Megvan a furcsa Star Trek írója

Ugye Tarantino felkereste JJ Abramset egy Star Trek-film ötlettel, amire mintha a stúdió is harapott volna, és egyre több jel mutat arra, hogy az R besorolású darab még nem halt el. Konkrétan felfogadták Mark L. Smithet (The Revenant), hogy írja már meg nekik. És továbbra is úgy néz ki, hogy Tarantino rendezi.

Ennyi fejleménnyel kezdem azt hinni, hogy ez nem csak valami poén. Mondjuk sok forgatókönyv kerül a fiók mélyére, szóval még messze van az a teljes zöld út.

human
írta
2017. 12. 22. 03:18
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Megvan a furcsa Star Trek írója” bejegyzéshez

  1. Durva, nehéz elhinni, de ha ez megvalósul, akkor valami különleges végeredmény fog születni.
    Én nagyon szurkolok.

  2. Egy biztos,sok faj van a star trek világban,és most ki is derül milyen színű a vérük (Már ha lesz valami a filmből)

  3. Van bármi hír a castról? Mert én feltételezném, hogy Chris Pine és a bandájáról beszélünk jelen esetben. Vagy ez egy teljesen más sztori lenne? Valahogy ez elkerülte a figyelmemet, vagy még nem is beszéltek róla.

    Amúgy nagyon örülnék ha megvalósulna, igazából akármilyen formában, Tarantino-Star Trek… kell!

  4. Will Shatner is részt vesz a buliban, vagy a kép csak illusztráció?
    Tarantinos Star Trek már az abszurdsága miatt is érdekel. Hulljanak a Redshirtek! :)

  5. Sose voltam star trekkes sőt a 3 modern filmen kívül semmit sem láttam és nem is érdekelnek. De ez a 3 új film nagyon tetszett.

  6. Szerintem a végére úgy 2-3-4 év múlva ez a project kb olyan pályát fog befutni, mint Ben Affleck és a Batman (amit ő írt és rendezett)… Mindenki nagyon csorgatja rá a nyálát (én is) és a végén majd jön Justin Lin és megrendezi a 4-dik újkori Star Treket “based on Tarantino” PG-13, és tökéletesen szétfókuszcsoportozva… Tekintve, hogy a Beyond se számít túl nagy sikernek.
    És mielőtt félre lennék értve. Az új 3 részből egyedül az Into Darkness-szel szemben vannak fenntartásaim, mind a 2009-es ST (imádtam a csavart a Vulcán felrobbantásával), mind a Beyond nagyon bejött.

  7. @Claire8310

    Volt egy cikk a The Hollywood Reporter-ben, hogy állítólag környékezik Patrick Stewart-ot. Ha ez igaz, plusz az R besorolás, én nagyon reménykedek egy igazi brutális borg sztoriban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.