Game Night

Hogy ne csak a hype utáni negatív csalódásokról legyen szó, mint amilyen a Happy Death Day volt, ezt a vígjátékot nem csak a pozitív kritikák, de miattatok is pótoltam, annyira éltettétek pár poszt alatt. Moziban kimaradt, de most nekiültem, és hiába számítottam rá, hogy viszonylag jó lesz, még azt is felülmúlta. Oké, nem modern klasszikus, de szénné röhögtem magam rajta.

A történet egy baráti társaságról szól, akik néha-néha összeülnek esténként játszani, vetélkedni. A főszereplő világot látott, sikeres és gazdag bátyja épp a városban jár, így ő is beugrik kicsit a buliba. Sőt, utána ő is rendezni akar egyet, méghozzá olyat, ahol egy külsős cég valakit elrabol a társaságból, és a többieknek a nyomokat követve meg kell találni és kiszabadítani őt. Ebből az alapból nyilván az jön, hogy nem a felbérelt cég, hanem pár igazi bűnöző csap le rájuk.

Pont ez a kettősség emeli fel a filmet is. Egyrészt teljesen thrilleresen fényképezve és rendezve ott van, hogy igazi a veszély, közben pedig a főszereplők idiótaként, elviccelve a dolgokat vesznek részt benne. Ez nem meglepő, hiszen azt hiszik, hogy egy játékban vannak, így jó pár borulós poén születik. Igazából ezek működnek a legjobban a játékidő alatt, a hagyományosabb poénok kevésbé.

Ami nekem sokáig a Game Night ellen szólt, hogy hiába bírom a benne levő színészeket, a rendezői ezelőtt a Vacation undorító rebootját csinálták. Na most nem kicsit javítottak. Ha már technikai dolgoknál tartunk, akkor azt is kiemelném külön, hogy a tilt-shift megoldások használata milyen ötletes volt, mivel úgy nézett ki, mintha valaki bábukat mozgatna a táblán. Ilyen az, amikor egy agyonhasznált effektet valaki ügyesen állít a történet szolgálatába.

Az biztos, hogy a sok közepes, vagy annál rosszabb vígjáték közül még így is könnyedén kiemelkedett.

human
írta
2018. 07. 04. 17:03
megjelenés
64
hozzászolás


64 hozzászólás a “Game Night” bejegyzéshez

  1. Kurva jó volt a GTA/Need for Speed játékokra hajazó beállítás, meg a vágatlan rész is, amikor dobálják a tojást egymásnak.

  2. hatalmas meglepetes volt es tenyleg mind a forgatokonyv, mind a filmtechnikai megoldasok (tojasdobalas, fenykepezes, tilt-shit) nagyszeruen volt alkalmazva — abszolut nem bugyuta, fingos-poenos vigjatekrol van szo, hanem intelligens filmrol ami veszettul vicces

  3. A linkjeimet itt nem nagyon szereti a rendszer, szóval nem is próbálkozok vele…
    Viszont youtube-on fenn vannak a bakik, amik szintén klasszak. :)

  4. Látjátok néha beérik az optimizmusom, mert a Flash hírek alatt mondtam, hogy várjuk meg azért ezt is, az tény, hogy a Vakáció olyan amilyen, de kb szerintem örültek, hogy van munka a Páukembör meg írószobás volt. Ezután a filmjük után kivagyok velük békülve, mint Flash munkások, mert jó volt a humor meg a komoly oldala is, a nagyobb tervekből meg úgy is kisebb film lett.
    Spoiler
    a kedvencem az volt mikor Rachel McAdams vagánykodott a fegyverrel a bárban

  5. Csak így az alapfelállás ismertetéséből Az ember, aki túl keveset tudott (Bill Murray), és a Játsz/ma (Michael Douglas) – igaz ez más stílus – ugrott be hirtelen. Mivel az általam említettek tetszettek, érdekel mit hoztak ki a hasonló felállásból.

