Bay végre nem Transformerst rendez

Úgy tűnik komolyan gondolta, hogy végre átadja a stafétát a Transformers filmeknél. Ja hogy a fő franchiseban most nem lesz egy ideig? Na mindegy.

A lényeg, hogy a sokáig Spielberg-munkaként számontartott Robopocalypse lenne Bay egyik kiszemeltje. A könyv olyasmi, mint a Terminator, csak épp a World War Z stílusában előadva. Egy MI elsöpri az emberiséget, de a túlélők visszavágnak. Az ő szemszögükből, történeteikből áll össze a konfliktus teljes képe. Mondjuk azt nem tudni, hogy ezzel hogy állnak, mert

Bay 2019-es bemutatóval még idén leforgatná a 6 Underground című filmet. Ennek a történetéről semmit sem lehet tudni, csak azt, hogy Paul Wernick és Rhett Reese (Deadpool 1 & 2, Zombieland) írta.

13 hozzászólás a “Bay végre nem Transformerst rendez” bejegyzéshez

  1. Vicces lenne, ha egy Terminator koppintás tényleg a World War Z könyv stílusában lenne előadva mozgóképen, míg a World War Z erősen le lett redukálva mezei filmé. :)

  2. Sajnos tőle kezelik, hogy még is csinálja. A gond az hogy a stúdiók engedik.
    Persze kellenek az ilyen agyzsibbasztó popcorn filmek.

  3. Hát az mindenképpen jó hír hogy nem megint egy Transformers. Egyébként Bay bácsi tud rendezni csak lusta elolvasni a forgatókönyvet :) Nem ismerem az alapanyagot, de ha nem a robotokon lesz a hangsúly akkor még jó is lehet.

  4. Basszus Newzoli mit csináltál? XD
    Amúgy meg …ez is olyan mű lesz amit szétcsesznek egy hülye forgatókönyvvel…ne legyen igazam!
    Bay-nek voltak nagyon jó filmjei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.