8 hozzászólás a “Megfizethetetlen a terv” bejegyzéshez

  1. Érdekes, hogy pont a csupa-női bandánál tűnik fel, de nekem nagyon fura életszituáció, hogy (szép) 8 nő jól kiraboljon valamit. Izzadságszagú emiatt. Mondjuk a “kötlező” karakterek (bőrszín, nemi entitás) is tudnak ilyenek lenne. Egyszerűen van olyan film, ahol kilóg, valahol fel sem tűnik. Nekem ilyen volt pl a Scott Pilgrim meleg lakótársa. Teljesen beleillett a képbe.

  2. A Pilgrimnél meg ráadásul vicces helyzeteket is okozott.
    Ez a film, ez egyszerűen valahogy NEM. Ugyanez volt a női Ghostbusters is. Egyszerűen csak NEM.
    Nem mintha ennek az eredetije olyan csodajó lett volna, de legalább valamennyire tolerálható volt, de ez borzasztóan néz ki.

  3. a Ghostbusters a középszeren csúszott el. erről egyelőre nem tudhatjuk, hogy sikerült. annyit tudunk, hogy csodálatos istennőkkel van tele. szóval várjuk.

  4. Nagyon csúnya. Ha már csajok, akkor én a helyükben inkább az arcukról csináltam volna közelit és pakoltam volna tele a plakátot, ez így olyan…semmilyen

  5. Biblony: Nekem is már az alap szitunál kisiklik a film. Nincs az a helyzet, ahol például minden posztra nő a legmegfelelőbb. A számitógépes zseni nő, a kasszafúró nő, a legjobb sofőr nő stb. Egyszerüen életidegen. Szinte minden kémfilben és heist filmben szerepelnek nők és bele is illenek a csapatba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.