  6. Nekem is tetszett. Kicsit gyorsan lelőtték, hogy szivatas az egész. A film végi montázs szenzációs, hajaz a Másnaposok végi fotókra

  7. Én elkezdtem kb. a feléig nézni, de nekem az a tipikus 2010-enakárhányas vígjátéknak tűnt.

  8. Fölöttem is leírták már de más posztok alatt is írtam, hogy végre nem egy fingós, szaros, pöcsös, pinás, füves, szexea seth rogen és bandája filmet kaptunk, hanem értelmes jól kivitelezett és szépen fényképezett filmet. Szereplők nagyon el lettek találva főleg a breaking badből a psziho srác aki itt most hasonló szerepet nyomott csak zsaruként.

    A vágatlan jelenetek és a tilt shift amúgy is a gyengéim ezért, ha például van egy 10/1-es film tök mind 1, hogy mi, de ha már van benne egy vágatlan jelenet nekem egy kicsit felértékelődik. Jó nyílván trash marad a film, de a vágatlan jeleneteket imádom.
    Idén például még a Liam Neesonos Commuterben is volt vágatlan jelenet ami a Taken 3-an látott kerítés átugrálos 14x megvágott jelenet után nem kicsit örültem meg.

    Kedvenc jelenet amikor a pali lassan csúsztatja be a kenőpénzt, majd mikor megelégeli és azt mondja, hogy “Hát nem hittem, hogy ilyen mélyre kell nyúljak” és utána a vászon sarkában látod, hogy ugyanúgy jön az 1 dolláros, hát ott a moziban kivétel nélkül mindenki felszakadt.

    És persze a tojásdobálós rész.

  9. Teljesen pozitív meglepetés, főleg, hogy ha jól emlékszem egyetlen alpári poén se volt benne. Manapság az ilyet nagyon meg kell becsülni. Ötletes megoldásokkal, történettel, jó poénokkal, soha rosszabbat.

  10. A sok pozitiv kritika erős túlzás, koránt sem akkora durranás. Vagy csak nekem nem jött át? Megnéztem, de nem érzem úgy, hogy újra nézném vagy hogy ezt polcra kell tennem bd-n. Szerintem teljesen felejthető.

  11. Sok évnyi kritikán aluli, komédiának hazudott baromság után felüdítő volt, de semmi több. Jót szórakoztam, de kb. ennek kéne lennie a minimumnak. Volt azért ebben is olyan vicc ami kacsintgatott a már említett színvonal felé.

  12. “ha jól emlékszem egyetlen alpári poén se volt benne. Manapság az ilyet nagyon meg kell becsülni.”

    Oké, én nem tudom, hogy akkor mit néztem, de 20 perc alatt volt több pénisszel kapcsolatos megnyilvánulás, a marilyn mansonos volt köztük a legdurvább. Ha ez nem alpári, akkor nem tudom mi. Oké, hogy nincs benne fingós poén, de az, hogy arról beszélgetnek, hogy a szerencsétlen csávó hogyan szopta le (vagy majdnem) magát, az elég volt nekem ahhoz, hogy nagyon megbecsüljem a drága időmet, szóval le is kapcsoltam a filmet. Nem tud érdekelni a folytatás.

    Lehet maradi vagyok ezzel kapcsolatban 26 évesen, lehet dobálózni, de nálam egy vígjáték nem ezen a szinten kezdődik. Ezzel nem minősítek senkit, mindenkinek megvan a maga ízlése a filmek terén. :D

  13. Nekem nem jött be. Talán 1szer ha felnevettem, ami egy vígjáték esetén elég halovány.

  14. Csatlakozom a végre nem prosztó humor, ez a minimum szint és a nem nézném újra táborokhoz.

  15. @Midori:

    Még moziban néztem, így halványak az emlékeim. Én konkrétan a fingós, hányós, szarós poénokra gondoltam, olyanok nem voltak. Egy bizonyos szintig szerintem még belefér az a fajta humor, amit említesz, főleg ha vicces is.

