Alakul Tarantino következő filmje

Még nincs címe, de a Charles Mansonhoz köthető gyilkosságok idején játszódik, bár nem csak azokkal foglalkozik. Itt leírtam róla mindent. Akkor még sok színészt pletykáltak a főszerepre, de a THR szerint végül Leonardo DiCaprio lesz a befutó a 2019-ben érkező filmben. Egy öregedő színészt alakít majd.

Sharon Tate szerepére Margot Robbie-t szeretnék, és Tom Cruise-ról sem tettek le, akit mellékszerepre szánnak. Pitt viszont már passzolta a projektet.

6 hozzászólás a “Alakul Tarantino következő filmje” bejegyzéshez

  1. na arra biztosan nem. vérfürdő lesz.
    mellesleg nem is tudtam h dicaprio is ecigizik…

  2. Témáját tekintve még mindig a legkevésbé felcsigázó Tarantino film számomra, de a casting az szokás szerint ütős. Úgy is megnézem, az AHS Cultban is kibírtam, ez csak jobb lesz. Remélem, hogy igaz a korábbi bejegyzés tartalma és tényleg nem lesz olyan nagy méretű a Manson tartalom.

  3. Tarantino mostanság visszanyúl a gyökereihez (hateful 8), úgyhogy egy Ponyvaregény jellegű több szálon futó dologra számítok, sok-sok Hollywoodról való pofázással, a színészek akkori helyzetéről stb. Aztán a végén összeérnek a szálak és kb random jöhet a vérengzés. Ez a Manson dolog szerintem csak az utolsó harmadban fog előkerülni, a lényeg a színészeten és a 70es évek hangulaton lesz. Aztán persze meglátjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.