A Sony vérszemet kapott a Jumanji sikerétől

Ahogy épp tegnap is említettük, a Jumanji rebootja valami eszméletlen kaszálást végzett a mozikban. Igazi családi kalandfilm volt, ami simán megállta a helyét a Star Wars: The Last Jedi ellen.

A film mögött álló stúdió pedig azt szeretné elérni, hogy a JJ Abrams által készített Star Wars: Episode IX. ellenfelének is küldhessenek egy Jumanjit, avagy már 2019 végén jöhet Rockék kalandjának a folytatása.

Persze a Sony filmes részlegének a főnöke rögtön elszállt: “From early on looking at the footage, it was clear this was a Christmas movie families would want to see together. I thought we could spit in the giant’s eye.” Ami badassul hangzik, csak hát tudjuk, hogy a Sony milyen rosszul ítélte meg rengeteg filmjét mostanában, szóval baromira nem keménykedős húzás volt ez a részükről, csak így jött ki, és hátha módon betették karácsonyi szórakozásnak.

human
írta
2018. 01. 26. 03:10
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Sony vérszemet kapott a Jumanji sikerétől” bejegyzéshez

  1. A helyzet az, hogy ha megcsinaljak, hogy tenyleg egyidoben lesz a SW 9cel, akkor en nem a tavolmaradasommal buntizem a 8at, hanem a Jumanji nezettsegenek novelesevel.

  2. Kár.

    Meglepően jó volt a film, ledöbbentem. Azt hittem, kiröhögni megyek a filmet, de meghazudtolt, tök jól szórakoztam. Kerek volt, vicces volt, a videojáték szál tök ötletesen ki volt dolgozva. Valószínű, ennek volt köszönhető, hogy a nagyobb fizikai faszságok fölött könnyen elsiklott a néző, hiszen tudtad, hogy ez nem a valóság. (Ellentétben, majd egy Rampage… haha)

    Szóval király volt! Semmi folytatásra nem tettek utalást (lásd: Orient), megállja a helyét magában, erre tessék… jön a direct-to-vhs folytatás :(

  3. Nem akarom a Jumanji érdemeit kisebbíteni, mert láttam és tetszett :)

    De azért itt elég sokat köszönhetnek Rian Johnsonnak a disneynek, meg egy ilyen star wars filmnek mint ez … :D

  4. Én is láttam, nem mondom, hogy rossz volt, de inkább közepesnek ítélném meg a filmet. Nekem hiányzott belőle az a minimális drámaiság, mint ami a Robin Williams féle változatban megtalálható volt. Tét nélkülinek éreztem az egészet. Azt hittem a játékoséletek fogyásának nagyobb jelentősége lesz, de nem. A főgenya is súlytalan volt.
    Karen Gillan viszont nagyon jó volt benne, főleg “a csábos” mozdulataival.
    A film inkább azért lehet sikeres, mert ilyen kalandfilm jellegű témákban nem nagyon bővelkedhetünk az utóbbi időben.

  5. @Abu: Ezt én is adom. Én eredetileg nem akartam moziban megnézni a Jumanjit, de olyan rossz szájízzel jöttem ki az SW filmről, hogy muszáj volt még valami olyat is látni, ami azt adja, amit ígér.

  6. Feelgood filmnek néz ki, és így ja, egy ilyen Star Wars után ahol 2 óra után se kapsz semmit, kell valami.
    Amit Human is említett, Ez legalább egy film, nem egy sorozat epizód.

    Valószínű a köv rész nem lesz ekkora siker, de szerintem a felével is megelégszenek.

  7. “Ez legalább egy film, nem egy sorozat epizód.”

    Amiből a siker hatására most készülnek sorozatot gyártani.

  8. ez egyszerű matek, most erős brand lett hirtelen a Jumanji és még egy jó Star Wars folytatás sem vonzana el annyi nézőt tőlük, hogy ne érje meg az a brutális karácsonyi hétköznapokkal számolniuk. ráadásul már tőlük is fognak tartani, ezért más konkurenciát már senki nem mer a nyakukra küldeni.

    nem az SW-vel akarnak ő párbajozni (akármi is a PR), csak megvetnék a lábukat az év legjobban jövedelmező időszakában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.