  16. Nagy reményekkel ültem le mert ment a hype de egy kezemen meg tudom számolni hány alkalommal mosolyodtam el. Ez a típusú humor ennyire megosztó lenne? Vagy csak én vagyok olyan paraszt, hogy egy James Franco vígjátékon tudok nevetni, de ezen nem. Az egymás és a szituációk félreértéséből adódó poénok nekem olyan mikroszkóp színpad színvonalúak (pl fegyveres bűnözős kocsmajelenet).

  17. Nekem csupán az volt a bajom vele, hogy kb papírkarakterek vannak benne. A film végén olyan üresnek éreztem az egészet emiatt. Például mit tudunk meg a főszereplő párról azon kívül, hogy szeretnek játszani és azon, hogy a gyerekvállaláson gondolkodnak? Szinte semmit. Az ilyen filmnek pont az lenne a lényege, hogy a kalandok közepette ismerteti meg a nézővel a szereplőket, mint a Játsz/ma című filmben, vagy Az ember, aki túl keveset tudottban. Nekem ez a film olyan, mint a Boldog Halálnapot. Míg az az Idétlen Időkig szintjét még félig sem közelíti meg, addig Game Night Az ember, aki túl keveset tudott által alacsonyra feltett lécet sem tudja megugrani.
    Tisztára olyan érzésem volt a nézése alatt, mintha a készítők kitaláltak volna egy két jelenetet, ami köré írtak egy sztorit (bár jelenet, golyó kivétele, rendőr srác háza). Persze egyszerű vígjátékról van szó, de pont az ilyen sztoriba lehetne egy csomó izgalmas dolgot beleírni. Amúgy meg megnézném, hogy melyik rosszarcú gengszter villájába tud csak úgy besétálni ennyi idegen. Simán kilehetett volna hozni a helyzetből egy rövid besurranótolvajos, Ocean’s paródiát. Ja és a tojásban lévő lista pedig a Szombat esti frászból volt kicsit ismerős.

  18. Azért a szétröhögés számomra túlzás, de szórakoztató volt, pár jó pillanattal (igen a tojás). Nem bántam meg, hogy moziban néztem, haverom unszolására.
    A NFS/GTA szerű beállítások, és homályos háttér nagyon jól nézett ki. Pláne a zenével.
    Rachel McAdams vitte a pálmát, de sajnos a New Girlös Winston és a csaja majdhogynem feleslegesek voltak, mert rossz, ötlettelen szál lett nekik megírva.

  19. Szerintem egy közepesen jó vígjáték volt egy két jó poén volt benne,a többi eröltetett humor,de hát megint az ízlések..

  20. Nem volt rossz, sokat nevettem. Az elején kicsit az volt az érzésem, hogy ez ugyanaz a helyzet mint Az ember aki túl keveset tudott-bán volt, ezért tetszett nagyon hogy már az elején rájöttek mi a helyzet, és más irányba ment a sztori.

  21. Nálam többszörnézős (fél)klasszikus lesz belőle. Az “önszopkodós” részt azért kihagytam volna, de úgy egyébként kellemes meglepetés. Tele volt kajak jó jelenetekkel, király filmes megoldásokkal. És azok az üvegasztalok… :D

  22. Nekem is nagyon tetszett, hozza a magas vígjátéki színvonalat. Utoljára a We’re the Millers volt ilyen.

  23. Mi nagyon jól szórakoztunk rajta.

    Az, hogy újranézős vagy sem szerintem már mindegy. Elsőnek legyen jó és kész. Manapság nekem már nagyon kevés film van amit újra megnéznek szívesen.Nem úgy mint régen.
    Meg annyi film/sorozat készül ,hogy nem győzi az ember megnézni őket.No meg van más dolgunk is amellett, hogy flimbuzik vagyunk:-)
    Nyilván válogatni kell izlés szerint aztán vagy bejön vagy nem.

  24. Boccs, de annyira életszerűtlen idegesítő kalap szar volt, hogy a falat kapartam tőle.

  25. Nem nagyon szoktam vígjátékokat nézni, főleg azért mert szerintem kevés jó van. De ezen a filmen nagyon jókat röhögtem én is.

