Megjöttek a keménycsajok

Vagyis profi szélhámosok, nem is kemények. Semmi erő nem kell ahhoz, hogy valakit átverj, ahogy azt majd a Danny Ocean testvére köré írt Ocean’s 8 majd bizonyítja. Most itt a poszter hozzá.

human
írta
2017. 12. 15. 03:10
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Megjöttek a keménycsajok” bejegyzéshez

  1. ilyen hölgykoszorúval nincs kétség… az Infinity War csak a 2. legjobban várt film jövőre.

  2. Már előre letudod a hozzászólások zömét human? :D

    Szerintem ötletes a tagline, tetszik, mármint nem úgy, hogy olyan rossz, hogy már jó…hanem, hogy tényleg jó…de én direkt bazi rossz szóviccek kitalálásával szoktam kínozni a barátaim és lehet azért jön be ennyire.

    Awkwafina-ra nekem is rá kellett guglizni, rappernek mondja a gépezet.

    A poszteren meg mindenkinek arra kéne nézni, amerre Anne Hathaway és jobb lenne.

  3. Én azt hittem ez vmi rendes film lesz olyan értelemben hogy nem háborgatják a másik 3 filmet.

    De csak nem bírták megállni hogy lenyúlják a címet meg beleugassanak a vmeik másik karakter történetébe.

    Túl naív vagyok.

  4. Még behozhatták volna Amy Schumert, Rebel Wilsont meg Melissa McCarthyt aztán teljes lenne az öröm.

    A poszteren az “első hármas” ilyenekkel gyűjt pénzt a következő Oscarra?

  5. Na ja. Amy Adams és Noomi Rapace még beférhetett volna. Rihanna úgy kell ebbe mint a Valerianba. Csak annyit kérdezel magadtól filmközben: ez minek kellett ide?

  6. Nem kell parázni a régi filmekben is a fele banda csak dísznek volt. Itt is csak 4 nagy név adja el az egészet. És a filmben is nyilván ők a főnökök.

    Már nem is tudom ki mondta anno, asszem a Jay és Néma Bobban mondta a Good Will Hunting paródia részben, Matt Damon, hogy:

    Csinálsz egy filmet a díjátadókra, egyet magadnak, egyet pedig haveri alapon. :D

    Vagy legalábbis valami ilyesmit mondott Ben Afflecknek. Na hát ezek a filmek nyilván haveri alapon készültek. Senki nem vár tőlük semmit, a pénzt megkapták érte és kész.

  7. Danny-nek 11-12-13 férfiember kellett a melóhoz, most kiderül, hogy ezt a munkát 8 nő is el tudja végezni? :D Konklúzió?

    DarkEagle: most eszembe juttatad, hogy újra kell néznem a Jay és Néma Bob-ot! :)

  8. Csalódás számomra, hogy Cate Blanchett képes volt ebben a szemétben részt venni. Bár ha újabban egy Carolhoz vagy egy Thorhoz is le tudott ereszkedni… Nehogy úgy járjunk vele, mint de Niroval, hozta a jobbnál-jobb szerepeket-alakításokat, aztán fogta magát és csodálatosan szépen lement a legalja szintre. Cate, ne már…

  9. A CAROL hogyan került egy kategóriába a Thor-ral pl?
    Amúgy duh, a Blue Jasminból nem vesz senki medencés teniszpályás házat meg vitorlás hajót…
    Azért legtöbben szeretnek bevállalni könnyedebb melókat is, nemcsak a pénzért, de egy idő után megunod a szenvedést, sírást, őrjöngést stb főleg, ha jó színész valaki és mindent belead…azután pihentető csak kaszinót rabolni, vagy akármit is csinálnak majd ebben. Vagy csinált a Thorban, gondolom a kisujjából kirázta, jól érezte magát és még a zsebe is tele lett, a rajongók száma meg nőtt.

  10. Igen, a Carol tényleg több szempontból sem szempontból áll jól a Thor mellett, de akkor most bevallom: ott nálam az alapvető világnézeti szempontjaim vitték a saját különbeháratú kis kukámba. És mivel ez nem olyan oldal, ezt nem is fejtegetem tovább.

    Praktikus szempontokat figyelembe véve teljesen igazad van, persze, hogy van az a pénz, amikor valaki egy ilyen trendi kis ócskaságba is beszáll, mert hozza a zsetont, és ahogy néhány klasszikus már megfogalmazta: Ha nem én vagyok ott, akkor ott lesz más és megcsinálja ugyanazt… De ettől függetlenül én azért naiv módon mindig húzom a pofámat, amikor egy de Niro vagy egy Blachett momentán nem talál magának szintén pénztermelő, de ennél jóval színvonalasabb munkákat. (Igaz, az ilyeneket amúgy is nagyítóval kell keresni. Idén mennyi igazán jó filmet láthattunk? Hármat, négyet? Na ja…)

  11. na ennek a poszternek sok értelme van… az utolsó szereplő Bullock köldökéig fog érni? (elnézést, ha valóban törpe növésű a színésznő).
    Gyakorlatilag felismerhetetlen mindenki rajta a légy szemüvegektől

  12. “Gyakorlatilag felismerhetetlen mindenki rajta a légy szemüvegektől”

    Ez tök igaz, Blanchettre totál azt hittem először, hogy Julia Roberts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.