Ocean’s 8-előzetes: mehet a rablás

Sandra Bullock fogja a csajokat, és a Met Gálán elrabolnak egy 150 milliós gyémántékszert. Ez lenne a fő történet az Ocean’s 8-ben, ami most attól Oceané, mert Danny húga, Debbie kavarja a szart.

Amúgy sem pörgetett fel az előzetes, erre megjelent James Corden. Vicet félretéve pont a stílus mintha hiányozna a rendezésből, ami nem is lep meg Gary Ross (The Hunger Games, Seabiscuit) nevét látva.

human
írta
2017. 12. 19. 15:45
megjelenés
30
hozzászolás


30 hozzászólás a “Ocean’s 8-előzetes: mehet a rablás” bejegyzéshez

  1. James Corden nekem is mínusz,, eddig kimaradt, hogy ebben is rontja a levegőt.
    Több párhuzam/visszakacsintás van, mint számítottam, bár nem igazán zavar, főleg nem hiszem, hogy a teljes film közben fog. Nekem adja, meg a barátoknak is, úgyhogy tuti megyünk rá.

    Az milyen merész enne, ha úgy lopnák el az ékszert, mint a De Palma-s Femme Fataleban a cannes-i filmfesztiválon :D na jó az itt nem fog megtörténni

  2. A szereplőgárda miatt én adtam volna ennek egy esélyt, de ez az előzetes akkora nulla, hogy még ezt a minimális érdeklődést is kiölte belőlem.

  3. Őszintén szólva ez olyan semmilyen. Ha nem tudnánk a címet, akkor egy sima rablós film lenne.

  4. Ezt azótvar CCC reklámzenét ha meghallom, kapcsolok el mindent a francba. Nálam már ezzel leírták magukat…

  5. A szereplők 50+ átlagéletkora és hozzá az átlag 15+ plasztikai műtét, nem tűnik vonzónak. Nem a korral van bajom de az eredetiben Clonney még épphogy 40 éves volt, a többi vele játszó szinész pedig harmincas (nyilván az öreget kivéve). Nem volt 8(!!) 30-40 közötti szinésznő Hollywoodban?

  6. a nutcrackerben a kötél, itt meg Rihanna. asszem ez egy ilyen nap
    a Valerian után soha többet semmit, még tévében sem, amiben Rihanna is ‘szerepel’

  7. mondjuk ha egy kicsit is pluszban végez a mozikban, akkor gondomlom jöhet majd egy Expandables szerű crossover Clooney-val

  8. Hmm, hát nem túl meggyőző. Oké a gárda fele nagyon erős de ennyi. Megnézem mert érdekel mit alkotnak de nem hiszem hogy ebből valami igazi Oceans feeling fog kisülni.

  9. Nézzük csak, fehér, fekete, ázsiai, indiai megvan….hoppá! Mi van az Apache helikopterekkel? *triggered*

  10. Bullock ok, Blanchet yay, ööö…hmm…Paulson! Benne vagyok! :D És még Richard Armitage is benne van, de rég láttam!

    Várós!

  11. Nem vagyok megelégedve, láttam férfiakat a trailerben, sőt a háttérben többet is! Csak nők legyenek a filmben, ne legyünk már amatőrök kérem!

  12. minek ez a túlzás? miért ne szólhatna egy csapat nőről? a baj inkább, h nem tűnik erősnek, nem pedig a színészek miatt.

  13. @human:

    ugyan azt érdemes itt is megnézni, mint a doctor who női színész választásnál: nem lehetne eredeti ötleteket írni nőkre, ahelyett, hogy egy meglévő franchise-ba cipőkanállal belekalapálnak egy csapat nőt? lásd még ghostbusters, mint a siker prototípusa. ott van az atomic blonde, nekem elég volt annyi, hogy nem blonde bourne lett, ugyan szerintem ótvar túlzások vannak a verekedésekben, semmi életszerűség, semmi ötletes kihasználása a tényleges női képességeknek, de nem azt éreztem, hogy “remake csak nőkkel”. ahogy a homeland-nél se sokan mondják, hogy ááá ez jackina bauerina, semmi különös, hanem lett egy egyedi karakter, és önerőből sikeres.

  14. cherockee

    A Homelandben Carrie szerintem semmiben sem BAuer. VIszont igazad van, egyedi és naggyon jó ha épp nem zokog. :)

  15. az a baj az ilyen filmekkel, hogy az teszi őket női filmekké, hogy férfias történeteket és karaktereket húznak rá nőkre. ennyi. ebben merül ki a kreativitás. női profi rabló crew, és női halálos gyilkos szuper ügynöknő(vagy bármi is legyen az atomic blonde), ugyan már. az ilyet csak akkor lehet eladni, ha legalább olyan, mint a Kill Bill. de egyik sem olyan, mint a Kill Bill

  16. @herceg
    Nálad a pont. Ahelyett, hogy a nőiességükre, az erősségeikre, gyengeségeikre, stb. építenék fel a szereplőket, a történetet, inkább egy csomó maszkulin tulajdonsággal ruházzák fel őket. Max háttérstoryban maradnak nők, legtöbbször akkor is “csak” családanyák. Az előzetesben is van erre példa. Hollywood sokszor beleesik ebbe a hibába. Ritka, amikor jól és hitelesen építenek fel női karaktereket.

  17. @Dave:

    Pont azt írtam, hogy ő nem Bauer: “a homeland-nél se sokan mondják, hogy ááá ez jackina bauerina”, biztos van olyan, aki csak legyint, de ez nagyon ritka vélemény lehet. Külön karakter, külön gondolatmenetre lett építve, nem is rúgja rá az ajtót sokakra.

    @herceg:

    Pontosan. Nem új karakter, hanem csak cserélték a bőrt a vázon. Mindez egyébként bizonyítani próbálja azt, hogy “nincsenek nemek”, úgy, hogy közben a “férfi nem erőszakos és buta” állítást is hajtogatják. Részemről a szálnak vége, beszéljünk a trailer-ről! :)

  18. Engem érdekelne, vmennyire jópofa is volt, amit láttam, de már a kezdetek kezdetén az volt vele a bajom, hogy miért Bullockkal akarják eladni…inkább néztem volna meg mondjuk Theronnal, neki ezek a szerepek sokkal jobban állnának és jobban el is hitetné velem, hogy ő tényleg egy zsivány..egyszóval hitelesebb, lazább stb.
    Bullocktól ezt nem veszem be. A rendezőn kívül, ha ez el fog bukni, az csakis miatta lesz..olyan hülye példa jutott eszembe, hogy ez tökolyan, – költői túlzással – mintha Streeppet akarnák beszuszakolni Batgirl szerepébe.
    szóval ja ericgharral értek egyet.
    Az alapsztorit is csiszolhatták volna még egy kicsit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.