  26. szintén ugyanaz a jelenség, komolyan befosok.
    ír human három sort, jelen esetben egy teljesen középszerű filmről (ami vígjátéknak jóindulattal sem nevezhető), a birkák meg 31 hozzászóláson keresztül bégetik ugyanazt amit leírt.

    Ilyenkor imádnám ha lenne időgép és rávehetnélek human, hogy tedd ki ezt a cikket úgy, hogy a tartalma az, hogy

    “érdekes volt a hype ami körülölelte a filmet, nagy várakozással ültem neki. Sajnos azon túl, hogy Jesse Plemons játéka és karaktere tényleg üdítő volt és már-már morbid, a film maga egy pillanatra se lép ki abból a középszerűségből, amiben az elmúlt 10 év vígjátékai tötymörögnek.”

    Kurva isten, hogy 31 hozzászóláson keresztül menne, hogy “jaja, vártam, hogy mikor lehet végre röhögni”, “ezt vígjátéknak merik nevezni?”.

    Szerintem amúgy alapíts szektát. Sanyibának is hogy bejött. Lehetne vidám filmbuzik a neve, vagy mittomén, majd kitalálod, úgyis imádni fogják.

    A film amúgy teljesen középszar, de Plemons zseniális volt, miatta érdemes.

  27. Igazi vasárnap délutáni, otthonnézős cucc. Barátnőmmel néztük, dőltünk a röhögéstől sokszor. (pl a kutyás jelenet) Így otthonra teljesen jó volt, moziba nyilván nem mentem volna érte, és nem is emelem fel, hogy “húmekkorajóvolt”. De szerintem lehet a helyén kezelni mindent :)

  28. Végigszenvedtem, uhhh… erőltetett/ trágár/ átlagos/ amcsi/ modern/ valószínűtlen vígjáték-gagyi…

    Unalmas, irritáló a zene, idegesítők a karakterek, olcsók a poénpróbálkozások, kiszámítható is.

    Az operatőri bravúrok: kb. Nettó fél perc összeadva és más filmekben is alkalmazták már.

    Számomra nem volt vicces egyáltalán, nem értem a hype-ot, meg hogy mit esztek ezen ennyire. De hát mások vagyunk. Én maradok a franciáknál, ha nevetni akarok.

  29. “hozza a magas vígjátéki színvonalat. Utoljára a We’re the Millers volt ilyen.”

    Hát ha az a magas szint, az szomorú.

  30. Pötty: és amikor ellentmondanak nekem, akkor mi az elméleted? az nem lehet, hogy sokan jól szórakoztak rajta maguktól, és most leírják? mint látható, van akinek nem tetszett, avagy kezd kialakulni egy arány, ami nagyjából le is fedi az imdb pontszámot, szóval realistán nézve baromira nem birkaság megy szerintem. pedig jó lenne az egómnak, ha annyira imádnának :D

  31. Pötty: aha, én hol írtam azt, mint a többiek?
    Ha Human azt írta volna amit te, én akkor is azt írtam volna, amit. :)

  32. Nekem egyáltalán nem tetszett, sőt ennyire rég irritált egy film. Nagy csalódás volt, sokkal jobbat vártam. Én az egész film alatt kb 1x mosolyodtam el. Nagyon erőltetett és béna, unalmas volt a rendezés, maga a film meg még unalmasabb. Le is pontoztam az IMdb-n egy pontra:)

  33. @ 31. human:

    Vannak vígjátékok amiket én a trailer alapján már elkerülök, de menyasszonyom mondjuk megnézi. Így általában látok jeleneteket belőlük. De leginkább trailerekből ítélek.

  34. Ritkán nézek vígjátékokat, mert ez egy nagyon-nagyon kényes müfaj. 10-ből 9 nézhetetlen, eróltetett… Az előző filmjúk se volt nagy dobás a vakáció, de legalább az szórakoztatóbb volt. Az nálam 5 pontos. A game night-ban az egyetlen mosolyra bíró figura a szomszéd rendőr volt. Az elég jó kategória nálam a : due date, this is the end, vice principals HBO sorozat Danny mcbridge…. De nekem ez a game night iszonyú unalmas volt.

