World War Z 2 tényleg Fincherrel?

Dede Gardner és Jeremy Kleiner producerek mindenféle híreket megerősítettek a World War Z folytatása kapcsán:

Továbbra is David Fincher a rendező. Jövő júniusban kezdenék a forgatást. A főszerepben marad Brad Pitt (talán ő győzte meg Finchert:). A forgatókönyvet amúgy Dennis Kelly (Utopia) írta.

14 hozzászólás a “World War Z 2 tényleg Fincherrel?” bejegyzéshez

  1. Igen, ezer éve azt lehetett olvasni, hogy Pitt és a remek forgatókönyv győzte meg. Hát… ha egyszer tényleg elkészül akkor csak a rendező miatt fogom megnézni.

  2. De miért kell ezekre öt évet várni?Inkább megcsinálnak minden szart minthogy a jó filmeket folytatnák!

  3. Igazság szerint én nem mondanám,hogy annyira jó volt az első rész.
    Maga a feeling az megvolt (legalább is addig amíg Brad-et és a családját ki nem menekítik) de ezt a CGI hömpölygő zombi folyót….
    Nem tudtam komolyan venni. Szerintem nagyobbat szólt volna ha inkább statisztákkal dolgoznak. A végétől sem voltam elájulva. Oda jobb lett volna valami mozgalmasabb akció. Én legalább is egy “World War Z” című filmtől nem egy bújócskázós lezárást várnék.

  4. nyilván a megalapozott ismerős címet biztosabb tovább vinni, főleg manapság, de szerintem produceri oldalon van egy kis félreértés: ez a film anno inkább volt jókor jó helyen, nem a tényleges nézői elköteleződés vitte sikerre.

    szóval lehet ott Pitt, meg Fincher, ha minőségben nem lesz a toppon, akkor simán elvérezhet.

    én emiatt jobban örülnék, ha Fincher másra fordítaná az idejét, de nem úgy tűnik, hogy nagyon be lenne táblázva, szóval az is valami, hogy egyáltalán forgat.

  5. Mivel az első résznek semmi köze nem volt a zseniális könyvhöz így csak egy sablon zombi film lett, az is a szarabb fajtából. Ez se nagyon tud érdekelni. Inkább jöjjön egy 28 héttel később folytatás, na az király lenne!

  6. Finchert már hiányoltam. Nem is a folytatásnak örülök, de annak igen, hogy újra rendez.

  7. Prothean:

    A végén lett volna egy nagy mészárlás Kőbányán le is forgatták :-) ,de azt kukázták.

  8. És ehelyett dolgozhatna valami más, egyedi, jó filmen is. :( Amikhez ért is. Az első rész egy borzalom volt. Elhiszem, hogy Fincher képes ebből jó filmet forgatni, de minek?

  9. Szerintem teljesen rendben volt a film, nem a tipikus zombis vonulat jött, hanem egy sokkal pörgősebb, komolyabb darab.
    Sajnos látszott, hogy voltak változtatások, főleg a végén, de akkor még úgy volt, hogy jó esetben hamarosan követi a 2. rész.
    Ettől függetlenül nem volt gázos lezárás.

    Ráadásul maga az író se szólta le a filmet, hanem élvezte:
    https://io9.gizmodo.com/against-all-odds-author-max-brooks-didnt-hate-the-wor-848787012

    A könyvet filmre lehetne vinni eredeti formájában, de nem hinném, hogy annyi embert vonzana az, hogy azt kell néznie amint zombik caplatnak végig a sivatagon és kilométerekről lövik őket a katonák.

  10. Szerintem teljesen vállalható volt az első rész. Én kellemeset csalódtam benne, mondom ezt úgy hogy a könyvet már akkor olvastam, amikor még híre sem volt a filmnek.
    El tudtam vonatkoztatni a kettőt.
    Épp ideje hogy már kezdenek valamit a második résszel.

  11. Ideje volt.

    A könyv zseniális. A filmnél csak pislogtam – nem azt mondom, hogy szar, de a könyvvel köszönőviszonyban sincs.

    Örülök, hogy DF fogja rendezni (reméljük).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.