Aquaman az EW magazinban

A trailer is várható nemsokára, vagy most éjjel vagy holnap, addig pedig az EW magazinban hoztak le pár képet a filmből. Na meg két borítót is kaptak a halasok.

Aquaman

human
írta
2018. 06. 14. 19:34
megjelenés
44
hozzászolás


44 hozzászólás a “Aquaman az EW magazinban” bejegyzéshez

  1. Rohadt jól néz ki. Mera meg ultraszexi. :D
    Ha ez bukik akkor lehet hogy James Wan is megy vele. De én kétlem hogy megbukna.

  2. Ha ez siker lesz, akkor fogadni mernék, hogy a Marvel előveszi Namort is. Bár ott valami gebasz van a jogokkal.

  3. A tegnap is jó volt, de bumm ez már nagyon kellett mára…
    Orm és Manta uhh, Nicolera nem számítottam így rögtön az elején, de persze, hogy nem rejtegetnek egy Nicole Kidmant
    Ahogy ezeket sorban adagolták az nagyon jól esett…na még egy rövid teasert vagy valamit ha lehet minél hamarabb még most…ne várják meg a másnapot…az a Shazamé :D egy hivatalos kép vagy vmi

  4. “A csávó egyrészt zsoldos, de ő magára inkább kalózként tekint, tehát extrán veszélyes, de ha ez nem lenne elég, a ruhájában még úgy is néz ki, mint valami őrült űrlény, akit most szalajtottak az univerzum másik sarkából. Azt azért fontosnak tartom leszögezni, hogy bár Mantát egy kiváló, érdekes karakternek tartom, és ő lesz a film főgonosza, de a fő-főgonosz szerepét másra osztottuk. Ez a valaki Arthur testvére, Orm király, akit Patrick Wilson (Watchmen, Fargo) fog alakítani. A köztük lévő konfliktus adja majd a film gerincét.”

    “A vízalatti birodalom, ahol a cselekmény játszódik, annyira távol van az eddigi DC filmektől, hogy olyan érzés, mintha a sajt különálló sci-fi fantasy-mat rendezném. Ez egy teljesen új vízalatti világ, amihez foghatóval még nem találkoztunk élőszereplős mozifilmben,”-James Wan

  5. Nem értek a képregényekhez és tudom ez a férfiideál, de…ö… hát a referenciakarakter picit más volt. :D

  6. sum-blink: Senki se mondta, hogy ez a férfi ideál bár, mondjuk ha minden férfi ilyen lenne most nem itt tartanánk, mert Momoa emberként a topon van. Külsőre vadállatnak tűnik de igazából baromira nem az.

    Egyébként meg eléggé képregény-hű a külseje. Minimális változás van csak rajta. Szóval nem tudom milyen referencia karakterre gondolsz.

    Abban meg biztos vagyok szinte 100%-ra, hogy a SOLO-t simán alázni fogja. Nem mintha nagy meló lenne. :D Nyilván nem fog 2 milliárdot elérni mint a Végtelen Háború de ezt senki sem várja el. Szerintem simán hozni fogja amit a Wonder Woman is. Mármint anyagilag. Már csak James Wan neve miatt is.

  7. Khal Drogo és az ő vörös Khaleesi-je. Bocs, de ezt nem tudtam kihagyni:-)

  8. Jól néz ki. kiváncsi leszek rá mozgás közben. Remélem közepesnél jobbat hoztak össze.

  9. Na, még az is lehet, hogy sikerül egy épkézláb filmet összerakniuk. :D
    James Wan miatt kicsit bizakodom, de majd meglátjuk…

  10. engem nem vernek át megint pár képpel, nagyon jónak kell annak az előzetesnek lennie. már az is gyanús, hogy mantán nincs fennt a sisak…

  11. “Egyébként meg eléggé képregény-hű a külseje. Minimális változás van csak rajta. Szóval nem tudom milyen referencia karakterre gondolsz.”