  35. Pötty

    Még jobb a felületes, sarkítós emberek kommentjeit olvasni, mint például a tiédet. Abból a 31 kommentből, jó ha 12-13 az akinek igazán tetszett, a többieknek vagy nem vagy csak simán egyszer nézős tucatfilmnek tartja. Azután is hasonlóan váltakozó……. Miért kell ennyire megjátszani magad/Felhívni a figyelmet?

    Szerintem teljesen korrekt kis film volt, utólag néztem meg én is és teljesen jól szórakoztam rajta.

  36. nem volt rossz.
    jó, hogy nincs tele alpári poénokkal, egész ötletes film volt, sok jópofa jelenettel. Nekem nem az a hangosan felnevetős volt, inkább valami ami végig működött. A mai mezőnyben tényleg kiemelkedő.

  37. SPOILER:

    Az miért nem alpári, hogy minden második szó f@sz, meg b@zdmeg, meg azon kène röhögni, hogy egy golyót szednek ki valakiből, aki közben k@rva anyázik, meg összevérez egy egész szobát és egy kutyába törli. Ezeken 20 évesen se nagyon nevettem már, nem értem mitől hozta el ez a film a vígjátékreformot. Nem is ér ennyi kommentet…

  38. Bevallom azért álltam neki, mert human jót írt róla, de ezután azért jobban meggondolom ezt. Ízlés (meg intelligencia) kérdése, kínos, életszerűtlen jelenetek és teljesen sík(hülye) karakterek egyvelege. De lehet a film második részében kiderül a mögöttes jelentés, és ez metafora, a szereplők egyszerű bábok csak a nagy társasjáték tábláján – de azért legyünk őszinték, valószínűbb, hogy ez csak egy simán egy rossz, idegesítő és idegbeteg (a tempójára gondolok) film. Számomra nem derült ki, mert bár ilyet nem szoktam, ezt nem bírtam tovább nézni,
    SPOLIER
    felvágta az ereit, mert nem jutott eszükbe megnézni, van-e kimeneti seb. Ez már nekem is túl fájdalmas volt, és nagyjából minden második jelenet rúgott egyet belém.

  39. Ha már ilyen sok vígjátékot ismerő ember van itt, megírhatnátok pár jobbfajtának a címét mondjuk az elmúlt 10 évből. Köszi! Olyan érdekelne, amiben van értelmes párbeszéd, humor, stb. Ha néha káromkodnak, belefér. Persze tudom ez relatív, kinek mi a jó. Látszik a sok hszből is. :)
    Nemrég néztem újra pl. az Idétlen időkiget, vagy A szuper exnőmet. A Trancsírák is tetszett, jó zsáner paródia volt. Vagy a Cornetto trilógia. Többször jutottunk munkatárssal arra az eredményre, hogy régebben mintha jobb forgatókönyvek – ezáltal is – jobb vígjátékok születtek volna.

  40. nem tudom miért jöttök az életszerűtlenséggel, amikor már az egész film felvetése az, és 1-1 tulajdonságra van leegyszerűsítve minden karakter, avagy nem a leglogikusabban (intelligensebben:) cselekszenek minden helyzetben, a stíluskeverék pedig még szürreálisabbá is teszi, végképp elkatapultálva a realitástól a filmet.

    igen, pont az a poén, hogy nem nézi meg a kimeneti sebet, ha megnézed tök jól van felépítve. nem az a kérdés, hogy te nem néznéd meg, hanem hogy az eddig látott karakterhez mennyire illik, hogy nem nézi meg. egy dr strange azzal kezdené minden helyzetben, egy háziasszony és az épp sokkban levő férje (ugye előtte döbbentek rá, hogy nem játék) pedig nem nézi meg. te a fotelből tuti megnéznéd, de továbbra sem attól működhet egy film, hogy minden logikája fotelgondolkodás kompatibilis.

