Jake Gyllenhaalt?” bejegyzéshez

  1. Affleck helyére Bale-t
    PotA rendezője helyére Nolan-t
    és 3 részes szerződést.
    (persze Michael Caine-nel együtt)

  2. 8 év van Affleck és Gyllenhaal között. Annyira már ő sem fiatal. Vagyis inkább úgy mondom hogy Affleck sem idős, az általa játszott Batman van eleve idősebbre véve. Szóval inkább tűnik nekem ez az egész Affleck mellőzésének, mint annak hogy ezt kívánja meg az új koncepció.

  3. @4:fricsi

    Lefordítom magyarra neked azt a részt, hogy “fiatalabb Batman-t akarnak”:

    Affleck-nek tele van a zsákja az egész Warner-rel, ezért minden hamarabb le akar lépni ebből a katasztrofális DCU-ból. Főleg, hogy a Batman film rendezését sem engedték neki. Még van egy film, azt lehozza olyan unott pofával mint ezt a mostani JL-t, és csá.

  4. Bazmeg nem is rossz választás, még így lenne a legkevésbé fájdalmas egy ikonikis karakter meggyalázása.

  5. @7.

    Nem lenne rossz tényleg. De miért akarsz rosszat Jake-nek? Ki az a hülye, aki azt látva amit a Warner csinál ezzel a DCU-val, elvállalná ezt? Sztem Jake-nél még a pénz se jöhet szóba. Simán kiröhögi őket.

    Ben-t még meg tudták etetni azzal, hogy “jó lesz ez nyugi”. De ezt látva még egy értelmes/híres/jó színészt nem hiszem, h találnak.
    (na jó Spacey szerintem most rögtön elvállalná :D)

  6. Ha fiatalabbat castolnak, akkor legyen is fiatalabb, ne pár évvel.. jó lenne ha DC is ráérezne a Marveles castingra, pl Zach Levi egy jó start. Azt se bánnám ha egy out of box newcomer lenne, de valószínűsítem az eladás miatt kell a név. De Gyllenhaalt nee.

  7. 2002 környékén Jake esélyes volt a Nolan féle Batman szerepre is. Amúgy megvárjuk a végleges felállást, mert már annyit variáltak. Elég gagyin nézne ki Irons, Simmons és nem Batfleck felállás.

  8. Igazából mindegy, így is, úgy is batman lesz.

    “(persze Michael Caine-nel együtt)”

    Ebben egyetértek, ezerszer jobb Alfred volt, mint Irons.

  9. Érdekes választás lenne, de attól félek, ha netalántán ő lesz benne és beválik, pont annyira nem fogják elengedni (hogy normális, bocs, más szerepeket vállaljon), mint a marvel Downey-t. Haragszom a mai napig, amiért – többek között – miattuk nem fog elkészülni soha a Sherlock 3…

  10. Mammut: Alfrédnak már anno a rajzfilm sorozat idején is Michael Caine volt a megfelelője nálam, vagy nem is tudom hogy mondjam. Michael = Alfred egyszerűen

  11. 17.

    Stark elhullik vagy nyugdíjba megy a Bosszúállók 4-ben, szóval mehet Downey Sherlock-ot forgatni.

    Hogy a témához is hozzászóljak, remélem ezek mind csak rossz pletykák és marad Ben még sokáig Batman.

  12. Gyllenhaal nálam Leto 2.0, úgyhogy ki nem állhatom a pofáját. persze nem rossz színész, de totál nem lenne jó a szerepre, egyszerűen nincs neki batman feje.

  13. az új Batman-film egy ilyen JL után = a DCEU utolsó esélye?

    Másrészt: ez az, ugye, ami körül eddig is annyi kavarodás volt, hogy szállóige lett, hogy magát a film nehézkes létrejöttét kéne filmre vinni? Szépen bővül akkor amaz az alternatív forgatókönyv :)

  14. Mit művel a warner te jóságos ég…ez nagyon ciki már, akinek van esze, és nem kell kenyérre a pénz, az ebből kimarad.

  15. Gyllenhaal-t nagyon bírom, de szerintem egyáltalán nem találna Bat szerepre. Max Robin lehetett volna fiatalabb korában, de mostmár inkább az sem.

    Amúgy pont ezen a snitten röhögtem 10 percig, nézzétek már Géza álla hogy kitüremkedik a Bat sisakból. Kriminális!:))

  16. Jake sokkal jobb színész annál, mint amilyen kommersz, pózőr bohóckodást rendez a warner/dc. A marvel is ilyet rendez, csak ők közben nem akarnak többnek, komolyabbnak látszani, ezért megy oda minden nagyobb nevű színész. A pénz az ugyanolyan pénz ott is.

    Szerencsétlen Leto bukta is ez lett, adott egy kiváló színész, akinek a rendező, forgatókönyv író, kosztümös semmilyen művészi értékkel nem segített, ezért egyfajta túlértelmezett ripacskodással akart kitűnni erőltetetten. Pont az inverze lett Ledger Jokerének. Nem csak karakteri, de művészi értelemben is.

  17. A forrás egyébként azt mondja a videóban, hogy az már bazi régen, kb. februárban fixen eldőlt, hogy Ben nem lesz Batman, csak PR rémálom lett volna a Justice League-re nézve ezt akkor közölni, ezért mentek csak a pletykák, de nem volt hivatalosan semmi.

  18. Nem csodálom hogy dobbantani akar az öreg Ben, a Nolan féle Batmanek után gondolom nem Daredevil színvonalra számított…:D

  19. én csak ezzel a hangtorzítós történettel nem tudok megbarátkozni :( agyfaszt kapok tőle :(

    Am az inhumansból Black Bolt szerintem kib@szott jó Batman lenne, persze csak ha jó forgatókönyvet kapna.
    Igaz hogy hajaz ben bácsira, de lehet hogy pont ezért nem volna gázos vele váltani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.