    Duuude… :D

    Valószínűleg arra a referencia karakterre gondolt, akit az ~50 éves korszaka alatt mindenki látott: a rövid, szőke haj, a baba arc, a narancssárga felső és a zöld alsó. Pár olyan futása volt gyakorlatilag a karakternek, ahol a rövid szőke hajat és a baba arcot felváltotta a hosszú szőke haj és a passzoló szakáll. De még a New 52-ben is úgy nézett ki, ahogy körülírtam.

    Értem, hogy szereted a DC-t, tök jó, én is kíváncsian várom a filmet, de basszus :D “Minimális változás van csak rajta”, nem, nagyon nem, ennyire ne legyünk már elfogultak. A nagyközönség sajna mindig is röhejesnek találta Aquaman-t a képességei és a kinézete miatt (“So you can talk to fish?”). Nem véletlen, hogy egy totál más kinézetű badass look-ot varázsoltak neki a BvS-ben és a JL-ben. Direkt eltérő képet akartak kialakítani róla. Motoros sötét haj meg szakáll, tetkók végig és bumm így lett Jason Momoából Lobo. Vagyis na, Arthur Curry.

  12. Van még Nicole Kidmanen kívül olyan színész (szinkronhangok nem számítanak!) aki két DC-s filmben is szerepelt?

  13. Buzifiú:
    Ez most komoly kérdés, vagy trollkodás? Millió ilyen színész van. Ismert és ismeretlen is. Pl. Henry Cavill, Ben Affleck, régiek közül: Michael Keaton, Micahel Gough, Gary Oldman, Christian Bale …

    Szóval, az új és a régi DC filmekben is sok volt a visszatérő.

  14. Nem folytatásokra gondolt szerintem, hanem két különböző világúra hiába DC-DC Batman Forever-Aquaman…
    Nagy névből hirtelen nem jut eszembe, hogy van-e ilyen a Snyderféle Justice Leagueben benne lett volna a Jimmy Olsent alakító színész a Donneres Superman filmekből, nem tudom, hogy kivágták e minden jelenetét, már nem emlékszem. Lynda Carter meg valószínűleg benne lesz a Wonder Woman 84ben

  15. Ebben játszik Lundgren bácsi is, ugye? N, én rá lennék kíváncsi, bár gondolom nem sok játékidőt kap. Amúhy Momoa rendben van, az a sisak viszont röhely, akár képregényhű, akár nem.

  16. Basszus, te magad is írod, hogy volt hosszú hajú szakállas változat. Nyilván nem a selyemfiús változatra gondoltam. Igen azt ismeri a többség de nem jelenti hogy kötelező azt feldolgozni. :D

    Nem tudom, miért nekem kell állandóan kikeresni másoknak a dolgokat, mikor ott a Google de tessék. EZT a változatot dolgozzák fel a DCEU-ban. Ami megjegyzem Föld-3-as verzió de attól még ezt csinálják.

    https://vignette.wikia.nocookie.net/aquaman/images/a/a7/Sea_King.jpg/revision/latest?cb=20130829191203

    Ha szerinted ez nem Momoa akkor nem tudom, hogy ki. :D

  17. Sajnos én csak az Injustice játékkal játszottam. Egyszer. De így már értem miért van 16 féle Batman.

  18. könyörgöm, ott van a posztban amit eddig tudni a trailerről. mondjuke gyre gyanúsabb, hogy elhalasztották.

  19. Amúgy nyilván nem tény de sokan azt mondják, hogy az első Trailer vagy Teaser Hétfőn érkezhet az MTV díjátadón. Több ok miatt is. De a legtöbb helyen azt olvastam, hogy mindenképp jövőhétre várják.

  20. csomó helyen meg az volt hogy erre a hétre, nyilván péntek este már lehet azt mondani, hogy a jövő hétre várták :D bár a JL trailere is szombaton jött asszem.

  21. Nekem mindegy csak jó legyen. És az eddigiek alapján nagyon bizakodó vagyok. :D

  22. Az órákban nyilatkozta Wan .. :\ “San Diego Comic-Con will include the debut of the Aquaman trailer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.