    Uzuz: azt írtam, hogy a középszernél (Dirty Grandpa, Baywatch) jobb, nem azt, hogy az utóbbi évek legjobbja. Ha megnézed a csillagokat, csak hetet látsz ott, szóval ez azért közel sem a “nehagydki” ajánlás volt ám tőlem.

  41. reelc: intelligensek nem nagyon vannak, pont ezért tűnt fel sokaknak ez a game night, ami csak félig nézi idiótának a nézőit, szemben egy baywatch-csal pl. szerintem a nem fingósakból a legjobb a what we do in the shadows volt, de nyilván arra is jön mindjárt sok ellenvélemény, hiszen áldoku stílusú.

  42. Azért nézek francia vígjátékokat főleg, mert az amerikaiak mind életszerűtlenek. Pl. Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ki köt ilyen fogadásokat? Akkor már legyen direkt rossz és szürreális. Pl. Hé haver hol a kocsim?

    48: lehet lesz régebbi is, de próbálok újakat. Némelyiknek csak az eredeti címét tudom. Casa de mi Padre, Fuss dagi, fuss, Going in style, Hogyan legyél latin szerető, Háziúr kiadó, Dilisek vacsorája, Addig jár a korsó a kútra, Topmodell a barátnőm, Without a paddle, The intern, Juno, Hogyan lopjunk felhőkarcolót…

    De a legjobbakat a ’80-90-es évekből lehet kifogni. :)

  43. reelc:
    Hirtelen ez a kettő jutott eszembe:
    -Zack és Miri pornót forgat
    -Strange Wilderness
    Mindkettőt felirattal nézd, mert a magyar szinkron überbrutálszar.

  44. strange wilderness kurvajó, de nagyon réteg és sokaknak az undorító oldalra esik, nem véletlen van mélyen az imdbn.

  45. human: Köszi, nem zavar, hogy áldoku. Ránézek.
    sum-blink: Köszi, rájuk nézek.
    Egyetértek, a ’80-90-es években sok gyöngyszem volt.
    Szörnyecskék 1-2, a régebbi alkotások amikben Ivan Reitman, vagy Harold Ramis működött közre, a Filofax avagy a sors könyve, Galaxy Quest, Hivatali patkányok, Hóbortos hétvége stb.
    bobjay: Köszi, a Zack és Miri tetszett, láttam régebben.

  46. Hm, nemrég láttam (mit tesz isten pont valami semmittevős hétvégi délután) , hát lelkendezni nem tudok ezért a filmért. Sokkal többet vártam tőle. Nem azt mondom hogy nézhetetlen, és vígjátékban simán lehet átlag fölötti (mert hát elég mélyen van sajnos az átlag… :) de számomra semmi különös, eszembe nem jutna nemhogy valamikor a távoli jövőben újra nézni, hanem akár csak jelenetekbe is belenézni.
    (mert hogy ellenpéldát is mondjak, a Horrible bosses (ugye többek között szintén Jason Bateman) első része pl. nálam betalált, sok újranézős jelenet volt amiket utána rendszeresen elő-elő vettem)

    Ebből meg kb. még a Denzel Washingtonos szál tetszett valamennyire, annyira azért nem hogy bármikor is felelevenítés miatt elővegyem azokat a részeket, de legalább azért erre emlékezni fogok :)

    PS: többen írták Az ember aki túl keveset tudott, nekem is abszolut beugrott közben, persze már ezer éve láttam (már a címére sem emlékeztem pontosan), kb nagy vonalakban a helyzetre emlékeztem, meg arra hogy anno tetszett. Na de most kedvet is kaptam újranézni, kiderül hogy a homályos emlékek szépültek-e meg vagy még ma is tetszik :)

