This guy????

Full PS kezelt Shazam jelmez nézhető most meg Levi instaképén. Most először láthatjuk a tervezett tényleges kinézetet.

human
írta
2018. 05. 22. 01:55
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “This guy????” bejegyzéshez

  1. Remélem azért nem fogják elbohóckodni a figurát. Shazam nem egy Deadpool.

  2. Tuti elbohóckodják, hiszen ő valami 11 éves kissrác, nemde? Olyan “BIG” Tom Hanks-es lesz szerintem.

    Amit viszont sajnálok, hogy DCben mindenki szuperruhája olyan, mintha egy tervező, egy anyagból csinálta volna, ugyanazokat a színeket használva.
    Mégis az “eredettörténet szerint” az egyik ruha egy milliárdos zsenié, egyik egy ókori görög harcosnőé, egyik egy földönkívülié, egyik egy fiatal kocka futkosóé és egy víz alatt élő halé és most egy misztikus “istené”, de az anyag és a mintázat mindig ugyan az marad. Persze van különbség, de mégis mind hasonlít.

  3. Valóban, teljesen hasonló textúra. Biztos lehet kapni a Gotham Superstore-ban méteráruban. Constantine is DC-s, az ő kabátját nagy feladat lesz ilyenből összehozni.

  4. szerintem jó lett a jelmez, a kép viszont nem túl előnyös, mint üdítő reklám. igyál te is egy shazam-t!

  5. ha a képre kattintok kidob a főoldalra. why?
    A ruha tényleg kb ugyan az mint superman-é, de engem ez zavar a legkevésbé.
    A film legyen élvezetes.

  6. Szjoe az is lesz a dc már rég elásta magát csak még kapáloznak egy kicsit,de ezután érezni fogják,hogy vége…

  7. A poénoknak itt onnan kellen(e) majd jönni, hogy egy 10 éves próbál felnőttként viselkedni. Csak nem fogják eltoszni ezt a faék egyszerű kritériumot?

  8. Még mindig nem értem miért élvez elsőbbséget egy ilyen sokad rangú karakter, mint mondjuk az önálló Batman mozi, amivel ezer éve balfaszkodnak vagy egy Acélember 2. Biztos elbír a stúdió még egy hatalmas buktát, hát csinálják. Majd a WW2 visszahozza őket nullszaldóra. :D

  9. ha legközelebb Batman vagy Superman film jönne, az lenne a baj, hogy már megint valamelyik,de ha egy olyan DC karakterről jön film, akiről még soha nem készítettek filmet, akkor meg az a baj…. egy biztos, bármit csinál a DC, semmi nem lesz jó nektek. Mert amúgy a Galaxis őrzői nem sokad rangú csapat volt a marvelnél 2014 előtt? Sokan, ahogy én se, azt se tudták kik ők. Most mégis sokak kedvenc csapata a marvelnél. Szóval nem értem miért ne lehetne adni a Shazam-nak is egy esélyt.

  10. Lehet neki adni egy esélyt én is jobban örülök,hogy ez lesz csak eddig mindent elbasztak a ww kivételével és ez nagyon gáz…

  11. Persze,hogy lehet!Miért ne?A DC nem csak Batmanből és Supermanből áll.Marvel is rájött,hogy nem lehet mindig Tony Starkot lenyomni az emberek torkán mert már unalmas és ott tartanak,hogy egy Hangya 600 millió alatt kise fut.

    Michael Keaton óta volt 9 Batman film.És Ebben nincsenek benne a Lego filmek.

    Superman film pedig 7.

    Azt hiszem ha van karakter aki megérdemel egy filmet az Shazam.De most komolyan!Nézzetek rá Levyre :D le se tagadhatná,hogy ezt a szerepet rá szabták.Akár Cavill-re Supermant.ha vele és Aquamannel betalálnak talán még nem döglik be már az elején az egész DCEU.

  12. Csak mikor a Marvel behozta az őrzőket, már túl voltak az első fázison, lefektették az alapokat. Volt mire építkezni. Most a DC-nél mi van ehhez képest. Káosz. És akkor ebbe most bedobják shazamot is.

  13. Már rég volt, de nekem nagyon úgy rémlik, hogy a Galaxis őrzői előtt majdnem mindenki megvolt róla győződve, hogy az lesz az első nagy bukás… Amúgy az a film jó példa, mert a lefektetett történeti alapok terén kb semmivel nem kapcsolódik az előtte lévő filmekhez. A közönség szeretetének alapjait meg szóló filmekkel kell építeni nem? 3 ilyen film jön sorban, de gondolom Shazamnak és a családjának inkább a Justice Leagueben kellene bemutatkoznia, és akkor lehet sírni, hogy hol a szólófilmje.

  14. Mekare: nekem is ez rémlik a galaxisról. Vagy ha nem is a galaxisról gondolták ezt, az Ant-man-ről 100%, hogy sokan elkönyvelték bukásnak és az se lett az, mert egy teljesen korrekt film lett.

  15. “a Galaxis őrzői előtt majdnem mindenki megvolt róla győződve, hogy az lesz az első nagy bukás…”

    nem, mert nagyon jó volt a kampány. végig az ant-man volt az első bukásnak tippelt.

  16. Jó, akkor itt mindenki örömmel várta a GotG-t, mert jó volt a kampány, annál legalább megvárták míg beindul, ennek előzetes se kell tuti bukta lesz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.