A Jumanji folytatás bejelentése + rekordja

A Jumanji reboot a Sony eddigi legsikeresebb filmje hazai bevételileg. Szóval csak az amerikai piacra értik, és ott nyomta le a Spider-Manjük számait. A folytatást már bejelentették korábban, méghozzá 2019 telére. A Rock pedig most a rekord szám mellé elejtette instán, hogy nekiállnak a filmnek.

human
írta
2018. 04. 12. 02:23
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Jumanji folytatás bejelentése + rekordja” bejegyzéshez

  1. Annyira jó szórakozás volt, 10-ből 8 ismerősnek bejött,megtalálta a tömegeket

  2. Teljesen jól kezelte ezt a vidójáték világot. Egyszerű mint a bot, de nagyon kis kellemes szórakoztató dolog.

  3. És akkor most újra a játékba kerülnek?Esetleg mint a régi filmben,a játék jön ki.
    Pénz beszél

  4. egyszerű a recept, mégpedig hogy manapság nem nagyon vannak kalandfilmek. Vagy legalábbis értékelhetőek….
    Én nem mondom hogy ez most kultusz film szinten van, de a jelenlegi felhozatalok közül kiemelkedő volt a saját műfajában.
    Szép volt a látványvilág, gyerekbarát, színes, vicces tipikus családi mozi.

    Kalkuláljátok bele, hogy nagyon kevés olyan családbarát film van amire egy 4-5 fős család beül. Ez meg pont olyan volt amit elkapott a nép és tetszett nekik, itt szerintem sokat dobott a filmen, hogy az emberek családok tovább ajánlották másoknak.

  5. Cringe, de feelgood movie lett szerintem. Még én is tudtam szeretni valahol, pedig nagyon ekéztem és ekézem is mai napig. Tényleg nagyon kínos volt sok helyen.

  6. Nekem csak az nem tetszett benne, hogy többet meríthetett volna a videojátékok világából. Például ott van a nerd srác, aki csupán 1-2 általános dolgot említ meg a videojátékokkal kapcsolatban. Aztán rakhattak volna bele bugokat, melyeket kihasználva elbújhatnak, utakat vághatnak le…stb.
    Másik negatívum számomra, hogy a boss tök súlytalan volt és az is egyértelmű volt, hogy ebben a filmben egy jó karakter se fog meghalni. Cseppet sem izgultam értük.
    Amúgy szerintem közepes volt és még mindig azt mondom, hogy nem Jumanji névvel kellett volna piacra dobni.

  7. kalandfilm, de hát ez nem kalandfilm volt. fura, hogy ezt írom, de még a karakterek értek egyedül bármit az egészben akkor is, ha az első negyed óra után látszott, milyen utat járnak be. ja és a vége, az egész jó volt amikor a játékon kívül találkoztak a felnőtt sráccal. ennyi maradt meg, az affektáló Jack Black miatt meg szívlapát mindenkinek, akinek köze volt hozzá.

  8. Szerintem király film volt, jöhet Rockkal a folytatás, ha tényleg meg tudják oldani.

  9. Jó film volt , végre egy olyan vígjáték amiken jókat nevettem , és jó forgatókönyve volt (az elején felállított szabályokkal operáltak a végéig, nem volt semmi baromság) , és nem azokra a poénokra építettek végre hogy valakiből folyik vagy potyog valami..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.