  47. Mi sem moziban néztük, nem is ültem le elé nagy elvárásokkal, max annyi szólt mellette, hogy szeretem Batemant és McAdamst.
    Nem igazán emlékszem már minden poénra, de olyan volt, mintha elém dobtak volna vmi miniregényt, a képtelenségei, operatőri munka, tényleg olyan volt az egész város, mintha valami társasjáték alapja lett volna és az emberek maguk a bábuk.
    Bevallom őszintén, a rögtönzött műtéti beavatkozáson mulattam a legtöbbet. Pont azért, mert annyira képtelen, annyira eszetlen, annyira gyagya, hogy pont ennyire lennék képes én is ilyen helyzetben:D rosszabb esetben még el is ájulnék a sok vér látványától..
    Ellenben ha elém tennének egy mccarthy-s happytime murders-t, 5 perc nem menne le, már felvágnám az ereimet. Szóval ennyire nem prosztó, nem igazán értem ezt a nagy ekézést, simán nézhető volt, hiába nem nézném meg annyiszor, vagy nem volt annyira emlékezetes, mint mondjuk az idétlen időkig, de szerintem jó, hogy készült ilyen is.

  48. human: ja, rá is nyomtam a csillagokra, hogy tag legyen, mert ilyen kicsiben nem tudom megszámolni :D 7/10 azért nálam már a bátran ajánlom bárkinek. Csak azért baj ez a papírkarakter meg az életszerűtlen dolog, mert közben meg az alapszituáció hétköznapi, aztán jön a bonyodalom, amit ezek a kivágott karakterek így-úgy kezelnek (való életbe egyikük se létezne, egyszerűen nem élték volna meg ezt a kort). Csajom az első jelent után azt mondta, kapcsoljuk ki, engem az “operációnál” fárasztott le – de oké, az humorérzék kérdése.
    Én jót nevetek a Family Guyon, a Simpsons film volt kb az egyetlen, amin moziban is hangosan, de Monthy Pythonokat is imádtam. Ebben a filmben a legjobb rész számomra, mikor értelmes nőt hozott a hülye srác a gamenightra és beszólt neki, az meg észre se vette, ezen kívül semmi sajna, de biztos ízlés akkor.

  49. “de oké, az humorérzék kérdése.”

    igen, látod, ez a gond. Mint film a Game Night jól van megcsinálva, ellenben neked ez a humor nem jön be. Ennyi az egész, semmi intelligenciahiány nincs itt sehol.

  50. Nem tudok ezzel egyetérteni, annyira direkt benne minden, hogy de, ez intelligencia kérdése, mintha hülyéknek csinálták volna – didaktikusan belerágva a szádba a cuccot. Mindegy hát nem kell minden mozgóképben Westworld jellegű érthetetlen több szálú és idősíkű sztori, de ez erőltetett volt, már a legelső jelenettől.

  51. Human lehet a fényképezésre gondol, a kameratrükkökre.

    Szerintem árnyaltabb a vígjátékműfaj, mint ahogy kezelik, nem csak agresszív van (Scary Movie) meg intellektuális. (Monty Python).

  52. Szerintem kurva nagy volt :D a mai termésből simán felfele lóg.És ez legyen a többi film kritikája.Humannal most egyet értek.Én is visitottam egy két jeleneten.Az összevérzet kutyuson pl szakadtam :D

  53. Egyszer nézhető volt. Kicsivel jobb, mint a fingós vigjátékok de amúgy nem nagy durranás.Intelligensnek semmiképp sem nevezném. Tök hülye volt benne mindenki. Tétje abszolút nem volt a történetnek. 1 percig sem voltak veszélyben a szereplők. Még a legkeményebb szituációkban is totál debilek voltak.

  54. Nem is tudtam ha egy fiatal,idióta társaságból álló emberek káromkodnak egy amcsi filmben az már életszerűtlen.Pont attól lesz életszerű,hogy néha kicsúszik egy “fasz” “bazmeg” stb olyan helyzetekben mint amikor pl Batemant meglőtték.ki nem káromkodna? :D ugyan már.Akkor van gáz ha az egész film a káromkodásra épit meg fingásra mint Amy Schummer és társai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.