Kingsman 3 jövő novemberben?

Bár a 20th Century Fox még nem erősítette meg, de ezen forrás szerint 2019 novemberére tervezik a Kingsman 3. részét. Nem egy random twitter, eléggé benne van a businessben. Elvileg azóta már jött megerősítés is.

Sőt, kiderült az is, hogy Matthew Vaughn írja és rendezi. Hát nem tudom, elsőre jónak hangzott, hogy a filmjeit eddig sosem folytató Vaughn visszatér, de a 2. rész így sem lett igazán jó. Ennek fényében a harmadik sem annyira várós.

human
írta
2018. 09. 22. 03:46
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Kingsman 3 jövő novemberben?” bejegyzéshez

  1. En orulok, hogy o rendezi, mert altalaban nem szokott jol elsulni ha az elso ketto utan a harmadikat mas csinalja.

  2. A 2. rész tényleg gyengébb lett az elsőnél, de nálam a bőven nézhető kategória, így ott leszek a 3. résznél is

  3. Jó a 2. rész is, persze az 1-t nem űbereli, de kicsit olyan érzésem volt a nézése közben, hogy talán a stúdió jobban fogta a gyeplőt, mit az 1. rész esetében.

  4. Egyetértek az előttem szólokkal, jó volt a 2. rész is, bar nyilván nem annyira, mint az 1. Szerintem bőven várós a harmadik, főleg ezzel a gardával es Vaughnnal a fedélzeten. És bármikor szívesebben nézem akár a 2ik részt újra mint bármelyik Bond filmet.

  5. Annyira hiányzik, akár egy kiló szar a nyakamból. A második iszonyú fos volt, és hiába voltak benne egész jó karakterek, a Julianne Moore-os erdei baromkodást nem tudtam megbocsátani nekik.

  6. Nekem ez a kockafejű hülyegyerek tiltólistás, kizárt, hogy még egy filmet végigszenvedjek, amiben az ő tehetségét próbálják csillogtatni.

  7. a kritika óta újranéztem és nem javult a véleményem, sőt. eszméletlenül darabos, vontatott, nagyon érződik rajta, hogy az első verzió 4 órás volt, erőltetni kellett volna a két részre vágást á’la Kill Bill.

    ha a következőben Vaughn összeszedi magát, feszesebbre írja az egészet, újra fel tudja építeni az első rész után szétcincált karaktereket és esetleg többet használja Tatumot, akkor lehet esélye. ellenkező esetben kivérzik ez a franchise hamar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.