Brett Azar érkezik az új Terminátor filmbe is

A csávónak a mellizmai lehetnek ismerősek, mivel ő alakította a Genisys-beli fiatal Arnold testdublőrét, akire mo-cappel tették rá a cgi arcot. A hírből arra lehet következtetni, hogy ilyesmi várható a Deadpool rendezőjétől James Cameron produceri felügyelete mellett készülő új terminátor filmben is. Ez az amiben elfelejthetünk mindent, ami a T2 után készült.

28 hozzászólás a “Brett Azar érkezik az új Terminátor filmbe is” bejegyzéshez

  1. Nem tudom várni ezt a filmet, nem tudok rápörögni. Érzem, ezt is elszúrják. Kimerem jelenteni, ez is jókora buko lesz.

  2. Roberto: Cameron az egekig magasztalta a Genisyst. És mellesleg adta már gyenge filmhez a nevét. Titanic, Avatar.

  3. A Titanic-ot és Avatart gyenge filmnek nevezni kicsit képmutatás szerintem.

  4. Titanic mint gyenge film?:D ahhhahaha kérem, kapcsolja ki:D

    viccet félretéve, óriási öngól azt gondolni valamiről, hogy a köztudatban gyenge, mert az neked nem tetszett.

  5. KingMacsek: ?? írom posztban h ott helyettesítette arnoldot és egy terminátor fejet tart a kezében. ne viccelj már, hogy nem egyértelmű.

  6. k1ssd: Én meg pont rá tudom mondani hogy egész kellemes meglepetés volt. Nyilván nem azt mondom hogy jó színész, de a korábbi filmjeihez képest egész jó volt. Nekem Emilia Clarke volt hihetetlen gyenge. Teljesen hiteltelen alakítás volt, Linda Hamilton reggelire felzabálná. Clarke csak azért van még mindig foglalkoztat a mert sokszor villantott csöcsöket és a kanos pasik csorgatják rá a nyálukat. :D

  7. Titanic az baromi gyenge volt, szépen megcsinálták, meg felépítették hozzá a díszletet, de a 3 órából egyedül a süllyedésre szánt 1 óra volt értékelhető. Az Avatar egy fokkal normálisabb, de az se túl “eredeti” sztori. T5 meg valamilyen szinten szórakoztató volt, de egyébként szar, a T4 is sok helyen el lett cseszve…

    Én azért kicsit várom, legalábbis az első trailerig, utána már “tudni vélem” majd, hogy jó lesz e, vagy kalap kaki, de ettől függetlenül meg fogom nézni…

  8. Tyberius 06:

    Szerintem gyönyörű film a Titanic.

    Neked lehet unalmas ,mert nem volt benne egyik szuperhős sem és nem volt non stop CGI :-).No meg alapján véve egy romantikus film a szerencsétlenségig.

  9. Biblony: Ha nekem nem tetszett egyik sem, az mitől lenne képmutatás? Akkor lenne képmutatás ha nem volna saját véleményem.

    blady: A Titanic első két órája konkrétan dögunalom volt a moziban. Azok után, hogy pár évvel előtte Cameron még Terminator 2-t adott ki a kezéből óriási csalódás volt a Titanic. Az Avatar pedig egy az egyben a Pocahontas története kék macskaemberekkel. A látványon kivül semmi egyedi nem volt benne.

  10. zsocso: abban igazatok van, hogy T2, Alien 2 után csalódás, mert teljesen más téma. Én is jobban örülnék neki, ha Avatarok helyett “kemény Sci-fiket” rendezne.

    Ez van , attól még amiket rendez nagyon rendben vannak ,ha más műfaj is.

  11. Max neked volt dögunalmas, mert nem kaptál tiszta akciófilmet. Végülis mi értelme lenne annak az egy órányi süllyesztésnek és zúzásnak, ha esélyed sincs megismerni az utasokat/a hajót, az egész Titanic érzést.. (zárójeles rész, hogy nemcsak a nevét adta hozzá)
    T2-t sem magasztalná senki az egekbe, ha nem alapozta volna meg egy teljesen egyedi hangulattal.
    Félreértés ne essék, nagyon fáj, hogy az avatarokon kívül most nem lát mást, de örülök anak, hogy a sokszínűségével írta be magát a filmtörténelembe és ha még jobban csinálja, ezt a most következő Terminator filmet rendező emberkének is át fogja tudni adni valamennyire. Remélni még szabad..:D

  12. Rétegfilmeket összeütköztetni nem szerencsés. Én sem szeretem a Titanicot sem az Avatart, de félő, hogy Cameron neve nem elég ahhoz, hogy életet leheljenek az agyon abuzált Terminator névbe. Mondhatnám azt is, hogy ha a Terminator franchise ló lenne, már agyonlőtték volna. Persze a pénz beszél. Minden esetre nehéz lesz elfeledni a korábbi zsákutcákat, de ne legyen igazam.

