Kicsit bővített Deadpool 2-előzetes

Megjött a PG-13-ra vágott előzetese is a Deadpool folytatásának. Meg lehet nézni hogy ügyeskedtek a marketingesek, hogy normál filmek előtt is tolhassák a reklámot. What in the ass? Akit a káromkodós igazi érdekel, annak csak ide kell kattintania és újranéznie, hiszen már amúgy is látta.

Ja meg jött egy új poszter is, ami alatt ott a videó.

human
írta
2018. 03. 28. 01:53
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Kicsit bővített Deadpool 2-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hagyjuk már ezt a Domino oltást minden posztnál. Azt sem tudtam 2 évvel ezelőttig, ki az a Deadpool, nemtökmindegy, hogy néz ki a lány?

  2. Csak mert te nem tudtál a létezéséről, nem jelenti azt, hogy egy jelentéktelen nevenincs karakterről beszélünk. De akkor a kövi részben, mondjuk lehetne Whoopi Goldberg Deadpool. Nem tök mindegy?!

  3. Szerintem Domino tökéletes! Kabel is! Kb jobban néz ki így, mint Thanosként az Infinity Warban! :D Nagyon várom az új DP-t! :)

  4. Hát azért Domino nem egy ismeretlen karakter az X-MEN-en belül. Épp ezért gáz, hogy ilyen lett a casting. Mellesleg nekem Cable sem jön be. Túl kicsi és vézna. Deadpool még mondta is az első rész végén, hogy magas fickót keresnek. Erre leszerződtetnek egy 1,79 magas szinészt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.