8 hozzászólás a “Minden pozitív előjel ellenére sem halad a Spawn-film” bejegyzéshez

  1. ezekről a dark képregény feldolgozásokról általában le kell tenni, és akkor nem csalódik az ember, mikor füstbe mennek.

  2. háát Todd McFarlane eddigi nyilatkozatai számomra aggasztóbbak.
    Annyira görcsösen akarja a saját kreálmányát filmre vinni, hogy nekem az az érzésem, hogy baromira nem az a Spawn lesz, amit mi megismertünk annó.
    Ez a bullshit duma, hogy nem mutatjuk, keveset mutatjuk vagy alig szerepel mert így horror és rejtély dolgot meg pláne ejteném, mert ez csak annyi, hogy nincs rá pénz,hogy tisztességesen megcsinálják

  3. Az lehet, hogy pénz lenne rá, de mégsem mernék megcsinálni, mert a régi szép időkben, mikor az első és egyetlen Spawn film kijött, még nem voltak annyira elborulva, hogy rinyáljanak, ha a filmben levágnak egy lábat vagy szétpukkantanak egy fejet és azt telibe mutatják (tegnap volt a film+-on a Starship Troopers, amit még anno középsulis koromban láttam és akkor és ott nagyon odabaszott :D ) Ellenben ma olyan szinten álszent és polkorrekt a film ipar, hogy az valami hihetetlen :D Ennek okán a közeljövőben elkészülő Spawn-t (márha elkészül egyáltalán) úgy képzelem el, hogy rózsaszín köpenyben és édesdeden mosolyogva osztaná az igazságot a gumicukor lövő képességeivel. A démonok pedig miniszoknyás, szőke pomponlányok lennének, akik folyamatosan ráznák a pomponjaikat :D Bár, ha jól emlékszem, az első filmben is volt egy jelenet, mikor a bohóc pompom-lányt játszott és az elég bizarr volt :D

  4. The Doctor egyébként itt majd a maszkmesternek kell majd sokat dolgozni elvileg nem CGI úgyhogy nem kerülhet annyiba.

  5. Még azt a “kevés” pénzt sem tudják rá összekaparni amit erre a filmre szántak volna. Hmmm…

  6. Érthetetlen miért nem tudnak egy normális filmet összehozni Spawn-al pedig mennyivel cool-abb mint pl egy Venom.

  7. Nem sok CGI? A köpenye a csávónak egy külön élőlény és akkor még nem beszéltünk a láncairól. Az még oké, hogy minimálisra veszik a varázslatot meg a láncokat, mert a karakter is ahol tud spórol az erejével, mert ha kifogy akkor viszi az ördög, és a képregényben is simán felnyom egy katonai fegyverraktárat ha el kell intézni valamit, de a köpenyt akkor sem tudják megúszni. Az itt a baj inkább, hogy a régi filmnek kéne most készülni, mert ennyi idő alatt a Spawn alaposan kikopott már a köztudatból, hogy komolyat lehessen kaszálni vele. Javítsatok ki, de úgy tudom ez az egész Mcfarlane istálló nem pörög már annyira Amerikán kívül mint a 90-es évek végén.

  8. Anno mikor kijött a film, azt nyilatkozta, hogy inkább költötte volna az egészet az animációs sorozatára ami az HBO-n futott egy ideig. Lehet most így kellene tennie, mert az a sorozat igencsak erős, brutális és dark volt. Amit remélek az új filmtől az mentes a gagyi effektektől és hasonlóan bomba soundtrackel rendelkezik mint a régi. Ha meg már misztikum meg kevés Spawn akkor legyen a címe Sam & Twitch viszont akkor alig hoz majd pár petákot..

    Btw..A Judgement Nighton kívül nem ismerek még egy olyan filmzene albumot ahol ilyen ellenkező stílusból érkező előadókat eresztettek volna össze egy film miatt. (Ott ugye Hardcore vs Rap, a Spawnnál meg Rock/Metal vs elektronika)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.