  13. @Gyula (16.): most miért kell itt trollkodni?
    Szóval, akinek nem tetszett illetve nem szereti a Titanicot, az csak non-stop CGI és szuperhős imádó lehet? Ez így egy elég alaptalan általánosítás, főleg mivel pont azt emeltem ki a film kapcsán, hogy szépen felépítették a díszletet hozzá, ami egyébként az egyetlen erénye a filmnek a szememben az említett süllyedéses jelenet felvétele mellett.
    És még csak nem is azt mondtam, hogy unalmas volt, azt mondtam, hogy gyenge, a kettő nem ugyanaz. És való igaz a romantikus filmek nem tartoznak túlzottan a kedvenceim közé, de ebben számomra még túl is tolták. (Kész szerencse, hogy Dicapriot végül nem ezen film alapján ítéltem meg, szépen javított a Parttal, amit máig nagyon szeretek, pedig se szuperhős, se CGI nincs benne…)

    @blady: megint egy értelmetlen általánosítás. Azért dögunalom, mert nem kaptunk akciófilmet? Nem, nem azért. Fura is lenne a Titanic akciófilmként, de így meg gáz volt, mert maguk a karakterek nem voltak érdekesek. De ez megint egyéni ízlés kit mi elégít ki egy filmben, függetlenül az akció mennyiségétől.

    Egyébként pl. azzal se szoktam egyet érteni, amikor emberek franchise-ok megerőszakolásáról beszélnek, amikor 1-2 istenített filmepizód után kapnak pár “olcsó” szart. A T3 sok sebből vérzett, de voltak benne egész érdekes megoldások. A T4 se lett volna rossz, ha nem ilyednek be a kiszivárgás után és változtatják meg a film végét. A T5-re alig emlékszem. Az megvan, hogy látványos volt meg történtek benne dolgok és az utóérzés, hogy nem tetszett, mert nem tűnt koherensnek…

    Az hogy most jön egy új rész, ami kukázza az utolsó 3-at, érdekes elgondolás, de simán vállalható. Én kiváncsi vagyok mi lesz belőle. Azokban a sci-fikben, ahol az időutazás szerepet játszik, bármi lehet. Bármi felül írható/javítható stb…

  14. ****mivel nincs szerkesztés gomb így szerkeszteném az ilyednek meg, az ijednek meg. :D :D :D

  15. balf@sz dolog ilyesmivel jönni, de nem a karakterek miatt kapott 11 oscart:D érted…’98-ban, azért az sztem akkoriban elég menő volt. Legalábbis a mostaniakat látva úgy érzem, akkoriban tényleg a tehetséget díjazták.
    Best Picture
    Best Director
    Best Cinematography
    Best Art Direction-Set Decoration
    Best Costume Design
    Best Sound
    Best Film Editing
    Best Effects, Sound Effects Editing
    Best Effects, Visual Effects
    Best Music, Original Song
    Best Music, Original Dramatic Score

    T2:
    Best Sound
    Best Effects, Sound Effects Editing
    Best Effects, Visual Effects
    Best Makeup

    Aliensnél is gyütt oscar (csak nem közvetlenül neki), true lies-t is jelölték (úristen, mekkora film volt az is!). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy vállalhatatlan szarokkal nem gurigázik az öreg, hiába fikázzátok…a Genisyst is. :D

  16. Genisysnek nem sok köze van Cameronhoz.

    Dicsérte, biztos régen látta a saját művét :-).

    Azóta megbánhatta.

  17. tökmindegy sztem a Cameron témát mára kimaxoltuk. Tim Millert meg nem kell előre temetni

  18. Szerintem se, a remény hal meg utoljára :-).

    Csak jön már egy jó Terminator film James után is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.