Komoly a Dundee-folytatás

A minap jött egy rövid teaser a Dundee-hoz, amiben Danny McBride hülyült kicsit a legendás Krokodil Dundee fiaként. Hát most itt van még egy teaser, ebben már Chris Hemsworth is feltűnik a humorával, és így már egyre valószínűbb, hogy ez egy tényleges film, nem csak valami víruskampány. Dundee fial segít előkeríteni az igazi Dundee-t.

human
írta
2018. 01. 22. 22:05
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Komoly a Dundee-folytatás” bejegyzéshez

  1. nemtom. nem rég néztem újra az első részt<3 és az egy imádnivaló film. ez meg egy faszság és második nézésre is. félreértések elkerülése végett szeretem a faszságokat, szeretem mcbride-ot is 10ből 8x legalább. de crocodile dundee nem egy faszság:/ na mindegy, g'day

  2. Most rakerestem, es meglepodve tapasztaltam, hogy Paul Hogan meg el! Mintha kb 10 eve olvastam volna, hogy “meghalt Krokodil Dundee”.

  3. Én azt mondom, fussunk neki. Van benne lehetőség, pedig nem szeretem DM-t. De valljuk be, hogy kell a változás a mostani egyenfilm felhozatal után.

  4. Én kiérzem ebből a teaserből, hogy amilyen tökös volt a világ anno, mennyi legenda volt és most mennyire bepuhultunk, kik lettek a mai utódok… really?! :D

  5. Ha nem jönne össze akkor majd elkönyveljük a “pár site lehozott komoly arccal, nem kiáltva fake-et” hírek közé.

  6. @Yo-Ker: nem, mert egy ázsiai transznemű feministának kéne lennie, akinek a nagyanyja rabszolga volt

  7. Amikor ilyen tirpákokat színésznek neveznek elcsodálkozom mit csináltam rosszul, hogy nem kamera előtti bunkózásból élek. Ja, már tudom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.